131

(412 replies, posted in Plaatsen)

Belangrijker, waar is de achterbank nu? Nitelet spreekt erover maar wat is er mee gebeurd?

132

(75 replies, posted in Andere Personen)

Indien hij rallyrijder was, moet er iets terug te vinden zijn in dit klein wereldje. Zijn er hier rally adepten? De preparatie van een auto kost handenvol geld, zelfs op provinciaal niveau. Sponsors? Uitslagen? Garagisten? Alvorens een autojournalist zoiets schrijft moet hij ofwel dom zijn ofwel het "weten" en enorm veel durf hebben. Was dit artikel voor of na het interview met Adam?

133

(7 replies, posted in Politiek & Business)

Ben is die datum van 1988 correct? De zus van Mendez woonde ten tijde van zijn moord op de hoek Varenslaan/Boslaan in Overijse, nabij het meer van Genval. Op het forum kan je lezen dat deze villa ook onderzocht werd door de politie. De spookvilla van Bultot, eigenlijk roze balletten-villa, staat in de Clos des Nefliers 6, een paar km verderop. Indien de zus 2 jaar na de moord op haar broer verhuist naar deze roze balletten-villa van Bultot is dit een grote toevalligheid.

134

(12 replies, posted in Politiek & Business)

Me dunkt dat het Brusselse zakenleven in die tijd levensgevaarlijk was. Hoe komt een madame van een zakenman aan contactgegevens van moordenaars?

135

(601 replies, posted in Hypotheses)

Hoe kom je als "onverzadigbare" getrouwde vrouw van een herberguitbater anno 1985 in contact met andere venten en waar gaat het schorremorrie graag grote sier maken? Lokale dancings misschien. Haemers bijvoorbeeld ging ook graag op stap buiten Brussel.

136

(549 replies, posted in Bende Haemers)

De uitleg van die "vader" is niet te vatten. En intussen leeft madame, met het geld, een rustig leventje in Waver. Er werd haar niks in de weg gelegd. Begrijpe wie kan. Ik heb het al eerder gezegd, chercher les femmes, al die venten hadden ergens iemand zitten dat alles of veel wisten.

137

(60 replies, posted in 1982)

In hoeverre is er 100% zekerheid dat dit aan de Bende van Nijvel mag toegeschreven worden?

138

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik snap niet waarom diene mens blijft reageren op oude dingen. Dat zegt toch veel over zijn gemoedsrust. Wat doet hij nu in Thailand?

139

(140 replies, posted in 1983)

Is er een motief voor deze moord? Of was het "oefening" of "ontgroening"?

140

(36 replies, posted in Hypotheses)

Is hij niet onthoofd! Door zijn zaag. Uit de gevangenis, eventjes laten sudderen en dan in opdracht een bezoekje brengen. Diegenen die al dood zijn zeggen veel over diegenen die nog leven.