451

(70 replies, posted in Andere Personen)

imazibraine wrote:

De aprilvis bestaat er vooral in dat hij het nodig acht om Ali 15 cm kleiner te maken dan hij in werkelijkheid is ... Met welke bedoeling doe je zoiets? 1.90 m valt natuurlijk op tussen zijn kompanen: zijn generatie was gemiddeld zomaar eventjes 20 cm kleiner ...

Dat was mij ook opgevallen. Als je niets te verbergen hebt waarom hier over liegen.

452

(328 replies, posted in Andere Personen)

Robotfoto 10 & 14 ook...

453

(328 replies, posted in Andere Personen)

Heeft iemand een idee hoe zijn broer er uit zag? Lijkt die op de robotfoto van de killer?

454

(70 replies, posted in Andere Personen)

Nu nog de DNA match.

455

(328 replies, posted in Andere Personen)

Waarom zou dit geen juiste piste kunnen zijn? Men is nu al decennia op zoek naar bewijzen tegen The Usual Suspects... Misschien altijd verkeerd gezocht als gevolg van tunnelvisie, zo ontstaan cold cases.

456

(70 replies, posted in Andere Personen)

En heeft last van voorhoofdskaalheid

457

(61 replies, posted in Robotfoto's)

Ben wrote:

Eric Bairiot uit Thuin schrijft Guy Bouten dat hij met grote zekerheid de robotfoto's nummer 10 en nummer 18 kan identificeren. Het zijn kennissen van Jean Bougerol. Bairiot is via zijn grootvader aangetrouwde familie van de tweede echtgenote van Bougerol, een apothekeres uit Marchienne-au-pont. Toen hij tijdens een familiefeest de majoor hierover aansprak, verbrak deze familietak alle banden banden met hem.

Hij deed zijn verhaal bij de Cel Waals Brabant maar men stelde geen pv op. Ook bij zijn buurman procureur-generaal Demanet ving hij bot. Hij is ontgoocheld in justitie, daarom geeft hij me de namen van de twee Bendeleden. M.W. werkte in Brussel als ambtenaar en A.H. was de zoon van een rijkswachtofficier met wie hij samen in de klas zat maar die het nooit verder bracht dan bodyguard van de Franse charmezanger Claude François.

Is het nog duidelijk wie M.W. en A.H. zijn / waren?

458

(110 replies, posted in 1982)

Op welke wijze zou dit dan een boodschap moeten zijn? Een (incourant) wapen wordt gestolen bij een wapenhandelaar en dat zou een boodschap moeten zijn voor een andere wapenhandelaar?

459

(110 replies, posted in 1982)

De Faul is niet gestolen bij Dekaise, maar bij wapenhandelaar Bayard.

460

(731 replies, posted in 1982)

Dat vermoeden had ik ook dat het Darville betrof. Wat interessant is, is de koppeling met een werkplaats in Hoeilaart, wellicht de loods in Jezus-Eik?