11

(34 replies, posted in Bewijsstukken)

Zou Dani gedacht hebben dat Bob hem erin heeft geluisd? En Bob heeft het overleefd. Niet te geloven.

12

(14 replies, posted in Nieuws)

Xenophon wrote:

Vergissingen zijn menselijk. Maar van een vergissing hier kunnen levens afhangen. Je zou verwachten dat zoiets goed opgevolgd wordt. Beeld je eens in dat kerncentrales bestuurd werden met de ernst waarmee justitie en parket hier de zaken opgevolgd hebben.

Het is goed om vertrouwen te hebben in nuclear beheer. Je zorgen maken heeft geen zin.

We hebben misschien een paar pro-Palestijnse of ‘gewoon’ pro-jihad-magistraten. Wie gaat Justitie scannen? Staatsveiligheid? Herinner me eraan wie zijn minister is.

13

(14 replies, posted in Nieuws)

Annelies heeft gezweten. Zijn politie ontving irrelevante informatie uit het buitenland. Ze stelde een vraag, maar kreeg geen antwoord. Annelies is dus gezond. En onze minister van Buitenlandse Zaken?

14

(53 replies, posted in 1983)

Waarom spreek ik van deze straat? Uit liefde voor kunst?

stiletto wrote:

Wat vanaf de Lesbroussartstraat 52 tot het begin van de Paul Spaakstraat op een 245m afstand neerkomt, mag dan wat ver zijn voor Etienne zijn steenworp, voor een goede schutter is deze boogscheut geen enkel probleem. lol

Het is ook te ver om de bijl van een brandweerman te gooien.

15

(53 replies, posted in 1983)

Op een steenworp afstand van de Paul Spaakstraat.

16

(14 replies, posted in Nieuws)

Generaal De Croo moest gered worden. Hoewel het een vergissing was. Anders hadden we een groot probleem.

17

(53 replies, posted in 1983)

Mincky wrote:

Lees post 21van Merovinger in dit topic eens, Xenophon. Die diefstal is al lang opgelost en had niets met de bende te maken.

Dit is niet zo zeker. Te veel toevalligheden. Inclusief de datum waarop de auto is gevonden.

18

(53 replies, posted in 1983)

De leider van de bende, de killer, kon ongehoorzaamheid niet tolereren. En als hij iets wilde, veranderde hij niet van doelpunt, ook al betekende dit dat hij een goede deal misliep.

19

(503 replies, posted in Algemeen)

Ze hebben blauw bloed.

20

(2 replies, posted in Getuigen)

Dr. Devriendt gelooft dat de moordenaar die hem van zeer dichtbij neerschoot ongeschikt was. Zelf was hij niet briljant. Hij had deze onbekwaam dader, die geen gevaar achter zijn rug bespeurde, kunnen doden en zijn wapen kunnen grijpen om de andere moordenaars te doden. Vermoedelijk deed hij geen legerdienst. Wie kan beter doden dan een dokter? De politie was niet geïnteresseerd in zijn verhaal. Destijds was het normaal.