1

(94 replies, posted in 1990-1999)

Naar mijn mening werd hier bewust de andere kant opgekeken teveel eigen volk bij betrokken, een beerput! De hoofdverdachte liegt en dat kan allemaal zomaar geen enkel probleem, iemand anders was al lang opgesloten.

2

(54 replies, posted in Bewijsstukken)

Afstandsbedieningen werden verzameld door L.D.W., vriend van chapper T.M., lid van motorbende en drugssmokkelaar richting Zweden. T.M schoot op een schietstand ook met een afgezaagde tweeloop en ingesneden patronen! T.M. chapte ook het huis van de latere korpsoverste W.N. (50% zwart). Deze korpsoverste negeerde 2 jaar lang de melding van A.G. als wapenleverancier bij de moord op Peter De Vleeschauwer. A.G. had wapens in zijn bezit welke betreffende type voorkwamen op de lijst Mendez. Er was toeval of niet een link met Procureur G. De Saeger, volgens A.G geen gewone. Ter info; de korpsoverste ging in het buitenland fietsen met de hoofdverdachte. Bewijsstukken overgemaakt aan het Parket. De hoofdverdachte (volgens OR Van der Sype) liegt over zijn relatie met A.G. waarvoor verschillende getuigen doch gebeurd er niks!

3

(94 replies, posted in 1990-1999)

Weet dat volgens mij de moord kan opgelost worden, de hoofdverdachte liegt op verschillende punten, de hoofdverdachte heeft vrienden bij de politie en ze gaan samen fietsen in het buitenland. Bij de melding van A.G deden de lokale 2 jaar niets, ze gingen A.G zelf verwittigen dat er een melding was (wapenlevering aan de hoofdverdachte). Tegen de Procureur-Generaal veinsden deze dat de melding ongeloofwaardig was, tegen het hoofd van de gerechtelijke operaties melden deze dat de klacht ernstig werd genomen, onderzoek gebeurde! Er zijn getuigen welke bevestigen dat de hoofdverdachten regelmatig aan de toog hingen met A.G, de ex van hoofdverdachte vertelde aan een kok dat haar man het moordwapen liet verdwijnen (mogelijk op zijn werk, bouwwerf, firma uit Beveren 9120) Er waren getuigen welke de verklaring v/d vriend ondersteunen betreffende A.G en zijn wapens, dat A.G met regelmaat vertelde over de moord op Peter De Vleeschauwer. Alles gemeld en doorgegeven doch er gebeurd niets?! De lokale voeren druk uit op getuigen en mensen welke niet willen zwijgen waarvoor melding aan Comité P met doorverwijzing naar het Parket-Generaal.

4

(1 replies, posted in Onderzoekspistes)

A.G. van moord Peter de Vleeschauwer had verschillende wapens in zijn bezit welke betreffende Type voorkwamen op de lijst van gestolen wapens van Mendez eens benieuwd of dat gemeld werd aan het onderzoek(?). Ik laat het indien mogelijk nog weten!

5

(8 replies, posted in Onderzoekspistes)

Volgens mij is dit gewoon een teken van terreur zaaien anders schiet je niet voor je binnen gaat want dan slaagt men veel vroeger alarm, dit maakt al snel een verschil van enkele minuten niet onbelangrijk als je veilig weg wil geraken. Of je moet op voorhand weten dat er niemand zal komen opdagen natuurlijk.

6

(31 replies, posted in Journalisten)

Ik heb in het verleden contact gezocht met R. De Vries in verband met de moord op PDV en hij heeft nooit geantwoord. Zelfde met Anoniem Misdaad Melden welke gewoon bedanken daar waar ze een belangrijke tussenschakel konden zijn.

7

(6 replies, posted in Roze Balletten)

Iemand dit stuk al gelezen? Komt in 3 delen » capoditutticapi007.blogspot.com

8

(94 replies, posted in 1990-1999)

Ik ben nog steeds van mening dat ik net zoals OR Van der Sype op het goede spoor zat maar sabotage vanuit politie/rijkswacht een oplossing verhinderen. Het zou nuttig zijn de draad terug op te pakken bij Van der Sype en de zaak opnieuw bekijken en vergelijken met de nu bekende gegevens. Het is duidelijk dat de hoofdverdachte liegt op verschillende punten waarvoor bewijs en getuigen (melding Parket) raar dat de betrokken diensten bij de verhoren in het verleden dit niet hebben opgemerkt(!!?) Er werden ook bewijsstukken aangeleverd (aan Parket) welke een mogelijk verband aantonen tussen een overste v/d betrokken diensten en de hoofdverdachte...Hopelijk vallen er tussendoor geen doden meer.

9

(94 replies, posted in 1990-1999)

Peter De Vleeschauwer, deze zaak had zoals jullie weten opgelost kunnen worden in het jaar 2016. Ik zat er mot bovenop en had nooit gedacht dat de lokale politie zo nauw betrokken was in dit dossier! Medeplichtigen aan moord en de daders verwittigen dat er een melding binnen kwam maakt hen zonder twijfel medeplichtig aan. We zijn nu enige tijd verder en had ook het Comité P ingelicht en deze oordeelde dat ze onbevoegd waren en gelet op de feiten, mogelijke strafrechtelijke gevolgen deze klacht over maakten aan het Parket te Gent.

Tot daar het Comité P maar gelet op de dagdagelijkse berichten betreffende de wantoestanden bij de politie tracht ik de pers te benaderen betreffende de zaak Peter De Vleeschauwer ook De Bolle werd in 2017 op de hoogte gebracht dat mijn melding van de wapenleverancier A.G en zijn betrokkenheid bij de moord, de levering van het moordwapen aan de hoofdverdachten genegeerd werden door de lokale... Ik kreeg een bevestiging dat mijn mail werd overgemaakt aan de betrokken diensten (De Bolle?) voor de rest bleef het vooral heel stil. Data en tijdstippen volgen nog. Mvg

10

(94 replies, posted in 1990-1999)

Ik moet de juiste datum nog opzoeken maar ik had enige tijd geleden een getuige gevonden welke door de ex van hoofdverdachte J.D.D. in vertrouwen werd genomen, de ex deelde deze mee dat J. het moordwapen heeft laten verdwijnen(?) J. was bouwvakker van beroep dus als men rond de datum van de moord zou nakijken op welke werf deze gewerkt heeft zou men de mogelijke dumpplaats van het moordwapen kunnen vinden, onder of in het het beton of zo en zou het wapen mogelijk nog sporen naar de dader kunnen bevatten. Alles werd gemeld dus..dit was begin mei 2019