31

(382 replies, posted in Getuigen)

k&, ja, ik vrees ervoor. MK had vaste plaatsen waar er getraficeerd werd. Weet je, na de diefstal van mijn wagen heeft hij kleine wijzigingen aangebracht zodat de wagen niet meer overeen kwam met het signalement. MK was en ik vrees dat het nog zo zal zijn, op plaatsen te vinden waar er iets met auto's gebeurd. Ik kan daar uren over praten maar dat moet in een privesfeer wegens te link.

32

(43 replies, posted in Robotfoto's)

Renne wrote:

Murcielago, de persoon die jij zag, lijkt deze hier op, of zeg je meer nr. 19? Want deze zou gemaakt zijn na Aalst, maar men spreekt daar van 2 reuzen of is dit ook verwarring, ik weet het niet.

Renne, zou het geen opzet zijn dat er zoveel robotfoto's bestaand die 4-10-14 daar ligt één lijn in. Maar wie is dat? Wat ik wil zeggen is, er zijn zoveel valstrikken in dit dossier. Renne, dit weekend moeten we afspreken. Het moet allemaal van mijne lever jong.

33

(43 replies, posted in Robotfoto's)

Ben wrote:

Inderdaad. Dus als ik de getuigenissen in Aalst goed volg is dit de persoon die de meeste slachtoffers heeft gemaakt in en rond het warenhuis. Dat maakt van hem dus de 'killer' in Aalst en is dit dus ook de persoon die in de koffer van de Golf is gestapt. Dit is dus - volgens de Cel Waals Brabant (als ik hun theorie blijf volgen) - de man die in het bos van Houssiére begraven ligt.

Ik ben daar niet van overtuigd, wat zeker is dat hij langs de voorzijde van de Delhaize binnen ging! Net voor de overval werd er hier door de ploegen van de BOB nogal gewisseld van plaats, zodanig dat het te veel opviel (het moest gezien worden).

Discussie: 3 of 4 overvallers, wel ik zeg op basis van wat ik gezien heb, dat ik het niet weet. Allez zeg, stel jullie eens voor dat je morgen voor uw deur 2 zwaar gewapende mannen staan, zelf al ga je ervan uit dat het beveiliging is: dat is heel raar om dat te zien in burger met wapens dat ik nog nooit gezien had. Van deze feiten die ik opnieuw vertel, zijn er nog getuigen hoor. Misleiding is de sleutel.

Laat me zeggen dat david en ik elkaar kennen, alleen hij weet niet wat ik zag. En dat is niet omdat ik lieg hé. David heeft er zelf heel lang over gedaan voor hij het durfde te zeggen. Zijn familie en omgeving heeft heel lang gedacht dat david niets gemerkt had van de moord op zijn ouders en zus. Ik heb dat manneke gezien hé, later bij zijn revalidatie. Dat ik er nu nog de tranen van in de ogen krijg.

Ik hoop dat die bijeenkomst voor binnenkort is want ik moet dat eens persoonlijk kunnen verstellen en daar mag veel volk naar komen luisteren. Ik wil mij niet opdringen hé, maar je moet eens goed naar de chronologie van mijn ervaringen kijken. Indien nodig wil ik ze nog eens toelichten.

34

(43 replies, posted in Robotfoto's)

Ik ben er niet van overtuigd dat deze robotfoto gemaakt is op basis van de getuigenis van Dvds onder hypnose. David was toen 9, die man vroeg hem niet te kijken wat hij toch deed. En ja, het gaat om dezelfde kerel die ik gezien heb (denk er vooral bij dat ik dat eerst niet besefte dat het Patrick Haemers was). Weet je waarom ik zo zeker ben? Die blik en grijns tegelijkertijd heb ik gecontroleerd. Hoe? Door naar de eerste procesdag van de Bende Haemers te gaan kijken.

Het heeft moeite gekost en moed gevraagd. Weet je, dat ik op den duur een vorm van obsessie had. Ik hield alles bij i.v.m. Patrick Haemers, kranteknipsels, ... Mijn ouders hebben mij echt moeten doen inzien dat het nutteloos was om mij daar zo op te fixeren. Ik begrijp echt niet waarom er zo getwijfeld wordt aan mijn woorden. Wees gerust, ik zit er al bijna 24 jaar mee, hij is dood zoals zovelen in het bende dossier. Is er in feite iemand op dit forum, die iemand kent van de slachtoffers of nabestaanden?

35

(382 replies, posted in Getuigen)

Beste Forumcollega's, vooreerst moet ik nogmaals herhalen dat ik veel respect heb voor mensen die zich op een dergelijke wijze inzetten teneinde de waarheid te achterhalen. Ik moet toegeven dat ik geïntrigeerd werd door aantal hoofdrolspelers net omdat ik Aalst van heel dichtbij meemaakte.

Kunnen jullie het voorstellen hoe moeilijk het was voor mij, uit pure angst voor represailes, om me te registreren als lid op dit forum? Ik was al een tijdje aan 't volgen natuurlijk. Jullie begrijpen allicht ook dat dit niet om faam of belanstellingsdrang gaat, maar voor o.a kuros en ikzelf om pure realiteit. Ik begrijp heel goed dat alles bekeken en geanalyseerd wordt maar soms heb ik de indruk dat het eerder om gissen gaat. Ik geeft ook toe dat ik het soms moeilijk heb met sommige reacties, en dat is niet persoonlijk bedoeld hoor.

Maar ik zie dezelfde trend bij kuros en mezelf, als wij iets bitsiger reageren op sommige opmerkingen dan betekent dat, dat wij bepaalde fases uit de overval en de nasleep terugzien. En dan wordt er nogal snel teruggegrepen naar het gebrek aan dossierkennis, of andere drogredenen. Begrijp dan alstublieft ook dat diegenen die het meemaakten steeds weer geconfronteerd worden met nare herinneringen, beelden, ja ook angst op vele ogenblikken. Wat ik wil zeggen, laat ons met z'n allen zoeken, maar samen met elkeen zijn specialiteit, dan bestaat er een kans. We moeten vermijden dat we hier leuk blijven verder schrijven zonder meer.

Een bewust en realistische redenering:

MK is de koning van de ontsnappingen; ja dat klopt maar enkel als hij in Sint-Gillis zat. Als hij elders zat, moest hij een verlog afwachten om te vluchten. Zijn vroegere vriendin heeft het éénmaal aangedurfd om Murat 1 enkel keertje de rug toe te keren op het moment dat hij vastzat. Die vrouw, als ze nog leeft tenminste, durft niet buiten te komen van de sporen die ze draagt in het aangezicht, dit werd uitgevoerd terwijl mijnheer in de gevangenis zat.

Zijn huidige vriendin is volgens mij de dochter van goed bedeelde kermiskramers. Maar zij was als vrouw een heel goede rallypiloot. Tiens, tiens, tiens!

Hij heeft misschien ooit voor een taxibedrijf gewerkt, maar wat ik zeker weet is dat hij medeeigenaar is van een heel goed gekend depannagebedrijf. (Takeltje hier voor de politie, takeltje ginder voor iemand anders.)

Een wagen sneller maken hoeft niet perse d.m.v drastische aanpassingswerken aan de motor, dat kan veel simpeler met om te beginnen veel resultaat. Maar dat weten jullie wellicht ook wel, je mag de snelste wegen hebben, dan nog heb je een uitmuntend shauffeur of piloot nodig. Er is verstand, lef en heel veel feeling voor nodig. En dat MK begon met een Saab verbaasd mij niet, ik wist het niet, maar ik sta niet versteld. Dat zijn wagens die zelf origineel een heel goede baanligging hebben en betrekkelijk snel zijn, zelfs de laagste motorisaties.

Voila, dit was even mijn mening. Ik kijk uit naar die bijeenkomst waar Ben mij op uitnodigde. Renne herinnerde mij terecht op het feit dat ik met kuros moet praten, wel ik heb ja gezegd maar waarom gaat het niet verder, want anders ga ik een lange baard krijgen van te wachten he.

36

(382 replies, posted in Getuigen)

Het is een nichtje van Bruno van Deuren , vrijgelaten uit de gevangenis zonder dat de familie of advocaat dit wisten!!!.

Dit klopt, hij werd gevreesd door zijn familie.

in beginvan de week vrij , overval in gent en einde van de week doodgeschoten in het parkje bij de thermen aan de zeedijk in Oostende.

Hij werd volgens mijn bronnen beschermd ivm de bende, maar dit werd ook zijn dood......Hij wist te veel

Bruno van Deuren zou tegen Bultot gezegd hebben dat hij betrokken was bij deKaise
x jaren vroeger.Bultot meldt later dit uit Paraguay aan VU kamerlid Coveliers.
voor hij dit kan onderzoeken , is Bruno dood???(te confirmeren)

JA DIT KLOPT HEEL ZEKER.

Ergens staat geschreven dat de wapens naar cafe de pomp in Diegem zouden gebracht zijn.
Calimero bevestigt dat Bruno dit cafe kende.
geen spoor meer van waar dit café juist was!!!!!

Het was naar mijn mening een VMO bastion.

niet ver daarvandaan vond men ook de camionette van Zwarts.....x jaren vroeger....

onder de Brug van Vilvoorde is er een olifanten-kerkhof denk ik....

ESI wapens (gevonden)
Vernaillen wapen in het kanaal (Beijer: waarschijnlijk)
Uw auto met Idriss lijk ? DAT IS DE VINDPLAATS VAN MIJN VOERTUIG MET HET LIJK ERIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misschien het lichaam van Zwarts ook?

Nu moet je weten dat daar nog 2 voertuigen van familieleden van mij werden teruggevonden, MK met een medeplichtige uit de regio Asse in de hoofdrollen.

37

(62 replies, posted in 1983)

Hopelijk leven met z'n allen met het besef dat dus werkelijk belangrijk is. Ik krijg steeds meer en meer de indruk dat er zich oude bekenden op het forum bevinden. Teneinde na te gaan, wat men weet of vergis ik mij?

38

(382 replies, posted in Getuigen)

We weten dat:

  1. Verschillende bendes tussen 1983 en 1985 actief waren, met afwisselende daders op enkele na.

  2. Het dossier werd van in den beginne voorzien van de nodige valkuilen en misleidingen, waardoor je met zekerheid partijen met pro's en contra's in de hand werkt.

  3. Men is er in geslaagd om zovele diverse scoops aan de media te geven, zodat de meningen van iedereen voor verdeeldheid binnen onze samenleving gezorgd heeft.

  4. Het is duidelijk dat de overval in Aalst opvalt in haar extreme geweld, maar even goed door de intriges en verhalen waarbij slachtoffers en familie betrokken waren of werden. Opnieuw een middel om verdeeldheid te creëren, minsten goed voor een paar jaar discussie.

  5. Hetgene dat onderzocht moest zijn is het niet, een reconstructie zou veel verholpen hebben, helaas is het daarvoor te laat.

  6. Het feit dat er hier op het forum een groot aantal gedreven mensen dagelijks hun mening geven is super, maar waar eindigen we als er echt druk op ons afkomt?

  7. Het profiel van de daders is ook duidelijk: wapenfreaks-psychopaten met oog voor detail. Een voorliefde voor snelle wagens, want in die tijd was de GTI toch één van de snellere wagens. Organisatie, discipline, structuur waar elke burger het moeilijk zou mee hebben, zij niet.

  8. Garages, garagisten, moto's en auto's, races, sex en decadente fuiven, stonden steeds op het hoofdmenu van de Bende van Nijvel. Dat ruikt naar geld en geld, beste mensen, geld DAT MAAKT MACHT.

  9. Het alom bekende maar oude gezegde; "let op van de 3 G's in uw leven, God-Geld-Gat" (god=religie en alle conflicten daaromtrent-Geld=handig om te hebben en opent deuren-Gat=sex, prostitutie in alle vormen die je je kunt inbeelden).

  10. Maar dan blijft er toch een prangende vraag over; "Waarom en voor wie?"

  11. Het dossier telt inmiddels miljoenen bladzijden, mocht er vandaag iemand met goede wil en tevens met macht het dossier uitspitten zit hij of zij na een tijdje met een dilemma.

De reeds vernoemde profielen van daders die in aanmerking komen voor de uitvoering van dergelijke zaken en die destijds op één of andere manier verbonden waren met het dossier, zijn ofwel al overleden ofwel met de noorderzon verdwenen.

12. HET STRAFSTE IS DAT BELGIË UIT HET VERLEDEN GEEN LESSEN TROK: Kijk maar naar het dossier Dutroux en aanverwanten. Kijk naar het proces Habran. Kijk naar het dossier Regina Louf,
enz.

39

(62 replies, posted in 1983)

Tijdens welke periode? Dit kan belangrijk zijn.

40

(382 replies, posted in Getuigen)

LEO wrote:

Murcielago, ga door met die denkpiste en ontdek hoe een perfect zijspoor wordt gecreëerd. De corrupte gevangenisdirecteur in samenwerking met criminelen.

Een gevangenisdirecteur heeft een vice-directeur, een chef-cipier die verantwoorelijk is en cipiers die ook de zaken opvolgen. Geen enkele cipier kan iemand uit zijn cel halen zonder reden.

Een voorbeeld: Bultot onderschreef een contract met een extern bedrijf, gedetineerden doen het werk en worden ervoor vergoed. Een deadline, een hoeveelheid moest tijdig worden geleverd, alles was ok, alleen was Bultot één ding vergeten: het blijven crimenelen en Bultot werd geflikt, een groot aantal afgewerkte zaken bleken verdwenen. Wat schudt hij uit zijn mouw?

Een vleugel van de gevangenis van Sint-Gillis werd gemobiliseerd, de gedetineerden uit hun cel om met z'n allen alles af te werken, met medeweten van alle betrokken cipiers enz... De ochtendploeg daarentegen die schrokken zich een ongeluk dat een volledige vleugel met gedetineerden beneden in de gang stonden te werken, met als orkestmeester Bultot (gewapend nb). Dit zou sensatie geweest zijn, mocht dit uitlekken naar de media, maar ook hier ben ik de mening toegedaan dat Bultot op zijn zwakste punt werd gepakt en was dit nog maar een testcase. Met de wetenschap waar ze hem mee konden misleiden.

Een criminoloog, is naar mijn mening geacht om over enige vorm van intelligentievermogen te beschikken. Waarom werd hij gemanipuleerd? En niet elders in een andere gevangenis? Juist ja, omdat Sint-Gillis het mekka van de Brusselse misdaadscene is. De geschiedenis leert ons dit.