331

(731 replies, posted in 1982)

the end, vergeef me mijn directheid (in het echt leven ben ik best aardig)! Wat je hierboven aangeeft zijn alvast 2 andere personen die we in een volgend stadion kunnen toepassen. Ik denk dat wanneer je project minded te werk gaat, je veel meer bekomt. Ieder vrije keus natuurlijk!

the end, weet je of die voorgaande klusjes waarover Ponsaers het heeft inderdaad correct zijn. Of eerder een regelvulling van zijn blad.

332

(731 replies, posted in 1982)

Goed idee, the end! Langs mijn zijde zoek ik tot nu onbekende informatie met als enkel doel De Pomp-Vandeuren-Dekaise. Indien nodig een nuttige post met alles wat we over Vandeuren weten. We hebben inmiddels al veel ‘misdaden en verbanden opgelost/gelegd’ en de hoofdpersonen uit het oog verloren. Dekaise zei ooit: als ik de link met de overval leg, kan ik het wel vergeten. Hier ligt een belangrijke sleutel. Die kan ons zowel over het verleden als over de toekomst vertellen. Maar we moeten idd tot de hoofdzaak houden.

333

(731 replies, posted in 1982)

Vandaag lees ik (niet-forum):

Verhoor mevrouw Mendez

Mevrouw Mendez (meisjesnaam: Daniels) preciseert dat haar echtgenoot samen met wapenhandelaar Dekaise een samenwerkingsverband wou opzetten om een bepaald wapentype te vervaardigen.

Wederom komt de cirkel Mendez-Beijer-Bouhouche naar voren.

334

(115 replies, posted in Politiek & Business)

Inmiddels zijn wij +/- een jaar verder sinds deze revelatie op social media haar toetrede vond. Klopt het dat de levende familieleden niet gecontacteerd werden door de CWB om hun verhaal te staven. Advocaat van de duivel, ik dacht dat David/HIPA de media als wapenschild ging gebruiken, maar ook deze keer geen gevolg.

Met deze laatste zin zal ik heel wat forum gebruikers op hun schenen stampen, maar tot in hoeverre zijn al deze tips bruikbaar?

Kan het niet eerder zijn dat staatsveiligheid nog steeds op het spoor van De Staerke zat, zodoende dat een lid van de bende van Baasrode nieuws vernam over Philippe zijn verkenningsopdracht? Op deze wijze heeft staatsveiligheid van deze zaak geroken, en wisten ze dat er iets ging gebeuren. De Bende? Iemand anders? Er ging iets gebeuren ... Bonkoffsky is toen in de bres moeten springen om de dag van de overval groen licht te geven & rijkswachters weg te halen.

Tuurlijk zal iemand van staatsveiligheid thuis gezegd hebben 'vermijd de Delhaize van Aalst'. Hoe denk je dat het er een paar jaren geleden met de aanslagen aan toe ging?

335

(78 replies, posted in Staatsveiligheid)

Tip:  trap

336

(78 replies, posted in Staatsveiligheid)

@Coconut, sinds een aantal lees ik enkel mee & werk ik achter de schermen met wat er beschikbaar is op dit forum.  Kat- muisspel waar er enkel uit boeken of andere posts geciteerd wordt.

@TheEnd, met jouw doordachte maar voor ons onduidelijke verwijzingen geraken we nergens. Op het franse forum heeft iemand jou voorgegaan, en zijn we nog steeds aan het ontleden. Begin initialen te gebruiken. Jij bent zeker van de killer & je lijkt bewijs te hebben achter het motief van Aalst. Maar, je wil er niets over lossen, is dit dan ok tov andere mensen? Zo veel mogelijke oplossingen; post een anonieme brief, maak een vpn login, slideshare op internet....

337

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Sherlock, ik spreek in dit geval voor de bende van nijvel. Dit is iets dat al lang aan de gang was. Patrick Haemers kan idd nadien ook ingeschakeld zijn. Was Leon mss de persoon die de boekhouding deed?

338

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Indien Léon Finné inderdaad een geldkoerier was, dan gebeurde het volgende. Léon brengt cash geld naar het buitenland en stort het daar naar een buitenlandse rekening. Vanaf deze rekening wordt het nog een paar keer doorgestort naar andere buitenlandse rekeningen. Op die manier wordt het spoor bijster. Vaak wordt dit gedaan op naam van een vennootschap. Om het geld terug te brengen wordt er vanuit het buitenland in belgie vastgoed aangekocht of geinvesteerd in renovatie. Dit in naam van een advocaat die natuurlijk geen klantnamen mag noemen.

Voldoende namen om toe te passen!

339

(62 replies, posted in Roze Balletten)

Dank je, Ruf!

340

(62 replies, posted in Roze Balletten)

Klopt Coconut, de linken die onder andere in het topic Zaak Dutroux vernoemd worden. Hoe fucked-up kan je zijn om nog maar 10% van de getuigenissen in realiteit om te zetten.