341

(62 replies, posted in Roze Balletten)

Te gruwelijk en onmenselijk voor woorden. Aan het begin van deze pagina's worden enkele linken gedeeld, ik geraak niet verder dan de eerste pagina's. Iemand heeft ooit gezegd 'als de ware toedracht en opzet van de bende bekend wordt, is België te klein'. Ik kan me zeker inbeelden dat hooggeplaatste mensen hiermee gelinkt worden er een ware steniging plaatsvindt!

Hoe ver kunnen bovenstaande bende-verdachten hierin gelinkt worden? Ik dacht dat Bouhouche gekend was op de hoogte van vervoer en al dan niet beveiliging.

342

(313 replies, posted in Slachtoffers)

The End, meermaals heb ik alle posts op dit forum met de zoekterm 'Leon Finné' herlezen, omdat ik van idee ben dat Léon Finné een belangrijke schakelfiguur is in deze historie. Elke maal geraak ik er eveneens van overtuigd dat jij de nodige informatie bezit om het doen en laten van Léon Finné te kaderen, informatie die voor ons niet bereikbaar is.

Om deze reden vraag ik vriendelijk om deze informatie in mondjesmaat te delen, en dus niet steeds met een vraag op elke post te reply'en. Tenzij er dossiers vanuit justitie vrijgegeven worden, zal er geen bijkomende info in dit dossier gevonden worden. Of U heeft meer informatie dan elke forum gebruiker bezit, of U stelt vragen omdat U zelf in de knoop zit & er geen oplossing voor hebt.

Misschien kunnen net wij een doorbraak verzorgen aan de hand van Uw info...

343

(313 replies, posted in Slachtoffers)

De rol van Léon Finné gaat veel verder dan witwas operaties die met Bouhouche & Beijer te maken hebben. Mogelijk was hij een financieel pion van de organisatie die achter de bende schuilt, en dus al veel langer actief was.

344

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Léon Finné - Van Camp - Mendez, de personen waar we het minst van weten ... deze liggen volgens mij aan de basis van een groter geheel. Léon Finné omdat deze de geldstroom volkomen onderhield (organisatie boven de bende), Van Camp met zijn dubieuze leningen (stroman van Finné?) maar die gesprekken is beginnen op te nemen, Mendez de man achter de wapensmokkel (maar eens moorden werd het hem te warm).

345

(133 replies, posted in Andere Personen)

  • Is Laurent Podevijn de leermeester van Juan Mendez omtrend het ombouwen / verbouwen van vuurwapens?

  • Is Laurent Podevijn betrokken in de verkoop / ombouwen van SIE wapens, FN wapens, gestolen collectie van Mendez?

  • Heeft Laurent Podevijn bende wapens verbouwd en deze herkend, maar zijn mond gesloten gehouden?

  • Heeft Laurent Podevijn gevraagd om zijn buren uit te schakelen omdat zij teveel gezien hebben in ruil voor zijn trouw / stilzwijgen?

Laurent Podevijn was onaantastbaar door zijn grote kennisgroep bij de omliggende rijkswacht (zowel voor klachten omtrent verkoop van moto's / wagens, als voor mogelijke bedreigingen vanwege Bouhouche).

Aalst had als bedoeling om Mendez eveneens uit de weg te ruimen, maar omdat hij paranoide geworden is, hebben ze zijn wapens gebruikt en na zijn ziekteverlof hem meteen omgebracht. De rol van Mendez wordt zwaar onderschat! Niet vergeten dat meerdere hoge posities gevraagd om Mendez nooit aan de bende te linken.

(Ik spreek hier over waarom de bende tot stand is gekomen, van uit wat of in opdracht van wie.)

346

(18 replies, posted in Bende Haemers)

Na het volledig lezen van het dossier Dejonghe & VanBrussel staat het voor mij vast dat Vander Elst deel uitmaakt van de 'grote organisatie' - 'des foux' waar Patrick Haemers het over heeft.

347

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Na het schandaal bij de bank Copine is Léon Finné naar Zwitserland uitgeweken. Na zijn terugkeer uit dit land, is Léon Finné voor de bank ANHYP (IPPA + ANHYP = AXA VANDAAG) gaan werken waar hij steeds een geheimzinnige houding aannam over de feiten die zich daar afspeelden.

Léon Finné ging vaak naar het Midden-Oosten en Israel, waarvan het laatst vernoemde in bijzonder.

348

(5 replies, posted in Organisaties)

De financiële transacties van uit Cepic (steekpenningen, goodwill) werden uitgevoerd vanuit de bank Copine naar onder meer Bultot.

349

(164 replies, posted in Staatsveiligheid)

the end wrote:

De nota zelf en het tijdstip van de nota plus het tweede leven dat het kreeg in 95 en de weg die het volgt is bepalend om te weten over wie het gaat. Er zit daar een logica in in combinatie met andere documenten van de staatsveiligheid. Want daar gaat het om het is een gesprek over iemand die ze kennen bij verschillende diensten. Er bestaat een document over de identiteit van de mijnheer-x met andere woorden. Het komt naar buiten omdat die identiteit of het document met die identiteit ook ergens zit, het koppelt een dossier waar Raes en Smets lieven niet aan herinnert worden. Daarmee dat het tegen hen in een rechtszaak gebruikt wordt.

The End, denk je in de richting van wapenhandel? Je mag niet vergeten dat het erop lijkt dat Gol rechtstreeks 'heerschap' over deze persoon had. Nébuleuse doet me denken aan de WNP of FDJ. De enige persoon die hierin geïnfiltreerd heeft, kennen we intussen.
Maar deze blijkt het dan toch niet te zijn ... Toch was deze een herhaaldelijke leugenaar & best agressief.

350

(158 replies, posted in 1983)

Lekeu kan zéker in aanmerking komen voor de vierde man, welke van op een afstand het schouwtoneel ten gade sloeg. Waarom was Lekeu aanwezig op de parking? Indien hij incognito wou blijven is dit mooi mislukt, er is een robotfoto verspreid.

Los van het feit dat het Lekeu was of niet, is dit een voorbode dat er steeds back up aanwezig was op de parking? Misschien mogelijks ook in het warenhuis zoals reeds aangehaald. Of was men van start gegaan met een nieuwe groep, en niet meer bv WNP leden.