381

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Beste the end, laat me nu even de proef op de som nemen, mijn nieuwsgierigheid neemt het soms over.

  • Over wat heeft Finné veel meer gepraat dan de staatsgreep?

  • Welke moord is er gepleegd & wie is er onderzocht?

Wanneer ik de feiten van 85 bekijk kunnen we zoals Vos zegt een Chinees laten opdraaien voor de gehele organisatie.

Deze post is zéker niet slecht bedoeld, integendeel. Echter op de gehele lijn heb ik nog niets nieuws over Finné / Mendez gelezen die niet in boeken te vinden valt. Tenzij we het hebben waar jij naartoe werkt, maar dat weet volgens mij niemand ... Dus als je belangrijke informatie hebt, gelieve deze dan te delen.

382

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

the end, in mijn stelling heb ik het niet over een vernoemde staatsgreep zoals hij tegen Vernaillen verklaarde. Ik durf eerder te zeggen dat Mendez zijn mond heeft voorbijgepraat tegen Finné over aanslagen in Aalst & Overijse. Daarom wist Finné dat Overijse aan de beurt ging komen & dat er kinderen gingen volgen.

383

(156 replies, posted in 1980-1989)

Ben wrote:

De locatie waar momenteel gegraven wordt » Google Maps

Dank je, Ben! Op 2km van Murcielago zijn wagen ...

384

(18 replies, posted in Bewijsstukken)

Wie woonde er in het groen met een 360° zicht, en wie heeft er een vergelijkbare foto op zijn Facebook? A.O.

385

(27 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ben wrote:

De naam van Alain Weykamp duikt al in 1981 op, in de gerechtelijke onderzoeken naar extreem-rechts en het milieu van de schietclubs in België. Op 5 april 1981 treft een rijkswachter Weykamp samen met zijn vriendin aan in het bos van La Houssière.

Weykamp was een bekend lid van de extreem-rechtse organisatie Front de la Jeunesse en een vriend van Madani Bouhouche. Beiden hadden begin jaren tachtig een eigen schietclub, Parabellum.

In de koffer van de wagen van Weykamp werd in 1981 munitie aangetroffen. Weykamp bekende dat hij geregeld schietoefeningen hield in een zandgroeve in het bos van La Houssière, samen met andere extreem-rechtse militanten.

Guy Bouten heeft Alain Weykamp ook enkele vragen gesteld over het Bos van Houssière:

Heeft de rijkswacht je ooit geverbaliseerd toen je aan het schieten was in het Bos van Houssière?

"Ja. Nemry kende de streek vrij goed en had me uitgenodigd. Het moet in de zomer van 1981 geweest zijn. Eric en Philippe Van Engeland waren er ook bij. We schoten met riotguns en een half automatisch FN-pistool kaliber 22 long rifle. Pas op, ik bezat toen een dertigtal wapens met een vergunning."

Gingen jullie daar dikwijls oefenen?

"In het bos van Houssière? Dat gebeurde weleens."

Ook met Bouhouche?

"Ja. We moesten van hem altijd de hulzen oprapen. Uit zuinigheid, zei hij, we konden ze dan herladen."

Ken je de frituur La petite Bouffe in Ronquières?

"We gingen er soms eten. Onlangs ben ik er nog eens langs geweest maar de frituur was dicht en verlaten."

Eric Lammers? Ook het hulzen oprapen om bij te houden wekt mijn interesse!

386

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Finné zou instaan voor de financiële kant van Mendez (zegt Bultot). Een spraakziek persoon zoals Mendez zal mogelijk Finné ingelicht hebben van geplande aanslagen.

387

(753 replies, posted in 1985)

the end, ik vind het uitermate interessant om onderstaande post nogmaals naar boven te brengen » Forum

Deze kan uw stelling ondersteunen dat Overijse, Eigenbrakel, Aalst, Temse & Beersel aan elkaar gelinkt 'kan' worden. Een noot in de kantlijn is dat dit .22 kaliber mogelijk reeds terecht is. Indien dit onklaar gemaakt werd door Bouhouche, is dit gedaan om ballistische testen tegen te gaan. Niet vergeten dat Bouhouche deze .22 mogelijk heeft uitgeleend & nadien de uitvoerder in zijn macht had.

388

(156 replies, posted in 1980-1989)

Hierbij het bericht van Murcielago:

Hier werd mijn voertuig, een R19 16V nummerplaat KET367, gestolen door Murat Kapllan, met het lijk van J Idriss  in datzelfde voertuig, gedumpt. Vijf dagen na de diefstal werd het voertuig door het gerecht teruggevonden doch 3 weken later werd ik pas verwittigd! Le cimetiere des éléphants, wapens van het SIE werden hier ook teruggevonden! Zie link in mijn bericht hierboven.

Nu, the end laat weten dat de graafwerken een kilometer van de vondst van die sie wapens plaatsvinden. Of de link van Google Maps van Murcielago klopt niet, of de onderzoekers bedoelen in dezelfde streek, maar duidelijk niet op dezelfde plaats.

389

(156 replies, posted in 1980-1989)

coconut wrote:

Ik ben me te pletter aan het zoeken naar de link van Murcielago waarop precies aangegeven werd waar zijn wagen terug gevonden werd (met lijk). Links de vaart in Vilvoorde, daar boven het viaduct en rechts een klein wegje dat het bos in liep richting 3 Fonteinen. Iemand?

» Google Maps

390

(156 replies, posted in 1980-1989)

In het verleden heeft Beijer beweerd dat het om het diplomatieke koffertje te doen was, in opdracht van Rusland.