61

(1,219 replies, posted in 1985)

Om de toenmalige overheidsdiensten uit te dagen, moet je al heel zeker van je stuk zijn. Laat me dit even kaderen, wat als niet één patrouille wagen ter plaatse kwam, maar meteen een 5-tal. Dan waren de kaarten volledig anders geschud.
In mijn mening tracht ik eerder te denken naar informatie welke nog diende binnen te komen via bv een cb (toenmalig communicatie toestel).
Indien de bende inderdaad regio ronquires wilde ontsnappen, moesten zij duidelijk gebriefd worden over eventuele versperringen.
Dat laatste is iets waar ze, hoe verder de overvallen evolueerde, uit leerden.

62

(26 replies, posted in Vragen)

Heeft er iemand toegang tot het PDF document op deze site? » www.scribd.com

63

(784 replies, posted in 1982)

Post deze documenten dan. Op dit moment hebben we hier niets aan.

64

(753 replies, posted in 1985)

LEO wrote:

En Finné werd gedood door ...? Als ik het goed voor heb zijn er in de omgeving van Finné geen hulzen gevonden alhoewel hij verschillende schotwonden had.

Eerst en vooral mijn beste wensen aan éénieder op een gezond 2021!

Het autopsierapport van Finné (inclusief hulzen) is nooit teruggevonden, dat op zich doet me jouw stelling van 2 teams vermoeden!

65

(233 replies, posted in Andere Personen)

Coconut, jouw post is voor verscheidene reden enorm waardevol! Lees ik Delperdange, dan heb je mijn volle aandacht. Opnieuw heel wat uren leeswerk voor de boeg. smile

66

(19 replies, posted in 1980-1989)

Nog niemand de link gelegd met de afstandsbedieningen van de bende die zijn teruggevonden? Een dwaalspoor waarop niemand verder ingegaan is?

67

(66 replies, posted in Andere Personen)

In het bos van Houssiére vonden de motocrossers in de namiddag van die dramatische negende november niet alleen allerlei voorwerpen die verwezen naar Bultot maar nog twee andere objecten waarvan nooit melding is gemaakt. Het ene was het identiteitsplaatje van Bernard Grandjean, die zijn legerdienst vervulde op het kabinet van PSC-minister Cecile Goor waar ook Latinus, de leider van de WNP, werkte. Het andere was een kasticket van het restaurant Van der Valk aan de autoweg in Hensie vlakbij Thulin. In Thulin was de schietclub van Freddy Semoulin.

68

(36 replies, posted in Roze Balletten)

Met welk individu valt er volgens jou géén link te leggen? Bovenstaande gebeurtenissen zijn de explosieve zaken die België doen breken eens de bewijzen er zijn. Een illegale wapentrafiek, daar ligt niemand meer wakker van. Minderjarigen, dat blijft gevoelig voor iedereen.

69

(132 replies, posted in 1983)

Het staat vrij aan coconut om de initialen te delen, of niet. Die keuze is aan haar en moet gerespecteerd worden. Ik heb alvast beslist van niet vanwege het feit dat deze nog in leven is.

70

(132 replies, posted in 1983)

De man op Facebook met de moto? 2 druppels water ...