1

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Als 24 jarige, kan ik wel degelijk zeggen dat dit voorval ook bij sommige jongeren wel degelijk nog leeft, Bouhouche, Beijer, Haemers, Bultot, Mendez, ... hoe meer we erover lezen, hoe meer we zelf ook verbanden kunnen leggen en hoe meer we ook zelf opzoeken over toen.

2

(133 replies, posted in Andere Personen)

Dat Podevijn louche zaakjes deed is zeker waar en met Mendez is zeker waar, de bende zou evengoed na de overval in Aalst zijn gevlucht via de garage van podevijn.

3

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ik denk dat hij gewoon vermoede dat zijn broer er de reus mee bedoelde aangezien zijn lengte en gestalte, dat terzijde zal hij het nooit zo expliciet hebben gezegd en daarmee dat er een beetje onduidelijkheid zal rond ontstaan en voor terug te komen op de vraag van de 2 reuzen in Aalst, hebben mensen gezien dat Haemers pas later en appart kwam terwijl de 3 andere al binnen waren (waar een/de reus al zou bij geweest zijn). Of dit waar is zullen we nooit 100% weten, maar de getuige hiervan was echter wel 100% zeker dat hij dit had gezien.

4

(419 replies, posted in Plaatsen)

Dankje HIPA, hopelijk wordt er toch nog iets gevonden, waardoor ze terug naar de loods moeten voor het grondiger te moeten uitzoeken.

5

(29 replies, posted in Bibliografie)

Heb de film nog eens herbekeken, op welke rijkswachter is 'Walter Bas' gecamoufleerd? Of is het een fictief personage

6

(576 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Zolang ze naar de uitvoerders gaan zoeken, (die nu bijna allemaal dood zijn) waarvan ze binnenkort wel zullen zeggen dat iemand die nu al dood is een Bouhouche of Haemers er bij betrokken zou geweest zijn om zo ons wat gerust te stellen. Gaan we niet verder komen, de uitvoerders wat hun prioriteit is, (wat ook wel begrijpelijk kan zijn, als je effectief denkt dat er geen bovenliggende opdrachtgevers zijn en dit banditisme is) zullen we er nooit achter komen hoe het 100% zat, mss kunnen ze ons nu nog 10% duidelijkheid geven. En zelfs dat zou al hoog zijn.

En dan heb ik het over Bouhouche bij de overval van Dekaise en Haemers bij de overval in Aalst.

7

(19 replies, posted in Vragen)

En wat weten we nu specifiek van Bouhouche die hem in verband kunnen brengen met de Bende? Hij zou worden herkend worden bij Dekaise, maar Dekaise wil niets lossen. (schrik?) Heeft verlof samen met Beijer die dag, komt vaker in die buurt en heeft zelfs een plan liggen rond de ligging van Dekaise. Hij is blijkbaar op de hoogte van de activiteiten van de bende aangezien van wat hij zegt op de begrafenis van Mendez. Was zeer actief in de wapenhandel en zijn vriendin's rode auto werd op allerlei 'toevallige' plaatsen gesignaliseerd.

Ik mis waarschijnlijk nog andere dingen over het hoofd, misschien iemand die nog verder kan aanvullen? Zijn wel veel toevalligheden.

8

(19 replies, posted in Vragen)

Enkele vragen voor een duidelijk beeld te kunnen schetsen. Graag een antwoord met een bron die bewijsbaar is. Klopt het dat:

  1. Mendez ooit heeft gewerkt in de garage van Podevijn?

  2. Dat Bouhouche de dagen van de overvallen ziek/verlof had?

  3. Dat Bouchouche zei na de laatste overval dat niemand meer moest vrezen, dat er geen bloed meer ging zijn door de bende?

  4. Dat Haemers apart kwam aangewandeld in Aalst?

  5. Dat ze verzoekte om Haemers NIET uit te leveren aan België?

Dat ter zijde geloof ik zeer sterk in de getuigenissen van David. En mogen we toch bijna met zekerheid zeggen dat Haemers er iets mee te maken had zeker in het uitvoeren.

Bouhouche blijft een groot vraagteken, werd voor alles gepakt buiten dan voor de bende feiten?

9

(382 replies, posted in Getuigen)

Gevonden, merci

10

(382 replies, posted in Getuigen)

Iemand die nog de getuigenis van Kuros heeft? Vind hem hier niet terug