41

(1,141 replies, posted in 1985)

Wie gaat er nu zijn wapens testen op een stortplaats de dag zelf van de geplande aanval ?En dan nog op een plaats waar, zoals ik lees, wandelaars, de schieten kunnen horen en zelf de schutters en hun auto's kunnen identificeren.

42

(753 replies, posted in 1985)

fenix wrote:

Het is 20u27
Er zijn veel vrouwen en kinderen aanwezig op dit spitsuur.

Vandaag bekijk ik voor de zoveelste keer een aantal getuigenissen. Zo ook de getuigenis van een Engelse mevrouw die komt getuigen voor de camera dat haar getuigenis als kroongetuige nooit opgevraagd werd. Opeens hoor ik het zinnetje "Er was weinig volk in de winkel"  Lijkt mij logisch , het is het uur dat ik vaak ga winkelen omdat er dan zeer weinig volk in de winkel is. Toch stond er in de eerste post hier geschreven, er zijn veel vrouwen en kinderen aanwezig op dit spitsuur. 20u27 spitsuur? Vrouwen en kinderen ? Ik weet niet hoe het bij jullie was maar in die jaren had ik een kind leeftijd lagere school. Normaal uur voor bedtijd was tussen 20 u en 20u30. En al zeker in de winter of de herfst.

Lange inleiding om tot volgende vraag te komen. Heeft er iemand een idee hoeveel mensen er rond het uur van de overval in de winkel waren? Of op de parking?  En blijkbaar was de lijst van de mensen die er niet waren , de afwezigen dus, even belangrijk.

Eventueel aantal aanwezige rijkswachters? Of mensen van andere "ordediensten"

27 September is een vrijdag.
Dag daarna geen school, en dus mogen de kinderen uitslapen.
Vrijdag was de dag om boodschappen te doen met heel de familie.
Soms zelf de kinderen later laten slapen om te genieten van een gezellige zaterdagochtend voor de ouders.

43

(169 replies, posted in Getuigen)

Philippe Clerbois is gisteren overleden. R.I.P.

44

(960 replies, posted in Bende De Staerke)

Bossi wrote:
gloacoster wrote:

Op dit bladzijde van de franse forum ( berichten van HERVE) kan men het verslag lezen van de getuigenissen van René de jonge.

Wat is eigenlijk het doel van de geheimhouding van het gerechtelijk vooronderzoek? Wat jij samen met Hervé ten uitvoer brengt is de geheimhouding van het gerechtelijk vooronderzoek volledig met de voeten treden en het belang van de betrokken personen getuigen niet meer te laten beschermen. Ik veronderstel dat jullie beide niet begrijpen welke ernstige nadelige gevolgen hieruit kunnen voortspruiten door P.V.'s openbaar te maken of naar te verwijzen in een lopend gerechtelijk onderzoek.

Waarvan akte,

Die verslagen werden door HERVE op 4 december 2018 op het Franse forum gepost.
Ik denk ook wel dat de meerderheid van deze forum naar de Franse kant gaat kijken en dat die documenten gekend waren.
En tot op heden werd er door niemand een klacht ingediend (anders zou Michel die wel gewist hebben) wat zou impliceren dat deze documenten openbaar zijn.
HERVE zit ook op dit forum en zou er meer over kunnen zeggen.

45

(960 replies, posted in Bende De Staerke)

fenix wrote:

Pas op wat je zegt he Mincky. Het is niet omdat je animeermeisje was in Scherpenheuvel dat je mee deed aan roze balletten.
Bij roze balletten denkt men aan minderjarigen die aanwezig waren.

"
De Roze Balletten is een complottheorie over een reeks vermeende drugs- en seksfeesten die eind jaren 1970 in België zouden hebben plaatsgevonden en waaraan hooggeplaatste personen en minderjarigen zouden hebben deelgenomen "

Wiki

2X "zouden" in dezelfde zin.
Roze balletten is de Loch Ness monster van Belgie....Jaren en jaren van gesproken maar nooit geen enkel bewijs.

46

(960 replies, posted in Bende De Staerke)

https://tueriesdubrabant.1fr1.net/t180p … e-philippe
Op dit bladzijde van de franse forum ( berichten van HERVE) kan men het verslag lezen van de getuigenissen van René de jonge.

47

(960 replies, posted in Bende De Staerke)

BAX wrote:
gloacoster wrote:

Waren er geen geruchten vanwege René de jonge dat de broer van de vrouw van Julien de Staerke (bijgenaamd "het mannetje") waarschijnlijk de verkoper was van de wapens gebruikt in Aalst?

"Een getuige van Aalst heeft het over 'het manneke' (uit het milieu De Staerke), die zich verplaatste in een Mercedes met Nederlandse nummerplaat. Meer hierover in mijn boek 'De Elite van de Macht. De Macht van de Elite' dat begin oktober verschijnt." Dat is een reactie van forumlid Walter Baeyens.

Het is mogelijk dat hij zich verplaatste in een auto met Nederlandse nummerplaten maar dat zal wel na de feiten van Aalst zijn.
Hij ging pas na de aanhouding van de Staerke in Holland wonen ( Roosendaal) en kwam soms terug naar Belgie.
Maar als hij terug naar Belgie kwam bestuurde hij nooit zelf de wagen ( bang voor controles).
In die periode had hij een Ford Capri en een Renault.

48

(960 replies, posted in Bende De Staerke)

Waren er geen geruchten vanwege René de jonge dat de broer van de vrouw van Julien de Staerke (bijgenaamd "het mannetje") waarschijnlijk de verkoper was van de wapens gebruikt in Aalst?

49

(960 replies, posted in Bende De Staerke)

Heeft ze ook uitgelegd dat ze de chauffeur was, van een wandeling naar een begraafplaats waar VDS en  een medeplichtige een barones wilde opgraven om de juwelen te stelen die ze in de kist zou hebben bewaard?
Sorry maar deze dame is niet geloofwaardig, ze handelde alleen uit wraak

50

(784 replies, posted in 1982)

xavier wrote:

I know gloacoster.
Stanley Milgram wordt nog net zoveel gevolgd als Egas Moniz zijn ‘behandelingen’.
Wat probeer je te zeggen?

Dat ik ook in de jaren 70-80 ook naar de paardenrennen ging om te gokken.
Misschien heb ik daar ook  Marc VDE of De Staerke ontmoet zonder hun intieme leven te kennen... Iederen is daar om geld te winnen.
Gokkers die jarenlang naar de paardenrennen gaan spreken met elkaar, meestal over tips over het paard die zou kunnen winnen.
Daarna ga iedereen naar huis met een portemonnee met gaten.
Dus het feit van te zeggen... die ging daar en die kende die... enz..heeft geen zin.