1

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

Mincky, zo een beschuldigingen in alle media zeg je niet zomaar. Er moet iets van waar zijn. Een familielid zit  er ook mee in. Gaan die allebei zoveel op het spel zetten met wat valse beschuldigingen? Wat denk je dat er nooit geweld is gebruikt bij de overvallen van de clan De Staerke. Er kan veel uitkomen nu maar er kan ook weer niets gebeuren. Maar dat wordt hogerhand beslist.

2

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

BAX wrote:

Verklaar je nader, Mincky?

Er zijn genoeg bewijzen tegen De Staerke, zijt gerust. Maar je moet er iets mee doen he. Verschillende getuigenissen, bloedsporen, wapens, auto's. Troch zat er al vroeg op maar ook  Acke. Kijk in mijn vorige posts over overval in Lokeren en later het accident. Heb de getuigenis van de persoon zelf gehoord in Waasmunster was er altijd van overtuigd.

3

(167 replies, posted in Organisaties)

Is mij ook groot vraagteken waarom ze Beijer met gerust laten (en andere oudgedienden die er nog zijn). Ze zullen weer wachten tot hij dood is. Hetzelfde met Bultot en Bougerol. De onderzoekscel is zogezegd druk bezig achter de schermen?

4

(77 replies, posted in Bewijsstukken)

Inderdaad weer een showmoment opgevoerd door de onderzoekscel 'we zijn er nog mee bezig' .

En op mijn post van gisteren over het wapen. Een wapen terugvinden na 35 jaar? Dat wapen is ofwel direct ontmanteld of vernietigd.Kan mij moeilijk voorstellen dat het bij iemand schoon in de kast ligt.

Ben, waarom altijd zo euforisch als het over de huidige onderzoekscel gaat? Geef eens een goeie reden. Denk dat er bij vele juist het tegenovergestelde is.

5

(77 replies, posted in Bewijsstukken)

Na 35 jaar ga je niet veel meer reconstrueren, geloof mij.

Welke vooruitgangen hebben ze geboekt de laatste jaren 0,0. Wat meer transparanter zijn naar de buitenwereld toe over sommige dingen en niet met bv. nen foto komen dat al meer dan 30 jaar in het dossier zit.

Een paar weken geleden is Bougerol gestorven. Een bron van informatie maar dat is een pad dat ze niet durven of kunnen bewandelen.

Ik volg dit dossier al jaren maar niets van vooruitgang

6

(77 replies, posted in Bewijsstukken)

Wat willen ze nu bereiken met het vinden van een wapen van feiten meer dan 35 jaar geleden? Niets kan je ermee nog. De onderzoekscel wordt meer en meer een klucht. Maanden hoor je niets en dan zoiets. Dat ze zich eens toeleggen op personen die nog leven zijn en die in het dossier voorkomen. Nee wachten tot ze dood zijn. Het onderzoek was een klucht en zal altijd een klucht blijven. Spijtig genoeg

7

(233 replies, posted in Andere Personen)

Dat Vincx misschien aanwezig was bij enkele daden van de bende, ok misschien wel. Maar jullie moeten er ook niet te veel van verwachten. Bij de laatste overvallen was hij al zeker niet aanwezig. Als nu blijkt dat ze een match hebben met hun DNA, wat bewijst dit dan? Enkel zijn aanwezigheid en dat hij dan wel of niet de chauffeur was bij enkele daden. Wat brengt dit de zaak vooruit? Weinig. Ze moeten achter de levende verdachten gaan en niet wachten tot er weer enen doodvalt. Een paar weken geleden is Bougerol overleden. Dienen persoon wist veel maar ja ...

8

(93 replies, posted in Andere Personen)

Spijtige zaak. Deze man wist veel. Zijt maar gerust dat de staatsveiligheid alles onderzocht heeft zodat hij niets heeft achtergelaten dat bezwarend zou kunnen zijn.

9

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

In de notities heeft hij juist wel aandacht voor De Staerke. Wel bepaald in Robert De Staerke. Op die piste kan er iets te vinden zijn.

10

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

Neen, het feit speelt zich af in een sexbar in Waasmunster. En wat dit nog interessanter maakt is dat er in die bar wapens circuleerden. Er is zelfs een inval geweest door de politie voor die wapens. De eigenaar is eind jaren tachtig halsoverkop gevlucht naar het buitenland. En er is nog meer.