1

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

kenza wrote:

Wie denk je? Waarschijnlijk iemand die dacht op deze manier de 250.000€ te incasseren.

Is er serieus nog iemand die dit serieus neemt? De types duiken op? Begin bij jezelf, sorry hoor...

2

(168 replies, posted in Organisaties)

Vind het niet zo slim. Mensen gaan sowieso praten als er moorden in hun schoenen geschoven worden die ze niet gepleegd hebben. Ongeloofwaardig, sorry.

3

(168 replies, posted in Organisaties)

Karel wrote:

Als rijkswachter die crimineel is kan je op verschillende manieren extra bijverdienen. Zoals elders gebeurd is door het verkopen van gevoelige informatie over lopende opsporingsonderzoeken of het bekend maken van plaatsen waar een hennepplantage is etc. Waarom niet het zogenaamd in beslag nemen, dus rippen van drugs van criminelen om door te verkopen. Zal ongetwijfeld wel gebeuren. Wapens en munitie aan criminelen verhuren etc. Alles waar je een voordeel mee kan doen. En vervolgens voor de kick meedoen aan diverse brutale moorddadige overvallen. Om even cowboy te spelen en lekker je frustraties te uiten op de maatschappij. Dit is pas bij de tweede golf gebeurt.

Waarom zou je als niet bende-lid wapens gaan lenen? Mochten ze je pakken, draai je voor alles op. Lijkt me niet erg slim.

4

(601 replies, posted in Hypotheses)

Raakt kant nog wal  als dat 2x gevraagd is beetje opvallend niet?  Amateur werk   dus? De bende was geniaal en profesioneel? Geen plan b bij niet op komen dagen om hem als nog te vermoorden?Sabotage aan een auto waarom moeilijk.doen en.niet gewoon simpel een kogel? Sorry dit verhaal rammelt aan alle kanten.

5

(81 replies, posted in Robotfoto's)

Misschien gek maar kan dit de killer niet gewoon zijn, in een wat betere conditie, toch ook wel gelijkenissen?

6

(382 replies, posted in Getuigen)

Ik heb echt soms het idee dat sommige mensen tunnelvisie hebben. Alles is een dwaalspoor tenzij het in hun straatje past. Het is natuurlijk ruw wakker worden uit een droom dat de bende toch niet zo geniaal was als sommige beweren. Het is bijna onmogelijk om mensen bewust te vermoorden onder vermomming van een hold-up. De slachtoffers moeten precies op die plek zijn de slachtoffers moet zich precies zo gedragen als verwacht en ga zo maar door, een erg ingewikkelde manier als je hem ook gewoon kunt opwachten voor zijn deur bij zijn werk of waar dan ook.

Het was geen overmoed happy-few, gewoon een soort paniek. Het was een chaos, men zat ze redelijk op de hielen. Het blijkt gewoon dat ze lang niet zo geniaal waren. Gewoon een setje criminelen, al dan niet rijkswacht, zonder geweten, uit op de kick en pakken wat ze pakken konden. Geweld was geen probleem. Uiteraard konden ze met wapen prima uit de voeten, een rijkswachter als Bonkoffsky kon prima training geven.

7

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Eerst maar is afwachten, ik trek geen conclusies. Munitie uit de jaren 80, hagelpatronen, stuk van een Golf. Beetje vreemd toeval hé? Ik denk dat er wel degelijk een link is. Wacht gewoon op een serieus resultaat van de instanties aub.

Interessant, je ziet ook een stukje film van de magneetvissers en in dat filmpje iets dat lijkt op een deel van een auto » YouTube

8

(382 replies, posted in Hypotheses)

kenza wrote:

Was informatief dat de reus nog springlevend was


Naam en paard graag , je draait er steeds om heen   als je dingen weet zeg het dan inplaats van dit gedoe wat nergens toe leid

9

(382 replies, posted in Hypotheses)

vleermuisje1971 wrote:
speurneus wrote:

Toch zijn.het redelijke bedragen  nogmaals of het geweld in verhouding was met buit is niet aan ons.En ook niet  te beoordelen  dat is nou eenmaal banditisme de daders bepalen het geweld.

In verhouding met de bende Haemers minaal. In verlijking met andere roofovervallen niet in verhouding, dat is mijn oordeel.

 


Met patrick h niet nee dat klopt maar die pakte het anders en langer aan.B.v.n is niet bijzonder lang actief geweest .Al met al toch wel wat geld bij elkaar gegrist , voor hen blijkbaar genoeg buit op hun top bij overval geloof ik omgerekent 10.000 euro toch echt wel serieus geld. Zeker omdat ik vermoed dat het vrij simpelen waren was het voor hun veel geld.

10

(382 replies, posted in Hypotheses)

vleermuisje1971 wrote:
howitzer wrote:

Pleegde Haemers zijn misdaden ook niet voor de spa ging en de kick maar minder voor het geld waarvan hij trouwens genoeg had voor hij begon? De bende heeft een paar kruimeldiefstellen gepleegd maar bij die overvallen op supermarkten zijn toch serieuze bedragen buitgemaakt.

Wat de bende buit heeft gemaakt staat hier ruim beschreven op de site onder feiten ( minimaal). Haemers en zijn makkers van een hele andere order, neem alleen de ontvoering. Overig ook op deze site allemaal terug te vinden.

Toch zijn.het redelijke bedragen  nogmaals of het geweld in verhouding was met buit is niet aan ons.En ook niet  te beoordelen  dat is nou eenmaal banditisme de daders bepalen het geweld.