21

(8 replies, posted in Wagens)

Ben, dit zou idd goed kunnen, is er bekend wie er lid was van de Golf-bende dan? Zo ja, hier zou dus evt een link kunnen zijn met de Bende van Nijvel? Wie weet haalde men daar de auto's vandaan. Wie weet pleegde deze bende misschien de diefstallen van auto's voor de Bende van Nijvel? Het is in theorie dus zelfs mogelijk dat de robotfoto's gelinkt aan autodiefstallen leden van deze bende zijn?

22

(382 replies, posted in Hypotheses)

Ieder zijn ding, ik sta nog steeds achter mijn hypothese, het onderzoek is een rommel om maar 1 ding de, 1000 complottheorieën. We gaan hier van Joodse maffia tot de Chileense geheime dienst. Ik sluit zeker niet uit dat het leger en politie betrokken waren, althans  personen uit deze diensten. Alsook ex-militairen en wat extreem-rechtse personen. Echter zijn het voor mij slechts ontspoorde  criminelen, vaak marginaal, maar echter zwijgzaam als het graf logisch na 28 moorden. Door het geneuzel van de politiediensten onderling is het nu een zooitje, daar hoefden de Bende-leden echt niet veel voor te doen. Slechts mijn gedachten.

23

(59 replies, posted in Bewijsstukken)

Ik vraag me af waarom een bijl meesleuren. Onhandig zwaar. Is dit alleen om een signaal af te geven? Stel het was een organisatie met een doel bijvoorbeeld destabilisatie, waarom geen duidelijk signaal afgeven in plaats van eventuele vage hints. Dit houd me bezig.

Bij hoge uitzondering reageer ik nog een keer want deze post vind ik absoluut top en zeer informatief!

25

(389 replies, posted in Mededelingen)

  1. Het komt er op neer dat je zegt dat mensen van alles en wat willen verwijderen, ik dus niet.

  2. Puur uit noodzaak om nog even mijn motivatie te geven wel zo netjes denk ik?

  3. Je weet reeds wat ik van de moderatie vind wat je er mee doet is aan jezelf daar het niet mijn site is.

  4. Als je zegt dat je niet gaat vragen of leden willen blijven dan vind je het in mijn opinie niet zo belangrijk .

Maar nogmaals Ben het maakt niet uit de site is van u en u modereert hoe u dat wilt o werkt dat nu eenmaal, alleen ik heb daar zo nu en dan problemen mee dus is het beter dat ik vertrek.

26

(389 replies, posted in Mededelingen)

Ben, je hoeft absoluut niets te verwijderen wat ik heb geschreven in mijn theorie ik sta er nog steeds achter, ik neem alleen niet meer deel aan het forum je zegt dat je geen tijd hebt enz snap ik allemaal alleen word ik steeds slachtoffer waneer je dat eindelijk wel een keer modereert. Tientallen grote monden heb ik al gehad op dit forum en je doet er niks aan.

Ik heb daarom er geen zin meer in het is jou website dus het is jou goedrecht om er niks aan te doen alleen ik pas er dan voor evanals enkele anderen krijg ik het gevoel. Ik vind het ook vreemd dat het je eigenlijk niks uitmaakt dat een deel van de leden het niet naar zijn zin heeft en het je ook niks intereseerd of ze gaan of niet maar nogmaals dit is je goedrecht want de site is van u. De manier van doen op dit forum gaat me steeds minder bevallen en dan is het tijd te vertrekken, dus alle goeds en ajuus.

27

(389 replies, posted in Mededelingen)

Tja Karel, ik kan je alleen maar gelijk geven. Ik zie net dat mijn topic op slot is, beetje raar. Je zei zelf Ben dat je niet zoveel modereert omdat je druk bent o.a. met De Pomp. Mensen konden van alles tegen me roepen zonder actie, nu vind je dat het topic een beetje afwijkt van zijn doel en je sluit hem heel apart.

Ik had me voor genomen fris het nieuwe jaar in te gaan op het forum maar het gaat direct al fout. Ik wilde mezelf niet weg laten pesten door bepaalde personen en hun uitspraken maar nu er ook topics gewoon op slot worden gezet, gaat het me echt te ver nu kan ik mijn mening dus ook niet meer geven. Dus ik ga lekker 2014 in zonder het forum mijn mening geven mag ik hier toch niet ajuus het ga je goed.

28

(85 replies, posted in Mededelingen)

Verklaar je nader Ben. Ik werk al jaren met Explorer, geen probleem mee.

29

(279 replies, posted in Getuigen)

Ben, ik denk dat ondanks dat de naam niet genoemd wordt, we het zelf wel in kunnen vullen. bely geeft geen naam maar wel hints. 1+1=2 lijkt mij.

30

(16 replies, posted in 1980-1989)

DeadLetterBox, ik snap wel wat je bedoelt maar een schatting maken is zo en zo nog vingerdik kijken. Ik heb zelf ook in een supermarkt gewerkt, soms was het enorm druk maar kochten mensen relatief weinig. Dat kan je als dader nooit inschatten, ook niet drukte zegt niet altijd iets is mijn ervaring.