11

(5 replies, posted in Gladio)

K& wrote:

Als het bv. huurlingen of legionairs zouden zijn, dan kom je met nationaliteit natuurlijk nergens want daar nemen ze van alles aan behalve Fransen!

In het legioen nemen ze wel Fransen aan, maar deze krijgen dan onmiddelijk een andere nationaliteit. Meestal krijgen Fransen dan zelfs de Belgische nationaliteit.

12

(29 replies, posted in Westland New Post)

Ook hier het adres van het bewuste hotel » www.scribd.com

13

(29 replies, posted in Westland New Post)

» resistanceeuropeenne.online.fr

14

(1,141 replies, posted in 1985)

dim, Mong Rosseel: "Toen Sylvain Tack's grote vriend Paul van den Boeynants minister van defensie was, at het hele leger wafels van Tack."

Bron » static.poppunt.be

15

(23 replies, posted in Bewijsstukken)

Dit gevonden op YouTube: resultaat van schieten met brenneke kal 12 op autodeuren » www.youtube.com

En hier nog wat meer vb van brennekes kal 12 verschoten met riot gun. Het geeft misschien een beeld van wat nu juist deze wapens en munitie zijn » www.youtube.com

16

(17 replies, posted in Bewijsstukken)

Het valt mij nu pas op dat Legia-munitie gemaakt werd door FN Herstal. Mendez zal wel ook geweten hebben hoe precies brennekes moesten worden gemaakt. Op welke plaats hulzen insnijden eventueel karton van dozen gebruiken als prop.

17

(82 replies, posted in 1985)

K& wrote:

Binnen het uur kreeg ik reeds 8 verschillende versies over Finné en in het boek van David staat er nog iets over een gijzelaar wat ik niet wist. Ergens  staat hij op een ladderke affiches te pappen (CVP) voor de verkiezingen en plots is hij in dit boek gijzelaar en wordt doodgeschoten bij het buiten gaan enz

Deze persoon is neergeschoten vanop de ladder, was geen gijzelaar (info familie slachtoffer).

18

(1,147 replies, posted in 1983)

Idd zéér smerige wapens die belachelijk goedkoop zijn. Heb er zelf al een paar keer mee geschoten op schietstand, je schiet er niet mee in de roos, maar je schiet er de roos gewoon mee weg. En dan te weten dat deze vroeger vrij te verkrijgen waren, geen vergunning ed nodig. Enorm krachtig op korte afstand. In de VS worden deze nog steeds verkocht onder de noemer "self defence" wapens.

19

(99 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De leden van Aalst of toch een groot deel ervan verhuisen nadien naar de zweefvliegclub van Overboelare (Geraardsbergen). De huidige hoofdinstructeur van Overboelare zou vroeger ook lid geweest zijn in Aalst (bron niet zeker).

20

(72 replies, posted in Foto's)

Ik dacht dat het een Golf van de Rijkswacht was, maar hier is een blauwe lijn te zien, dus van de gemeentepolitie.