11

(5 replies, posted in Robotfoto's)

De overdreven nadruk die op deze gele affiches werd gelegd was een mooi staaltje van overacting dat zijn uitwerking niet heeft gemist. Zelfs nu nog niet, want telkenmale als er robotfoto's ter sprake komen of worden getoond zijn deze afkomstig van de gele affiches 1997/1998. Alsof er nooit andere robotfoto's hebben bestaan. Als men daar dan nog het verhaaltje bij verzint van de reus, de killer en de oude, ja dan stromen de tips natuurlijk binnen a volonté. Iedereen kent wel een reus, of een killer of een oude.

12

(202 replies, posted in Andere Personen)

Magnum wrote:

In 2013 doet Claude Nitelet een “De Staerkske”.

Claude Nitelet kan geen "De Staerkske" doen want de Bende De Staerke had met de Bende van Nijvel niets te zien.

13

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

tamwar wrote:

We zijn Vlamingen he?! Kan er iemand dit vertalen aub?

Nous sommes des flammes de feu.

14

(5 replies, posted in Robotfoto's)

12 en 13 jaar na de laatste feiten komt men hier nog af met robotfoto's waarvan de robotfoto van de zogezegde reus zelfs tot stand is gekomen nadat een getuige onder hypnose werd gebracht?! En dat terwijl er al veel vroeger zeer bruikbare robotfoto's voorhanden waren waaronder G8 en G9. Hier klopt iets niet.

15

(79 replies, posted in Onderzoekspistes)

Insp. Witse wrote:

hupla, intussen zit ik al 4 persoonlijkheden smile

Onmogelijk, daarvoor is uw fietske veel te klein.

16

(504 replies, posted in Algemeen)

Ben wrote:

(...) Het federaal parket zegt dat het optimistisch blijft, maar veel tijd om het dossier verder te onderzoeken is er niet meer. Als de zaak in 2025 verjaart, dan kunnen de speurders nog hooguit 2 jaar aan de zaak werken. Als er dan al verdachten zijn moeten die in de 3 jaar die nog resten voor de rechtbank verschijnen, in eerste aanleg en beroep. Om aan dit probleem te verhelpen, ligt een wetsvoorstel van CD&V klaar, waarbij de verjaring stopt wanneer een dossier wordt verwezen naar de rechtbank. In het geval van de Bende van Nijvel zouden de speurders daardoor nog de volle 5 jaar tot 2025 aan de slag kunnen blijven. Mocht er dan iemand zijn aangehouden, dan is er geen tijdsdruk meer om die verdachte te laten berechten.

Bron » Nieuws

Ik denk dat er sowieso een proces zal komen.
Een correctionele zaak als er enkel personen gedagvaard worden i.v.m. de manipulatie van het onderzoek en een assisenzaak als men er in slaagt om personen te laten dagvaarden die daadwerkelijk mee hebben geholpen om de raids uit te voeren.

17

(75 replies, posted in Robotfoto's)

De naam zit in het dossier.

18

(79 replies, posted in Onderzoekspistes)

Dekse wrote:

Nee maar ieder op Google vind je van prime evil de cock alles terug met details moorden in zuid Afrika en komen overeen met wat slachtoffers als David omschrijven . Ze hadden trouwens mooie verstralers rallyauto Mazda nadien . Details kloppen .

Als "prime evil de cock" het zegt zal het wel waar zijn.
Wij doen ondertussen voort met de ernstige zaken.

19

(79 replies, posted in Onderzoekspistes)

Dekse wrote:

Ja en de manier van moorden is typisch . Genot.

Waart ge er misschien bij?

20

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

CleverTrevor wrote:

Als ze maar goed 24 uur hebben gezocht, kan het onderzochte terrein niet groot zijn. Eerdere zoektochten in dit en andere dossiers duurden vaak veel langer. Het is mogelijk dat de tipgever wel oprecht is, maar niet de juiste plek aanwijst omdat het geheugen na 35 jaar niet perfect is. Hopelijk hebben ze daar rekening mee gehouden en een ruime zoekperimeter ingesteld, maar als ze zo snel stoppen, krijg je toch het gevoel dat ze zich wel erg beperkt hebben.

Daar ligt er een lijk en ginder ligt er een lijk. Hier moet ge eens graven en daar moet ge eensgraven. Het kan niet anders dan dat de CWB dat allemaal een beetje beu aan het worden is.