421

(210 replies, posted in 1983)

Trojan wrote:

Geen van beide. smile Komaan forum, een kleine inspanning. Doe es een gokje iemand?

Voor het lekkere bier? Of deed u er vroeger zelf misschien iets?

422

(35 replies, posted in Andere)

Trojan wrote:

Kocht iemand stelselmatig immo in Waals-Brabant? Dat zou wel een leuke piste geven: de immoprijzen naar beneden halen d.m.v. terreur. Of omgekeerd, in een ander stuk van de rand van Brussel de immoprijzen omhoog jagen omdat het daar veiliger is om te wonen en te winkelen.

Tegelijk kan worden geprobeerd het rijkswachtleger te moderniseren d.m.v. lucratieve wapenverkopen. Zodat ze een beetje meekunnen met de firing power van de misdaad. Zijn die twee motieven ooit onderzocht?

Onzin denk ik, zijn maar tijdelijke dingen. Ik zou persoonlijk eerder ergens niet gaan wonen, daar waar bijvoorbeeld veel moslims wonen, en anderen ergens niet waar veel Finnen wonen.

423

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

North End wrote:

Mocht ik Tinck zijn dan zou ik mij niet één, maar tenminste drie advocaten nemen. Een enkele Salduz-advocaat, die zeker en vast ook andere dossiers heeft lopen, kan zich toch niet in zulk een dossier binnen een paar weken inlezen. Van enige gelijkheid der wapens zou geen sprake zijn als zich Tinck, mocht men hem vervolgen, tegen het onderzoeksapparaat met een enkele advocaat zou moeten verdedingen van wie niet bekend is dat hij met zulke processen enige ervaring heeft.

Het zou mij niet verbazen dat de radiostilte daardoor kan worden verklaard dat men de zitting op dinsdag aan het afwachten is en afhankelijk van het resultaat  de verdediging zal uitwisselen.

Als ik Tinck was/zou zijn, zal ik mijn advocaat nemen.

424

(133 replies, posted in Hypotheses)

Ik blijf voorzichtig ...

Een trol (mv.: trollen) in een internetomgeving is een persoon die op fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen - ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken,[1], opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven of zichzelf expres anders voor te doen en een rol te spelen.

» Wikipedia.org

425

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

the end wrote:

Hestur, ik denk dat je daarmee in de goede richting denkt, Tinck verteld graag aan wie het wil horen dat hij een moordenaar is, dat zal hij zeker ook in de gevangenis doen.

Ik denk dat ie voor nu voorlopig wel even is uit geluld ...

426

(527 replies, posted in Hypotheses)

Was Peter niet gewoon een gevallen oplichter?

427

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Nog iets wat ik me afvroeg. Hij wordt beschuldigd van negen aan de Bende van Nijvel-gerelateerde feiten. Aangezien de feiten van 1982 en 1983 verjaard zijn, moeten dat wel die van 1985 zijn. Of zie ik dat verkeerd? Zo niet, dan is er een ander probleem want ergens is gepubliceerd dat hij alleen in '82 en '82 een rol zou hebben gespeeld. Volgens mij zijn toch alle misdaden van de Bende van Nijvel verjaard op 10 november 2015?

428

(32 replies, posted in Mededelingen)

Ziet er netjes uit Ben, proficiat. Zal het eens gaan ontdekken. wink

429

(6 replies, posted in Roze Balletten)

Bekijk deze foto's eens. Denk dat ik ook maar in een zonnestudio ga werken, verdient wel lekker zo te zien » Facebook

430

(6 replies, posted in Roze Balletten)

En weer iemand uit Elsene.