21

(717 replies, posted in 1982)

Insp. Witse wrote:

Om The End zijn post volledig te maken , het was Dekaise die als Belgisch steunpunt van de firma Kintex gezien werd.

Now wrote:

Kintex had ook 2 nevenfirma's namelijk CORECOM en TEXIM.Het is voornamelijk Nutribel en ook Euromeat die met Kintex zaken deden, de grootste klant van Kintex was die firma in Milaan.

Nog één vergeten

Ben wrote:

Geschier

We traden eerder op als bodyguards. Libert vertelde me dat Geschier verscheidene keren samen met majoor Bougerol naar het buitenland heeft gereisd, onder meer naar Zuid-Amerika, Zuid- Afrika, Libanon en Taiwan. Hij was nauw bevriend met VDB en de Bonvoisin en met de Antwerpse VMO-leider Eriksson. Maar Libert ontdekte dat hij dubbel spel speelde want Geschier werkte samen met de Oost-Duitse STASI en Kintex, een bedrijf van de Bulgaarse geheime dienst

22

(784 replies, posted in 1982)

ter herinnering:

Guy Bellemans
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
Guy Bellemans (1940) is een gewezen Belgische onderzoeksrechter. Na zijn humaniora aan het Heilig-Hartcollege (Ganshoren) studeerde hij rechten en werd rechter. Zijn naam is vooral verbonden aan de omkoopzaak Standard-Waterschei, een van de grootste schandalen in het Belgische voetbal.

Bellemans werd als onderzoeksrechter aangesteld in de tweede moord van de Bende van Nijvel. Het slachtoffer was de conciërge van het restaurant L’Auberge du Chevalier in Beersel, eigendom van ex-voetballer Jef Jurion. Tijdens het onderzoek van de boekhouding van Jurion stootte Bellemans op een zwart-geldcircuit en via dat onderzoek legde hij in 1984 vele zwart-geldcircuits in het Belgische voetbal bloot.https://nl.wikipedia.org/wiki/Guy_Bellemans

Veel zwart geld, heel veel. Zonder die moord was het niet opgevallen. De daders wisten dit maar al te goed!

23

(7 replies, posted in Westland New Post)

Ben wrote:

De markies, de maarschalk en de gravin

De meest geheime fase van Operatie Condor omvatte “de opleiding van speciale teams van de lidstaten, die naar niet-lidstaten in om het even waar in de wereld reizen om sancties uit te voeren, tot en met het vermoorden van terroristen of supporters van terroristische organisaties”..

Bron: Apache.be | Georges Timmerman

Daarom ook dat er een opdrachtgever is van R Gray! En nu niet te vlug denken!

24

(717 replies, posted in 1982)

Het staat in de tekst wie: police arrested Henri Arsan, 70, a Syrian, in Varese Hij was ooit een onderdeel van de french connection.  :-)

25

(717 replies, posted in 1982)

Kintex had ook 2 nevenfirma's namelijk CORECOM en TEXIM.Het is voornamelijk Nutribel en ook Euromeat die met Kintex zaken deden, de grootste klant van Kintex was die firma in Milaan.

26

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

J&B wrote:

I
PVBA Ocean Trading iemand?…

Wel ja, heel zeker! En jij?

27

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

jameir972 wrote:

En er klopt nog iets niet.?

  Correct!

jameir972 wrote:

Of bedoel je toch nog iets anders Now?

Wel ik heb het over hetgeen dat niet klopt! Geleerde woorden ik hou ervan! Nuances! Alleen met woorden kom je er niet :-)   (Niet persoonlijk opvatten)

28

(30 replies, posted in Politiek & Business)

Ben wrote:

Guy Bouten heeft Mercier ontmoet. Hieronder het verslag:

"Als u altijd naar dezelfde slager gaat en die blijkt plots een drugsdealer te zijn, bent u dan ook bij de drugszaak betrokken? Neen toch? Wel, dat is mij overkomen. Ik heb handjes geschud van mensen die later in allerlei louche zaken zaten waar ik niets mee te maken had. Ik denk dan aan de talrijke recepties die ik bijwoonde in de Cercle des Nations, een privéclub voor de Brusselse aristocratie."

Laatst schreef er iemand dat er vragen gesteld moeten worden aan deze die het kunnen weten. Wel deze is meer dan op de hoogte (gevulde kippen) in die aard zelfs dat hij de dure smaak van de daders kan duiden! Na vele jaren nadenken zegt die man, ik ben op recepties geweest die achteraf gezien gevaarlijk waren! Straf hé, het wordt nog straffer als je weet wat er in die clubs besproken wordt. Nog veel succes.

Ook belangrijk voor het DNA onderzoek (peuk), dit op basis van deze die het kunnen weten!

29

(44 replies, posted in Bende De Staerke)

Die robotfoto van Waver is zeker niet Farkas. En dit is nogal heel eenvoudig te meten. Nog veel succes met de zoektocht.

30

(99 replies, posted in Speurders)

Zoeken. Wel wat had Latinus met Nederlanders te maken? En wat hebben Nederlanders met Achten te maken? Zeg nu niet dat dit moeilijk is hé!

Sorry Bultot nog vergeten. Wat deed Bultot ten tijde van de fake aanslag op Achten? Zou er ergens een logisch verband zijn?