41

(79 replies, posted in Onderzoekspistes)

kuros 2 wrote:

Ik denk wel dat ik zijn stem zou herkennen! Hij sprak zeer traag!

Geef je mij een telefoonnr. dan bel ik je meteen op.

42

(79 replies, posted in Onderzoekspistes)

Ik heb een oproep aan alle getuigen en slachtoffers van de bende tijdens de overval in Aalst. Ik heb een audiofragment waarop de stem van een vermoedelijke (franstalige) dader aan het woord is. Zou iemand nog de stem kunnen herkennen van de overvallers? Gelieve te reageren!

43

(75 replies, posted in Andere Personen)

Ik zou graag het een en ander weten over die rally. Wanneer begon hij juist en dan bedoel ik welke maand in welk jaar en met wie.

44

(33 replies, posted in Bende De Staerke)

Weet iemand waar Julien De Staerke nu woont of wat hij doet?

45

(197 replies, posted in Getuigen)

En voor mensen die iets weten, ik zou graag alle info hebben over Julien De Staerke. En heeft iemand de contactgegevens van Guy Bouten want hij zou mij kunnen helpen? Bedankt al.

46

(1,219 replies, posted in 1985)

Ik geloof hem wel, het heel simpel waarom hij niets zegt. Dat is omdat misschien de daders dan gaan lopen of omdat hij niets meer mag zeggen.

47

(197 replies, posted in Getuigen)

Weet je of hij kennis had van voertuigen of hij in een garage heeft gewerkt, of zo. Weet iemand waar Julien De Staerke nu woont en of hij kennis heeft van automechaniek nu of in het verleden? Of weet iemand nog namen die gaan op de initialen Julien D.?

48

(197 replies, posted in Getuigen)

Ik heb intussen al een voornaam dat zou Julien zijn. De Staerke zijn broer heette Julien. Weet iemand of die nog leeft en waar en dergelijke?

49

(197 replies, posted in Getuigen)

De initialen "JD" zegt iemand dat iets? Een naam of een ander belangrijk gegeven?

50

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wel gewoon ik heb gebeld zij hadden intussen via de lokale politie de getuigenis ontvangen en ze vroegen me gewoon nog even wat uitleg waar het zich voordeed en dat ik bedankt was. Ik zeg niet dat zij er niet genoeg belang aan hechten of zo maar ik vrees dat het ergens zal tegengewerkt worden. Ik had eigenlijk zelf de getuigenis onderzocht of ze echt volledig klopte en dat deed ze ook dus ik denk niet dat het ligt aan dat ze er zo lang aan moeten werken want ik had in 2 dagen tijd voldoende bewijzen om over te gaan op ten minste een arrestatie van 24 uur. Ik denk ook niet dat ik er nu nog veel kan aan doen.