11

(41 replies, posted in Onderzoekspistes)

Volledig mee eens dat er een hoek af was bij de moordenaar. Maar als ze iemand wilden vermoorden, konden ze toch de gebuur van in de straat neerschieten, dat zou dan een goeie zinloze moord geweest zijn.

Het feit dat ze eten en drinken, ja hongerige mensen blijkbaar, maar daarover zou ik niet vallen. Volgens mij was dit gewoon een kat muisspelletje voor de flikken. Kan natuurlijk ook betekenen dat ze van ver kwamen en geen tijd hadden om te stoppen om een hapje te eten.

Ik geloof niet in het puur toeval, geloof ook niet dat het afrekeningen waren, maar stel dat de taxi van José en van Angelou hetzelfde waren. Stel dat ze er iets zochten bij José en uiteindelijk dachten dat in de oude taxi van josé te vinden. Een auto zal zo lang niet meegaan zeker.

Ja, ik ben maar uit mijn mouw aant kletsen maar ik blijf erbij, er zit een verband, maar welke?

En om een voorbeeld te geven ivm een zinloze moord: Annick van Uytsel en Ronald Janssen. Ronald heeft met de dood van Annick plezier beleefd, ook ne hoek af hé. Voor hem was die moord niet zinloos, in onze ogen wel.

12

(41 replies, posted in Onderzoekspistes)

Hoi allemaal, iets zegt mij dat deze 2 moorden een grote samenhang hebben:

  • Zelfde pistool

  • Linkshandigheid van de killer (José werd door linkshandige vastgeknoopt en Angelou kreeg links in zijn hoofd de kogels).

  • Werkten bij dezelfde taxi-maatschappij.

Ben ik iets vergeten? Enig spoor dat we nu hebben is taxi-maatschappij. Heeft iemand daar meer info over?

Die 2 wisten te veel, maar wat? Of was het de baas van de taxi-maatschappij die iets te verbergen had en dat de killer hem iets wilden duidelijk maken? Of was het misschien ook een man die bij de taxi-maatschappij werkte die misschien iets losgelaten had bij beide personen.

De vraag aan de CWB is, welke mensen werkten samen met José Van Den Eynde en Angelou? En José werd op een maffioso manier afgemaakt, eerst beetje folteren om wat informatie kwijt te spelen en dan eventjes later is Angelou eraan. Ik weet het niet maar hier stinkt ergens iets aan.

PS: en het feit dat de CWB ooit zei dat die 2 moorden niets met elkaar te maken hebben, ja amai. No comment!

13

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

De wagens:

  • De Austin Allegro werd gestolen op de Huysmanslaan in Elsene;

  • De Santana zou geparkeerd zijn geweest met Franse nummerplaten ter hoogte van Boondaalsesteenweg 525 te Elsene. De teruggevonden, versnipperde nummerplaat van de Santana kwam overeen met de nummerplaat van een bewoner van Huysmanslaan 235. Voor zover Google correct is, spreken we hier over een afstand van een goede 100 meter.

  • De Santana is brandend (uitgebrand?) teruggevonden in de Tumulidreef te Watermaal-Bosvoorde, ongeveer 1 km. daarvandaan.

Heeft iemand een idee wie juist de eigenaar was van die nummerplaat? Je gaat me niet vertellen dat een bendelid eventjes op straat kwam en jihaa de eerste beste nummerplaat nemen we? Weet iemand of deze nummerplaat tot een Santana (in het echt) behoorde?

14

(3 replies, posted in Bibliografie)

Heeft iemand dit artikel al gelezen?

15

(1,141 replies, posted in 1985)

noorderling, je zou gelijk kunnen hebben. Wat weten we van de DJ? Ik vraag mij af waarom ze juist dat liedje genomen hebben. Ze konden evengoed ook een liedje van Elvis genomen hebben. Ik vind het liedje een keileuke beat hebben. Als je eventjes de delhaize gaat overvallen, ga je dan eventjes, tralalala zingen? Ik zou me in hun plaats voorbereiden, mentaal, zonder tralalala te zingen. Maar ja ik ben dan ook geen zware jongen. Ergens stinkt er iets aan.

16

(1,141 replies, posted in 1985)

Wat als dit liedje een waarschuwing naar de bendeleden moesten zijn om richting Scherpenheuvel te rijden om een politiecombie te ontwijken maar omdat het liedje niet afgespeeld werd dat ze gewoon gegokt hebben? Links of rechts? Muntje gooien. Dan maar niet richting Scherpenheuvel. Weet iemand waar de politie patrouille stond op dat moment, ik zou er niet van verschieten dat een bendelid eventjes rondgereden heeft om te kijken waar de beste vluchtroute zou zijn. Ik gok maar hoor.

17

(137 replies, posted in Prullenbak)

Paul Marchal denkt dus dat het dossier stopgezet zal worden. Dezelfde levenswandel als het dossier-Bende van Nijvel?

Het dossier-Dutroux bis zal stopgezet worden zonder resultaat. Dat zegt Paul Marchal, vader van Ann, één van de slachtoffers.

Vandaag is het exact 15 jaar geleden dat Ann Marchal en Eefje Lambrecks verdwenen. De twee Hasseltse meisjes waren toen op vakantie in Oostende. Ze werden ontvoerd en later vermoord door Marc Dutroux. Na het dossier-Dutroux werd er in 2001 een dossier-Dutroux bis geopend. Hierin werden de netwerken rond Dutroux onderzocht.

Meer » "Dutroux bis wordt stopgezet zonder resultaat"

Ik vraag mij af wat wij, de gewone burgers, kunnen doen om dit te voorkomen?

18

(28 replies, posted in Vragen)

Ben wrote:

Een ex-BOB'er heeft het niet zo op de onderzoeksmethodes van de Cel Waals Brabant.

Ik moet hier die BOB'er gelijk in geven. Elk minidetail kan een resultaat opleveren. In elke cel zou er een "detailneuker" moeten rondlopen. wink

19

(53 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Alé, ik hoop dat ze iets vinden, laten we hopen!

20

(19 replies, posted in Bewijsstukken)

Op eerste zicht met machine. Zo mooi intervallen van stiksel kan je niet met de hand doen volgens mij.