1

(778 replies, posted in 1985)

kenza wrote:

maar ik denk niet dat ze geoefend hebben in het osbroekpark want achter iedere boom zit daar nen rugridder en zou er zeker iets opgemerkt zijn

Rugridder, echt ofwa, wat een marginale opmerking in de 21 ste eeuw.

2

(140 replies, posted in Bibliografie)

Ik denk, (kan natuurlijk fout zijn) maar met de hernieuwde belangstelling van de laatste maanden dat de verkoop van het boek op wieltjes zal lopen. De inkomsten zijn hem uiteraard van harte gegund.

3

(140 replies, posted in Bibliografie)

Heeft iemand het boek al uitgelezen, ik heb gisteren de laatste pagina's gelezen.

4

(1,121 replies, posted in 1985)

Is dat het AARC?

5

(1,121 replies, posted in 1985)

Sint-Maarten is het synoniem voor Sinterklaas maar wordt op 11 november gevierd, in Aalst en nog wel enkele streken. Ik ben van Oudegem (deelgemeente van Dendermonde) en hoewel in Dendermonde Sinterklaas gevierd wordt, wordt in Oudegem vooral Sint-Maarten gevierd. De streek van Aalst en Sint-Niklaas viert volledig Sint-Maarten en dat zal in sommige andere streken ook wel het geval zijn.

6

(8 replies, posted in Vragen)

Hallo, gezien ik nog maar pas geinteresseerd raakte in deze zaak en ik in 1985 nog een klein kind was, zou ik willen vragen of het mogelijk is dat iemand me bijpraat op m'n msn-adres: boystoffel@hotmail.com. Ik ben ondanks, dat ik hier hoorde best eerst andere boeken te lezen toch begonnen in het boek van Guy Bouten omdat ik dat momenteel ter beschikking heb. Ik word daarin en op de site overstelpd met enorm veel namen en visies op de zaak. Misschien is er iemand die wat meer samenhang kan vormen voor mij in een gesprek via msn, wie dat wenst kan me ook anoniem toevoegen, elke verdere info is welkom. Voeg me gerust toe.

7

(1,121 replies, posted in 1985)

K& wrote:

David schrijft een boek? Ik raad u aan eerst De bende te lezen en daarna de parlementaire dossiers. Lees pas daarna Bouten want anders start je met de complottheorie. Dit kan een eindpunt zijn maar niet het beginpunt van een lange studie.

Hallo, kan je misschien wat meer info geven desnoods via email over het boek "De Bende", en info waar ik die dingen nog kan bekomen? Dank u.

8

(1,121 replies, posted in 1985)

Inderdaad, hij schrijft een boek, ik neem aan in samenwerking met een auteur aan wie hij zijn verhaal vertelde » www.boekenbank.be

Ik kwam er op uit toen ik het boek van Guy Bouten ging zoeken en het nergens kon vinden een boekhandel bevestigde verwachte verschijning van een nieuw boek begin oktober.

9

(83 replies, posted in Robotfoto's)

Klinkt waarschijnlijk belachelijk maar die foto van: man met dun gezicht en scheve neus lijkt toch wel heel erg op gewoon Robert Beijer niet? Zoals hij hier op deze foto afgebeeld staat?

10

(1,121 replies, posted in 1985)

Met interesse zal ik de komende tijd dit forum nalezen. Mijn interesse in de bende werd weer gewekt door de reconstructie op tv. Als kind heb ik er ook wel over gehoord in de media maar ik was destijds maar zes jaar oud in 1985. Wat ik me er enkel nog van herinner was dat het geheel wel heel dichtbij kwam met de aanslag in Delhaize Aalst. Mijn moeder kende familie van David V.D.S. en dat maakte alles nog veel tastbaarder.

De vrees bij de bevolking zat er na die aanslag in Aalst wel goed in, we stopten met onze inkopen doen in Delhaize en gingen jaren naar een ander warenhuis. Vandaag bij mijn ouders in de schuiven gedolven en het doodsprentje nog teruggevonden van het gezin V.D.S.. Nu stort ik me zodra ik wat tijd heb op het boek van Guy Bouten. In afwachting van het boek van David V.D.S. dat in oktober zou verschijnen.