1

(333 replies, posted in Plaatsen)

coconut wrote:

R.N. is later terug te vinden in Oost Vlaanderen, omgeving Decroo. Ook Nitelet
zou daar een tijdje in die buurt gaan wonen zijn . Is er iemand die dit laatste kan bevestigen? Kent er iemand Skyper van het forum?

Als ik mij niet vergis is daar in de omgeving een masker of pruik gevonden dat aan Aalst gelinkt wordt

2

(333 replies, posted in Plaatsen)

Ze schreven niet altijd alles op omdat het vertrouwen ging als iemand iets anoniem kwijt wou. Maar door de jaren heen praten die personen tegen bv. familie of met een pintje teveel tegen vrienden. Iets vertellen of wroeging en ze gaan o.a. met Vermassen praten. Wat de robotfoto betreft, gaat het om iemand die zogezegd overleden is?

3

(333 replies, posted in Plaatsen)

Als er hier iemand belangrijke info heeft die heel dicht  of helemaal bij de waarheid aanleunt zal het Hipa wel zijn zeker.   De loods ligt ligt blijkbaar heel gevoelig en zoveel toevalligheden kan niet anders of hipa heeft gelijk

4

(110 replies, posted in Andere)

Het spoor van Beuckels wordt met de dag interessanter. Bij Bouten zijn vorige boek was er ook commentaar en zelfs van een andere auteur dat er nooit iets van bakte. Voor het geld en de roem moet Bouten het niet meer doen. En Inderdaad, de 2 speurder die van het onderzoek zijn gegaan waren er 2 die te dicht kwamen.

5

(110 replies, posted in Andere)

Zijn er bewijzen dat hij wel effectief overleden is want als zijn dossier gewist is kan er van alles gebeuren? Als hij wel effectief de killer is en zijn dossier is gewist dan mogen we er zeker van zijn dat het nooit zal uitkomen.

6

(110 replies, posted in Andere)

Als deze idd de killer is wil dat zeggen dat de Bende van Nijvel Nederlandstalig is (voor een deel).

7

(110 replies, posted in Andere)

We doen niet anders dan citeren uit de boeken van Bouten!  Bouten doet tenminste iets en voor het geld hoeft hij zeker niet te doen.  Bouten wil het oplossen of heeft het mischien opgelost

8

(333 replies, posted in Plaatsen)

Alles op tafel gooien HIPA, er heeft u ook niemand gespaard anders was het onderzoek al afgerond. Het deksel van de doofpot mag open gedaan worden.

9

(333 replies, posted in Plaatsen)

Ik begin ook meer en meer te geloven dat de loods het schuiloord was bij de eerste reeks. En vooral via de Welriekendedreef kun je via eenzame veldweg de loods bereiken. Maar voor Aalst blijft Kester mijn hot spot.

10

(173 replies, posted in Getuigen)

Joel, connaissez-vous l'ancienne base militaire de Kester où la Golf GTI a été vue pour la dernière fois après l'Alost.