1

(116 replies, posted in Wagens)

Of er zat iemand met een wapen in de koffer opgesloten.

2

(116 replies, posted in Wagens)

Met een lekke band kun je in sommige gevallen wel nog een eindje rijden. Ik vraag mij af waarom ze boven het klepje van de benzinetank schoten terwijl de benzinetank onder de achterbank zit bij een Saab turbo.

3

(273 replies, posted in Speurders)

Ik heb tot vandaag nul, nul resultaat gezien.

4

(273 replies, posted in Speurders)

De Fabeltjeskrant met vooral op het einde ssssst.

5

(273 replies, posted in Speurders)

De getuige was een garagist die met 2 klanten die elkaar niet kenden te praten. De CWB is bij de garagist gaan praten en die heeft de namen van de 2 klanten doorgegeven, die het verhaal bevestigden. De Golf GTI kwam aangestormd en vertraagde tot bijna stilstand en de persoon achteraan de Golf GTI zat zijdelings in de wagen en kroop naar het kofferdeksel om het te sluiten maar door de nerveuze rijstijl lukte het niet. Iets verder aan de toplesbar Jagershof is de Golf GTI gestopt en stapte de chauffeur uit om het kofferdeksel (dit is gezien door een auto die er achter reed. Ook bekend bij de CWB.

Heel dit verhaal kan bevestigd worden bij de CWB. En volgens de garagist was het zeker een 5-deurs.

6

(273 replies, posted in Speurders)

De Golf GTI van de overval in Aalst is na de overval op hun vluchtroute gestopt aan het Stro Kappeleken te Denderleeuw met de kofferklep open. De persoon achterin was springlevend en probeerde de kofferklep dicht te doen van binnenuit maar het lukte niet omdat de. Iets verder is de Golf GTI terug gestopt en heeft de chauffeur uitgestapt om de kofferklep dicht te doen. Hier waren 3 onafhankelijke getuigen van. Deze info is bekend bij de CWB en paar jaar geleden heeft de CWB terug deze 3 getuigen ondervraagd en hun verhaal klopt. M.a.w. ze zijn alle 3 springlevend weggekomen in Aalst.

7

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Dus Bonkoffsky lag op dak en kon toevallig zien dat Vernaillen gewapend was? En dan nog toestemming vragen om hem af te knallen, man, man, man.

8

(11 replies, posted in 1980-1989)

Als Mendez bang was dat het zijn wapens waren die gebruikt zijn bij de overval en als Mendez er van overtuigd was dat Madani Bouhouche zijn wapens gestolen had, dan wist hij toch van hun plannen en is het toch duidelijk wie er achter de overval zit.

9

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Is hij al terug naar Thailand?

10

(220 replies, posted in Robotfoto's)

Wat bedoel je met foto? Graag wat meer uitleg.