1

(73 replies, posted in Wagens)

Je maakt het wrak met ketting of kabel vast aan een boom en je rijdt voort . En klaar is Kees .

2

(1 replies, posted in Roze Balletten)

Vandaag 23/01/2023 was er op radio 2 een quiz vraag .
: Betekenis confituur af , ineens totaal onverwacht een man op antenne met het antwoord. Een zekere Nant hij beweerde ober te zijn geweest tijdens de roze balletten . Hij beweerde heel wat prominenten te hebben gezien ook minister .
Radio 2 .  23/01/2023 om 16 u 24

3

(117 replies, posted in 1983)

Er zijn een paar bekenden dat ook in Grimbergen woonden.

4

(31 replies, posted in Wagens)

Misschien komt uit deze Golf GTI het deurpaneel dat ze in de steengroeve van Lessines hebben gegooid als misleiding.

5

(2 replies, posted in Andere)

Leeft Jean Vandenabeele nog?

6

(273 replies, posted in Getuigen)

Als je in de jaren 80 een telefoontoestel had met toetsen waren de kabels maar 2 uiteinden. Als je daar dan 2 krokodillen-mondjes op bevestigde, dan kon je buiten met uw aansteker de krokodillen mondjes opwarmen en op de kabels van de telefoonlijn bevestigen en klaar is Kees, je kon meeluisteren en zelf bellen.

7

(354 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Vermassen zei ook: "Thailand is een mooi land".

8

(354 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Wat bedoel je HIPA?

9

(354 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Er heeft een kuisploeg heel grondig werk geleverd waarom moet er zich dan iemand zorgen maken. De wapens in de vijver in Adinkerke spoorloos verdwenen. Het lichaam dat Bob exact aanwees, verdwenen. Het wapen in de Damse vaart verdwenen. Telkens ze gaan graven op aanwijzing van iemand dat zeker iets weet is het verdwenen. En het dossier verjaart niet meer m.a.w. iedereen kan op zijn beide oren slapen.

10

(339 replies, posted in Algemeen)

Laat ons hopen maar tot vandaag zie ik niets gebeuren. En zit de waarheid veilig achter slot en grendel. En de kinderen die zonder ouder(s) hun plan hebben moeten trekken zitten tot vandaag zonder antwoorden. En de daders zijn fier dat hun masterplan gelukt is. Zelf op kerstavond kunnen ze fier zijn dat ze beschermd blijven. En bij de slachtoffers staat er vanavond een bord minder aan tafel.