1

(155 replies, posted in Slachtoffers)

Dan is de vraag hoe komt dat lichaam daar ineens ?

2

(161 replies, posted in Plaatsen)

Ik ben een paar jaar geleden ook eens in en rond dat spookhuis gaan zoeken en ik heb toen een bankkaart gevonden van Bancontact uit de jaren 80 van een zekere Francine  Luyxcks   Ik heb deze bezorgd bij de CWb maar zou er niets mee te maken hebben

3

(548 replies, posted in Hypotheses)

Zitten er bewijzen in dat verhaal ?  En waarom niet ?

4

(297 replies, posted in Andere)

Les Pays des Collines loopt van Lessines naar Doornik en mag ik vragen wat de link is?

5

(297 replies, posted in Andere)

Ik denk eerder dat dit een commando is dat ingehuurd werd. Hoe verklaar je anders de manipulatie, de wapens, locaties, connecties en het bewust uitmoorden van het gezin Van de Steen. En waarom zijn ze nog niet aan het graven in de tuin van het familielid? Is er een adres van de bewuste tuin?

6

(29 replies, posted in Andere)

Hoe weet de hoge magistraat dat er iemand begraven ligt in een tuin van een familielid? Dan heeft er toch iemand gepraat (misschien iemand die in de cel zit in ruil voor een beter regime).

7

(297 replies, posted in Andere)

Poging, WNP en CEPIC zijn onderdeel van en Aalst staat los van de Bende van Nijvel die niet bestaat. Dus met andere woorden: Is Aalst in opdracht gebeurd van dezelfde opdrachtgevers. Het feit dat er 100% zeker manipulatie is, wil zeggen dat er dikkekoppen tussen zitten want wie beschermt er nu anders gangsters? Mijn hypothese blijft onveranderd. Na Aalst reden ze naar Kester en de Golf GTI ligt in de steengroeve van Lessines. Pilarski kreeg de wapens van een garagist uit Meise en de daders zijn ingehuurd maar de chauffeur is van hier.

8

(25 replies, posted in Andere)

Deze persoon zou uit het entourage van Pilarski komen en als je zijn foto’s bekijkt zie ik ook de link met de robotfoto waarvan iedereen aan Salesse dacht.

9

(84 replies, posted in Andere)

Als ik mij niet vergis is er ook een link met Staf De Clerq.

10

(25 replies, posted in Andere)

De getuigen dat de robotfoto maakte dat ze dachten dat het om Salesse ging. Ze zouden beter eens deze getuige vragen om naar een foto te kijken van Dale Flannery. Ik ben geen specialist maar ik zie toch ook gelijkenissen met de robotfoto.