1,201

(133 replies, posted in Andere Personen)

De naam Podevijn komt een paar keer voor in het dossier en ik lees hierboven dat er huiszoekingen zijn gebeurd bij schietclub Podevijn in Zottegem, Bouhouche en nog een paar bekenden kwamen schieten bij Podevijn in Erembodegem, plus dat er een link is met Staf De Clerq en het VMO.

Dit vind ik een niet onbelangrijk spoor aangezien het graf van Staf De Clerq tegen het oude militaire domein ligt op de Kesterheide, dus moeten ze ongetwijfeld kennis hebben van het verlaten militaire domein waar de bende voor de allerlaatste keer is gezien. Als ze daar geëindigd zijn, moet er een link zijn vanwaar ze vertrokken zijn en dat is mogelijk aan de oude gebouwen op de Molenstraat in Erembodegem (niet ver van de Delhaize van Aalst) waar toevallig Podevijn aan auto's ging prutsen.

1,202

(344 replies, posted in Hypotheses)

Heel goed speurwerk Ben!

1,203

(22 replies, posted in Politiek & Business)

Met alle respect voor de auteurs van dit boek en de daad valt in geen geval goed te praten maar Julien Lahaut had eerst geroepen en was zich waarschijnlijk bewust van mogelijke risico's. Door de Bende van Nijvel zijn meer dan 28 moorden gepleegd en hoogstwaarschijnlijk weet men ook maar al te goed wie de uitvoerders waren en de opdrachtgevers. Nu vraag ik mij af waarom dit boek zoveel media aandacht krijgt en de onschuldige sukkelaars van de Bende van Nijvel, daar word in de media met bijna geen woord meer over gerept.

1,204

(123 replies, posted in Algemeen)

Ik ga ook. Het lijkt mij zelf zeer zeer interessant.

1,205

(504 replies, posted in Algemeen)

Het grote probleem met dit onderzoek is volgens mij dat ze van in het begin wisten dat het WNP was. Maar de relatie met de NATO is veel belangrijker dan onze geloofwaardigheid en daarom hebben ze eerst nog wat jaren onnozelheid verkocht om een dwaalspoor te creëren. PS: CleverTrevor, voor mij is het wel goed als de daders gepakt zijn.

1,206

(504 replies, posted in Algemeen)

Dat was niet meer dan een hint voor wat ons te wachten staat! Ik ben echt benieuwd wat voor geheim mapje de Bende van Nijvel heeft dat ze hier mee wegkomen.

1,207

(504 replies, posted in Algemeen)

Ik vrees dat er niets meer gaat gebeuren als ik Christian De Valkeneer bezig hoor! Ongelooflijk, ze weten wie het is en ze durven ze niet pakken en wij maar belastingen betalen voor onze bescherming.

1,208

(504 replies, posted in Algemeen)

Ik denk dat de enige hoop de media is. We zouden eens een goede onderzoeksjournalist moeten hebben. Bv. iemand die de laatste 30 uur naar de prullenbak verwijst en ze eens uitzendt zoals het moet. Er zou eens moeten gezocht worden op plaatsen waar men iets gaat vinden en niet op plaatsen waar men bewust van weten dat ze niets gaan vinden en alles safe blijft.

1,209

(504 replies, posted in Algemeen)

De speurders naar de Bende van Nijvel krijgen tien jaar langer de tijd om de daders te vinden. Dat komt door een wetswijziging waarbij de verjaringstermijn voor alle misdrijven waar levenslang op staat van 30 naar 40 jaar gaat.

De Bende van Nijvel pleegde heel wat bloedige overvallen in de jaren '80, vooral op Delhaize-winkels. In totaal kwamen daarbij 28 mensen om het leven. Normaal gezien zouden de feiten in november van dit jaar verjaren, dertig jaar na de laatste overval op de Delhaize-supermarkt in Aalst. De federale ministerraad heeft nu de verjaringstermijn voor alle misdrijven waar levenslang op staat verlengd naar 40 jaar.

Meer » Nieuws

1,210

(344 replies, posted in Hypotheses)

Aubanel, de Golf is gevonden: Als je van Kester naar Halle rijdt, kun je juist voor Pepingen een veldweg naar links nemen en als je die blijft volgen kom je op de plaats uit waar de Golf is gevonden. Om zo'n in stukken gezaagde wagen te vervoeren moet je hem nadien kunnen afkieperen en volgens mij kan dat alleen in een open voertuig. In het oude militaire domein beschikten ze over een smeerput en de nodige uitrusting om een wagen te strippen. Dus vermoed ik dat ze daar de wagen gestript hebben en nadien iets verder gedumpt hebben via veldwegen.

Betoging op het oude militaire domein in Kester:

568x378