1,351

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik heb al heel veel bomen gezaagd en gekliefd maar wat Bouhouche zogezegd is overkomen vind ik heel raar (zelfs ongeloofwaardig).

1,352

(1,219 replies, posted in 1985)

Waarschijnlijk is dit een heel domme vraag. Maar wat is het sluitende element dat Delhaize Aalst aan de Bende van Nijvel linkt? (Ik denk ook dat het de Bende van Nijvel is.)

1,353

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Bestaan er foto's van het stuk boom dat zogezegd op Madani Bouhouche is gevallen?

1,354

(9 replies, posted in Plaatsen)

Ik kan totaal verkeerd zijn maar over het Bois de Hourpes denk ik dat het dezelfde functie had als het Bois de la Houssiere (dwaalspoor) en was het Bois de Hourpes zodanig verbrand als dwaalspoor dat ze een ander bos moesten zoeken, omdat waarschijnlijk de ordediensten het bos in het oog hielden direct na een overval dat gelinkt wordt aan een misdaad van de Bende van Nijvel. In het Bois de Hourpes heb je maar één straat en heel lang geleden stond er een ruïne van een oud fabriekje aan de rand. Dus je zat direct als ratten in de val.

1,355

(237 replies, posted in Staatsveiligheid)

Als ze allen hetzelfde refreintje zingen, dan wil dat zeggen dat ze het liedje opnieuw goed hebben ingestudeerd? Het is spijtig maar als deze mensen zich dit tafereeltje in 2015 nog altijd kunnen permitteren, dan zijn wij uitgezongen! Nogmaals het ontbreekt ons hier aan goede onderzoeksjournalistiek!

1,356

(237 replies, posted in Staatsveiligheid)

Ik denk ook dat het gloeiend heet onder hun voeten is! Eerst Lammers zijn getuigenis, dan Libert die ontkent en andere beschuldigd, plus de getuigenis van Joel, en nu dit ongeziene tafereeltje. Ik maak er van uit dat die mannen in hun eigen wereld leven en zich oppermachtig voelen! Hoe kan dit nog in 2015? Bij mij komt het er op neer dat ze denken iedereen een dienst te hebben bewezen. Voor de slachtoffers en nabestaanden moet dit een serieuze kaakslag zijn!

1,357

(77 replies, posted in Staatsveiligheid)

Dus met andere woorden: hij weet wie het is maar mag of wil het niet zeggen! Ik vraag mij af waarom de journalist die het interview afnam hem niet op de rooster gelegd heeft of waren de vragen op voorhand afgesproken? Zijn er trouwens nog goede onderzoeksjournalisten die het vuur durven aan de schenen houden. In 1985 vroeg ik mij af hoe kan dit in België, nu zijn we 2015 en het kan nog.

1,358

(77 replies, posted in Staatsveiligheid)

Merovinger, als Raes geen groot licht blijkt te zijn (volgens het boek van Gerald Damseaux) en zoals iedereen nu toch wel doorheeft (op sommigen na) dat de reportage gezien heeft, dat hij de vragen ontwijkt met bijna een weerpraatje. Dan moeten de speurders van de CWB dat toch ook merken? Hij laat uitschijnen dingen te weten maar houd die voor hem terwijl zoveel slachtoffers op antwoorden wachten.

PS Merovinger, super speurwerk.

1,359

(77 replies, posted in Staatsveiligheid)

Merovinger, terug een complimentje van mij voor u uitstekend speurwerk. Ik denk dat u met schitterend bedoeld: dat hij hem er goed heeft uitgeluld.

1,360

(268 replies, posted in 1980-1989)

Ik heb mij altijd al afgevraagd waarom Van Hees aan de Bende van Nijvel wordt gelinkt?