1,401

(10 replies, posted in 1980-1989)

Ik meen ergens gelezen te hebben dat Cristal champagne het lievelingsmerk was van Haemers.

1,402

(784 replies, posted in 1982)

Als je Staf De Clerq Googelt en gaat dan naar afbeeldingen, dan kun je er misschien een paar kopstukken uithalen.

1,403

(760 replies, posted in 1985)

Trojan, om via sluipwegen van Hekelgem naar richting Gooik te rijden dan rijdt je via klooster Hekelgem zo de Grotberg dan Liedekerke, Pamel. Niet via Aalst.

1,404

(760 replies, posted in 1985)

Ze waren met 3: Wie komt er in aanmerking om de chauffeur te zijn? Wie komt er in aanmerking om de reus te zijn? Wie was de derde dader bij de overval in Aalst? Ik heb samen met een paar forumleden al eens de mogelijke vluchtroute gedaan. Ik heb ze al meermaals eens alleen gedaan. We hebben het al met een Golf 1 gti gedaan uit 1983. Dus de chauffeur moet heel goed zijn vluchtroute ingestudeerd hebben en moet naar het schijnt heel goed kunnen rijden hebben. Dus moet hij dat stuk een paar keer geoefend hebben. Wie komt hiervoor in aanmerking?

1,405

(389 replies, posted in Mededelingen)

Ik heb zo de indruk dat iedereen zit linken te leggen naar mogelijke daders en medeplichtigen. Maar ik weet totaal niet welk spoor er gevolgd wordt?

1,406

(8 replies, posted in Plaatsen)

Wat die Abdij  betreft: ik herinner mij dat die vroeger verlaten was en dat daar een soort werf barak aanhing. Ietsje verder stond in die tijd een leegstaand fabrieksgebouw, ik denk eerder een oude steenkoolmijn maar er was nergens een terril. Swat, wat mij terug opvalt in de reportage: steeds er iemand van WNP komt praten op tv of zijn kunsten laat zien, is het altijd op verplaatsing: Bois de la Houssière, de abdij en als ze voor de camera komen is het altijd op een plaats dat er niets mee te maken heeft. Altijd dwaalsporen.

1,407

(114 replies, posted in Westland New Post)

Ben, als ik mij niet vergis zijn de gevechten die je in de bovenvermelde reportage ziet opgenomen in de leegstaande abdijkerk niet ver van Thuin. Deze oude abdijkerk grenst aan de rivier de samber en ligt niet ver van Lobbes. Vroeger stond die abdijkerk leeg en verlaten.

1,408

(270 replies, posted in 1985)

Volgens mij zijn de de daders nog in leven! Alles is te mooi opgekuist!

1,409

(270 replies, posted in 1985)

De Golf GTI van de overval in Aalst is nooit gevonden, er staat een beloning van 250.000€ voor de gouden tip. Ze waren met 3 in de vluchtwagen. Stel ze hebben de Golf laten pressen bij een schroothandelaar, dan mag je er zeker van zijn dat die schroothandelaar vroeg of laat gaat spreken want hij kan 250.000€ opstrijken. Stel, een van de 3 komt in geldnood of krijgt ruzie met de andere 2, dan gaat hij proberen praten via een omweg om via een stroman de gouden tip te leveren en de centen op te strijken. Er is een spreekwoord dat zegt als je met 3 bent en je wil dat er 2 zwijgen dan moet je ze kapot maken .

  • Optie 1: Eén van de drie heeft de andere twee kapot gemaakt en zwijgt nu in alle talen of is ook morkus.

  • Optie 2: De Golf is begraven of ligt ergens op de bodem van iets diep.

  • Optie 3: De Golf staat ergens binnen en geldt als levensverzekering voor een van de daders of 2 broers?

  • Optie 4: Het regime heeft in eigen rangen gezuiverd en de 3 weten van iedereen een moord en moeten zwijgen voor elkaar.

  • Optie 5: De 3 genieten nog altijd bescherming omdat ze ten eerste een levensverzekering hebben en zakken vol belastend materiaal waar ze tot vandaag een paar machtigen van dit land keer op keer mee chanteren.

1,410

(389 replies, posted in Mededelingen)

ik heb de Raf al meermaals persoonlijk ontmoet en ik denk wat over de nodige mensenkennis te beschikken en ben er zeker van dat Raf zoals velen op dit forum enkel zou willen dat de waarheid aan het licht komt, gewoon uit idealisme. Ik heb net zoals Raf de nodige persoonlijke contacten op dit forum met wie de neuzen in dezelfde richting staan. Daarom denk ik er net zoals Raf over.

Ook heb ik de indruk dat hier een persoon aanwezig is onder verschillende namen, wat ik ten zeerste betreur omdat dit de kwaliteit van dit forum naar beneden haalt. Dit forum dat uitstekend beheert wordt hebben we maar aan een persoon te danken en dat is de forum beheerder Ben. Ben beheert dit forum heel correct in eer en geweten en dat zegt veel dat hij na zoveel jaren voor de eerste keer iemand moet buiten smijten.