1,571

(9 replies, posted in Nieuws)

Dinsdag 2 april is er een VW Golf van het type dat gebruikt werd bij de overval in Aalst bij een gerichte actie van de cel verdwijningen uit de Dender gehaald. Het betrof een rode Golf maar op een foto is te zien dat hij vroeger beige was.

Deze VW Golf moet hoogstwaarschijnlijk al vele jaren in de dender hebben gelegen aangezien daar een waterkeermuur staat en die staat er al heel vele jaren. Wat wil zeggen dat de VW Golf moet gedumpt zijn voor ze die muur daar hebben gezet en daar in die draai onder de brug is geen scheepvaart. Pottekijkers weren op afstand gehouden en de zoekactie was gericht.

1,572

(8 replies, posted in Mededelingen)

Ben, ik lees ook zoals zovelen bijna dagelijks de gebeurtenissen op het forum en hoop dat het eindelijk tijd is dat er iets gaat gebeuren. Dikke proficiat!

1,573

(271 replies, posted in Algemeen)

Als het kan op zaterdagnamiddag? Hoe weet ik waar en wanneer?

1,574

(17 replies, posted in Bewijsstukken)

Google eens naar Legia-munitie 1985, of heb je dat al gedaan?

1,575

(1,147 replies, posted in 1983)

Bij mijn weten was er eens een zwarte Lancia die stond uitgebrand in een van de gebouwen achteraan en een Talbot. De jagers spraken Frans en waren soms heel brutaal en reden met in die tijd Toyota monovolume met groot schuifdak waar ze doorhingen en rondreden op aardeweg dat rond het circuit liep. Of acheraan was een soort crosparcour waar wat motocrossers kwamen oefenen, daar hingen ze dikwijls rond in die bosjes en schoten ze wat (bosjes zijn er nu nog, misschien liggen daar nog hulzen).

1,576

(760 replies, posted in 1985)

Ik ben er zeker van dat ze de oude steenweg Aalst-Ninove gevolgd zijn, in Denderleeeuw ter hoogte van stro kappelleken zijn ze in razende vaart gepasseerd met open kofferdeksel en met gewapende man achteraan wagen en ze moesten vertragen voor trage wagen voor hun en tegenligger. Ze zijn daar gezien door garagist die samen met zijn gast zijn wagens aan het binnenzetten was en ze vertellen beide hetzelfde verhaal.

1,577

(1,147 replies, posted in 1983)

Ik ken dat circuit en de streek op mijn duimpje, wij gingen daar vroeger altijd racen en vooral als het al in verval was? En regelmatig kwamen daar nog mensen stunten of auto's testen en af en toe vond je in een van die gebouwen eens een uitgebrande (gestolen) wagen terug en er werd ook veel gejaagd op wild er liep een hard gereden aarde baantje rond het circuit vanwaar meestal uit auto naar wild werd geschoten en het was soms echt een louche plek.

1,578

(1,147 replies, posted in 1983)

Dat circuit lag inderdaad heel centraal op de baan van Nijvel naar Halle en was enkel toegankelijk via een veldwegje achter hoge mais waar de omheining was doorgeknipt, en in die tijd gebeurde er veel louche zaakjes en er werd rond het circuit veel op wild gejaagd door jagers en in die oude gebouwen vroegere pitstops vond je af en toe eens een uitgebrande gestolen wagen terug.

1,579

(760 replies, posted in 1985)

Ik heb van 2 mensen vernomen die juist hun wagens van garage aan het binnenzetten waren op de oude steenweg Aalst-Ninove ter hoogte van stro kappelleken in Denderleeuw de golf GTI zien voorbijvliegen hebben met open koffer en achteraan zat er duidelijk iemand in, dat is dus niet de N45 maar de baan aan Delhaize in Aalst naar Ninove.

1,580

(760 replies, posted in 1985)

Ik weet mensen die de Golf met open koffer zien voorbij rijden hebben in Denderleeuw op de Steenweg Aalst - Ninove.