61

(5 replies, posted in Documentatie)

Een woord: cinema.

62

(389 replies, posted in Mededelingen)

Vele forumleden en slachtoffers stellen zich de vraag waarom het topic Kester is afgesloten. En waarom de overduidelijke typetjes hun gang mochten blijven gaan. En mensen met goede bedoelingen een ban kregen. BDW er zijn terug aanwijzingen nieuwe tegen Kester.

63

(93 replies, posted in Organisaties)

Heel waarschijnlijk is deze post heel dom. Op 16 december 1985 zijn er meerdere leden van CCC gearresteerd en is het ook toevallig het einde van de Bende van Nijvel.

64

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Of Pilarski had de wapens. Pilarski zat tijdens de pauze in den bak.

65

(784 replies, posted in 1982)

Of de persoon met de 22LR zat ergens op een verdere afstand om de wacht te houden voor moest er iets mis lopen dat hij kon ingrijpen en dat zou wel professioneel zijn. En is er nadien bijgekomen door de èen of andere reden.

66

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Bim Bam Beijeren de klokken leggen eieren. Ik vermoed dat ze een serieuze aanwijzing hebben te Beijer. Er zijn onregelmatigheden in zijn boekhouding gevonden. En is Thailand uitgezet. Ze zullen hem voor de keuze zetten : beginnen zingen of alles kwijt.

67

(1,219 replies, posted in 1985)

Ik zou de parking geblokkeerd hebben met mijn voertuig. Je gaat mij toch niet vertellen dat tijdens de overval er geen onwetende klanten de parking wilden oprijden. Daarom dat ik denk dat er een lid van de Bende van Nijvel aan de ingang stond om de doorgang vrij te houden. Hoe verklaar je dat de Golf rustig achteruit reed? Omdat ze zich geen zorgen hoefden te maken. De kust was veilig.

68

(1,219 replies, posted in 1985)

De enige reden die ik kan bedenken is dat er een lid van de Bende van Nijvel aan de ingang stond en naar alle klanten die op de parking wilden rijden riep dat ze moesten doorrijden dat er een overval aan de gang was. Hoe verklaar je anders dat de ingang niet werd geblokkeerd en de slachtoffers aan de ingang die mogelijk getuige waren van deze persoon.

69

(75 replies, posted in Wagens)

Je maakt het wrak met ketting of kabel vast aan een boom en je rijdt voort . En klaar is Kees .

70

(132 replies, posted in 1983)

Er zijn een paar bekenden dat ook in Grimbergen woonden.