101

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Nogmaals, Bonskoffsky is reus gemaakt door de pers! En dat was hij niet! Bonskoffsky was betrokken in het systeem van de creatie van de bende. Opleiding en schaduwen van personen, ook het leren schieten met de Riot gun was een van zijn taken alsook zelfverdediging. Heel justitie mag op zijn kop staan, zo was het en niet anders.

102

(11 replies, posted in Plaatsen)

Deze verhalen zeggen mij niks. Aalst was wel een draaischijf voor drugs hierin vinden we dan weer tal van namen. Ik heb geleerd dat alles mogelijk is in dit dossier.

103

(29 replies, posted in Bewijsstukken)

Zeg alstublieft é, seniel zijn we niet zé, daarvoor moet je in Brussel zijn. Hoe moeilijk is het nu om iemand te geloven.

104

(166 replies, posted in Bende De Staerke)

Het kan, maar volgens wat men mij verteld is dit hem niet, hij zou veel gespierder zijn. Ik vertrouw Hilde nogal in wat ze zegt.

105

(166 replies, posted in Bende De Staerke)

Hilde wees me er op dat van Papadopoulos geen foto’s te vinden zijn. Inderdaad, ik vind geen terug, vreemd. Enkel in het dossier.

106

(99 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Henk Rommy zijn handlangers waren de personen die in de Immerzeeldreef in Aalst de villa huurden. Zij gingen een firma oprichten; Ocean Trading. Zij verplaatsten hun met BMW, Mercedes met Nederlandse nummerplaat. Haemers werd gezien samen met deze criminelen in het uitgangsleven te Aalst en Hekelgem. Dit alles uit de documenten onderzoek Bende, Cel Delta. Vliegplein / Aalst / aanvoer / drugs.

107

(412 replies, posted in Plaatsen)

Beste mensen; deze week is zeer belangrijk. De volledige bende ligt op tafel, namen adressen enz. ... Het ongelooflijke is dat dit ook het geval was lang geleden. Men zei toen op een dood spoor te zitten wat natuurlijk flauwekul was. De loods is de uitvalsbasis geweest waar al jullie namen van hierboven in voorkomen. De Staerke heeft maar een keer niet gelogen, dat was in '91 bij zijn verklaring.

Alles is geweten, als er nu niks van komt zal dit tot in de eeuwigheid gemanipuleerd worden, sommige loges zijn zo machtig en bezitten alles, ook justitie. Of zou er toch nog gerechtigheid bestaan? Ik hoop het voor ons allemaal.

108

(412 replies, posted in Plaatsen)

Oude man spreekt van een loods achter zijn huis met gezamenlijke inrit. Loods was van zijn vader die het verhuurde als aanvulling van zijn pensioen. Deze foto staat loods aan de straat, adres klopt thans.

109

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik heb ondertussen Steppé ontmoet. We zitten zo dicht en toch veraf. Ongelooflijk hoe groot deze zaak is en hoe complex. Als je denkt iets te weten weet je niks. We zien wel ...

110

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

We zitten continu vast in dit dossier, geen bewijzen meer: enkel de bekentenissen van mensen die toen meedraaiden in de onderwereld. Veel lafaards, leugenaars zowel bij de criminelen als de speurders ik hoor van intern justitie dat zij al wisten wie de CCC was voor ze een bom deden ontploffen het is in het bende verhaal niet anders! Alles over de loods is al lang gekend met naam en toenaam en nu zijn ze plots verwonderd over deze feiten van 38 jaar geleden. Ik heb geen geloof in justitie; ze trappen in hun eigen stront met het dossier.