151

(344 replies, posted in Hypotheses)

Je hebt gelijk, ik heb het opgezocht, het was 9 november 2016. Nader verklaard!

zoals ik al schreef hangt alles af van de moed en durf van Marianne Capelle en het nieuwe team dat zij samensteld .
U kan al bedenken dat dit geen evidentie is .
maar zoveel doden is door niemand te rechtvaardigen

153

(344 replies, posted in Hypotheses)

Vriend van mij gaf zelfde beschrijving van pruik schaal en kleding. Zij stonden eventjes stil opneennkruispunt waar hij ook stond. Speelt allemaal niet veel rol meer! We zitten al veel verder in dit dossier.

154

(344 replies, posted in Hypotheses)

Ik sprak een tijdje terug met de getuige van het bos waar hij de Golf met bendeleden zag staan naast naast de baan, dit niet lang na de overval op Aalst. Hij was heel zeker van wat hij zag en legde het me gedetailleerd uit. Er was nog een ander koppel in de wagen aanwezig, zij hebben nooit er willen over praten uit angst maar bevestigen wel alles. Dit neemt niet weg dat er meerder Golfjes die avond rondreden, een vriend van mij zag hem rijden aan het geel kot te Ninove en verdween toen een kleine zijstraat in (binnenbaan) richting Gooik!

Verleden jaar was ik alleen op 9 november op de parking. Er kwam een man bij mij met een raar verhaal. Toen hij als kind achter een pakje chips ging stond er een Mercedes op de parking voor de ingang achteraan, deze man gebaarde met openstaande ruit; "maak dat je weg bent", dit met armen in de lucht! Het kind begreep er niets van en ging binnen, toen hij aan de kassa stond begon de overval! Hij kwam de auto terug tegen 20 min na de overval voor zijn huis, dit was in dezelfde straat als Delhaize niet ver van het rond punt, Houten Hand! Wat deed die Mercedes zo lang nog na de aanslag. Ik vermoed dat hij de bendeleden opgehaald heeft die langs de Osbroek vluchten! Zij moesten nog een tijdje door het bos stapen om terug verder te kunnen instappen. Niks leek wat het was, er zijn nog meerder autos geseind die avond. Onder andere de spookpatrouille van de Rijkswacht die mijn grootvader zag en nadien niemand kende?

Ik ken iemand die de fotos persoonlijk in handen had .
Deze fotos zijn zo erg omdat men kan spreken van kindermishandeling en pervertiteiten van het hoogste niveau .
Waar deze fotos nu zijn , geen idee ! Er zijn mensen hiervoor vermoord ! Dit was ook het werk van de Bende ! En volgens mij de reden van het niet mogen uitkomen !
Moesten deze boven water komen dan hebben we een crissis nooit gezien in binnen en buiteland .
In deze zaak komen de namen terug van de dossiers Dutroux de uitloper van de laatste sexuele uitspattingen .
Er zijn veel kinderen in de jaren 1970 tot 1989 verdwenen uit wees huizen , deze stonden dan weer onder controle van dezelfde clan machtsmisbruikers .
Het klinkt als ongelooflijk , en verzinsels van vroeger !
Helaas is dit een waar gebeurd verhaal .

156

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Mouselaerd zijn ouders woonden naast onze man van de Staatsveiligheid in Overijse aan de Delhaize, hoe toevallig!

157

(155 replies, posted in Andere Personen)

Ik weet van Pilarski zijn baas toendertijd dat hij aan de zee een viswinkel ophenhield samen met zijn buitenlandse vriendin. Tussendoor vaarden ze samen met een boot tussen Duitsland en Spanje om uranium en drugs plus wapens te smokkelen. Deze boot werd bij aankomst bewaakt door Rijkswachters met mitrailleur. Hij reisde ook vaak naar Frankrijk voor duistere zaakjes te doen. Het gesprek met de kapitein die me zelf alles vertelde bracht veel inzicht in hoe groot deze smokkel wel was. CBW weet alles maar doet blijkbaar niets, ofwel ga ik te rap. smile

158

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Gebroeders Poilvache afkomstig uit Noord-Frankrijk. Deze waren in de loods toen politie inval deed. Auto van de bende met nog een andere GTI en Renault turbo’s stonden er gewoon in. Alles werd juist voor de reconstructie in 1987 afgeblazen en het onderzoek verdween naar Charleroi! Dit liet heel wat gefrustreerde speurders achter. Philippe De Staerke woonde 100 m verder in een caravan.

Verhuurder van de loods kende Bouhouche natuurlijk, hij kwam bijna wekelijks. Ze leefden in angst voor hem omdat hij hun bedreigde. Zijn vrouw ging hier zowaar onderdoor, maar wisten als ze iets zouden zeggen dat ze eraan waren. Ook zag hij verschillende politie mannen en politiekers van Overijse in de loods; soms wel vergadering met 30 man. Ik wist dat wij in een heel gevaarlijk zaak gerold waren door deze loods te verhuren, huurcontract stond op naam van Mouselaerd.

159

(344 replies, posted in Hypotheses)

In de discussie van Kester ga ik mij niet mengen! Maar ik kan je wel zeggen dat Bernaert niet te vertrouwen was. Binnen de Rijkswacht was hij een van de mannen die mee aan het stuur stond van alle vuiligheid.

160

(32 replies, posted in Bende De Staerke)

Moeilijk te zeggen, ik herinner mij een grote man. Ik had zoveel schrik op het ogenblik ... pure paniek. Het blijft gissen wie dit nu juist was, kan ook een journalist geweest zijn die tot op de kamer geraakte. Meestal maakten die zich wel kenbaar, dit was een man die kwam en terug verdween toen er voor de deur een verzorgingskar kwam voor mijn overbuur.