41

(35 replies, posted in Andere)

In een van zijn laatste interviews met Eric Goens legt hij het gewoon uit hoe die halfbroer belegde voor de Royals !
Van Rossem zat in de illegale geld business  … dus ook in de leefwereld van de opdrachtgevers die een Bende creëerden om mensen te liquideren . Dit kon gaan van de wapenlobby tot de drugswereld ook de partouzen met kinderen .
Er bestond wel degelijk een pedo netwerk uit bekende namen .
Een Wisselende bezetting van de bende over 5 jaar . Voor het sprookje te laten bestaan waren er steeds continuïteiten zoals kleding en wapens .
Alles lijkt onder leiding gestaan te hebben door de top van de rijkswacht . Met daaronder de gekende bendes , in den beginne voornamelijk Noord Frans , later meer de Brusselse milieus .
In Aalst de laatste is mij de oorzaak nog altijd niet duidelijk .
Altijd dezelfde namen allen verbonden aan Celcle Des Nation

42

(412 replies, posted in Plaatsen)

Hoeilaart, Lucien De Smedt vertelt:

Mevrouw Dassese zit op de schoot van Fabiola haar schoonbroer Gillion de bisschop op de schoot van Boudewijn. Bijna alle ministers zijn oud leerlingen van Gillion rector van Lovanium. Het zijn mijn buren met wie ik al veel problemen had, maar hun arm is lang. Wel deze familie Gillion Dassese hun zoon kwam 4 jaar lang in mijn loods bij het crapuul die er rondhing. Op een dag stond er een mooie cyclette voor de poort, het crapuul vertelde dat ze deze voor hem moest kopen.

Huurders Mouzelard, Poilvache, bezoekers veel crapuul van overal. Uit de memoires van Lucien.

43

(1,135 replies, posted in 1983)

Bij dit document horen nog 8 pagina’s info. Deze zijn inderdaad gekend en gelezen door velen. Hier en daar zijn er nog oud-rijkswachters die dit schrijven ondersteunen met hun eigen ervaringen van vroeger. Ik kan maar één ding concluderen dat is dat er heel veel geweten is als je tot alle dossiers toegang hebt met een klik op de knop. En dat het onmogelijk is om te zeggen (wij vinden geen waarom, opdrachtgevers of daders) onmogelijk!

Het antwoord van de cel is steeds, je moet het kunnen bewijzen. Onrechtstreeks kom je steeds bij chantage en kindermisbruik die de loge als amusement hadden naast hun criminele activiteiten en net bij deze deelnemers van toen ligt het probleem vandaag. Deze wirwar van bende feiten is een levenswandel geweest van de elite van België en hun buitenlandse handel.

Zoals er ooit ene zei, bij zoeken trappen ze in hun eigen stront!

44

(36 replies, posted in Roze Balletten)

Niet dat ik mij herinner, wel namen uit onze monarchie en politiek en de top van de rijkswacht. Deze waren gekend op het parket aangezien enkel hoge officieren mij zelf vertelden over het bestaan hiervan … lang geleden. Het is een luik van meerdere facetten, drugs en wapenhandel zaten hier ook in verweven. Men moet zoeken naar een logé waar alles zich afspeelde en ten alle tijde elkaar beschermde . Het dossier zede was hun pleziertjes naast het zakelijke.

Aalst speelde zich vermoedelijk af onder de categorie afpersing drugs en import. De cel zit aan de bron van alle info en bestaande dossiers. Sommige politie mannen deden ongelooflijk speurwerk maar bekochten het met overplaatsingen en dreigementen. Wat men vandaag nog doet, geen idee … geheim van het onderzoek.

De namen zijn verkeerd gespeld, ze staan zo letterlijk in de documenten.

45

(36 replies, posted in Roze Balletten)

Notaris Deferre (CEPIC) … medewerkster van de Notaris was Dewit, zij had info op het kantoor ontvreemd over kindermisbruik met gekende namen en was hiermee bij Latinus terecht gekomen … Zij is hierdoor ontslagen op het kantoor van Deferre.

Ondertussen had Latinus zijn info doorgespeeld aan het blad Pour. Kort hiervoor had een groep immomakelaars veel geld hiervoor betaald aan het CEPIC als afpersing, waaronder de Pauw. Het werd verkocht als enige bestaande video, dit was natuurlijk buiten Dewit gerekend. Fourez draaide ook mee in dit geheel.

Dit is tenminste wat wij er van gelezen hebben in dossier die zouden moeten in het onderzoek zitten.

46

(77 replies, posted in Staatsveiligheid)

Bepaalde dingen niet verwarren. Ik heb Pijck zijn adres in Overijse, zijstraat die uitgeeft op de steenweg waar Delhaize zich op bevindt. Pijck zijn vrouw de kassierster heb ik ook bij naam en voornaam. Dit alles heb ik gekregen van de kleinzoon van Pijck. Heel deftige man die me volop in moeilijke omstandigheden van alle info voorzag. Het NATO verleden is inderdaad sterk te onderzoeken aangezien ze ook alle info kregen bij de Cel. Bij mijn weten is dit terug weggezet onder een laken meten opschrift (gerust laten)! Dit zou ik niet onder roddels catalogeren.

De kassierster waarover gesproken werd met rijkswachter als man is een ander verhaal. En dat huis voor Delhaize waar een dader zich zou weggestoken hebben is een verklaring van Lucien (eigenaar van de loods) te Hoeilaart.

47

(77 replies, posted in Staatsveiligheid)

De tijden van mysterie zijn voorbij. Het betrof hier over de genaamde Victor Pijck. 1 Zus wonende te Aalst, hij was Peter van haar zoon. Hijzelf woonde in Overijse op enkele meters van de Delhaize, zijn vrouw was kassierster in de Delhaize. Op de dag van de overval aldaar had ze toevallig 1 dag vakantie. Was later ook werkzaam voor de NATO.

48

(1,219 replies, posted in 1985)

Het gaat over De Schepper, een figuur waar ze in Opwijk al lang van overtuigd zijn.

49

(118 replies, posted in Bende Farcy)

De juiste mensen en instantie hebben hierover al twee jaar geleden info gekregen. Als ze verkiezen om er niks mee te doen en alles zo te laten dan sta je machteloos. Het zal weer onder de categorie verticaal geklasseerd zitten.

50

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

Een van de namen die Haemers ging zeggen was Léon-Francoi Deferm .
Deze had een netwerk in bankwezen en criminele zaken om u tegen te zeggen .
Hij was ook de opdrachtgever voor de ontvoering van VDB .