61

(782 replies, posted in Westland New Post)

De adjunct directeur heeft mij verleden jaar gezegd dat hij nooit van Libert heeft gepraat , hij weet zelf niet van waar dit verhaal vandaan komt , dit zou verkeerde info zijn .
Ondertussen weten we zeker dat er veel meer daders op de parking rondliepen dan gedacht of men ons wou doen denken .
Een van de beschrijvingen van een reus van Aalst met bril en korte vest ,, nooit gezien ,, de mijne had lange vest … enz .
De geplande overval was zeer goed voorbereid met meerdere actoren en bendes die gebruikt werden als schietschijf.
Als men bv in Aalst een dode overvaller zou hebben was dit zeker een gekende gangster waar men geen verdenking zou leggen naar een groter geheel .
De tweede trap op de piramide waren voor mij mensen uit de groep Diane die opleiding en ondersteuning gaven aan de gangsters .
Zowel de Borains , bende van Baasrode als groep Haemers waren de gelukkige uitvoerders , misschien vergeet ik er een paar van de eerste aanslagen . Daar heeft Delhuvenne antwoord op .
Ook Wnp lijkt betrokken door hun analisten die de plekken onderzochten voor de overvallen .
Een ding is blijven hangen en dat is : dat de directeur van Delhaize samen met zijn vrouw mij vertelde dat ze niet verstonden hoe Jean Goll zo snel ter plaatsen was .
De overvallers waren nog maar juist weg , de politie op de parking en we zagen Goll daar al rondlopen .
Onmogelijk om op zo korte tijd daar te staan , zelfs vanuit Brussel .
De Directeur zijn vrouw wachtte boven de Delhaize op hem om nadien naar het feest te gaan van het personeel , zij zag ook Goll heel kort na de overval ter plaatse.

62

(760 replies, posted in 1985)

In de jaren 80 was de schietstand afgelegen gebied tussen Osbroekpark en Erembodegem dorp . Het dichtstbijzijnde gebouw was denk ik het weeshuis . Direct aan de Dender gelegen met de overkant het Gerstjesbos . Meerdere loodsen die daar stonden met wisselende huurders . Dansschool Lucria was pas jaren later alsook de meerdere appartementsblokken die daar nu gebouwd zijn .
Café het Dobbelken waar extreem rechts haar lokalen had was in vogelvlucht misschien 500m . Bonskoffsky en zijn entourage kwamen daar geregeld over de vloer . Men is mij verteld dat daar geregeld wapens passeerde . Of deze wapens iets te maken hadden met de overval , geen idee !  Voor mij blijft de getuigenis van de zigeuner De Jonge belangrijk . Deze geeft weer hoe het landschap van Aalst toen gekleurd was .

63

(378 replies, posted in Andere Personen)

Patrick Verdin geeft in live blog uitleg op zijn Facebook. Volgens hem was Dekaise overvallen door de gebroeders Sliman, de man die buiten op wacht stond en de politie agent vermoorde was lid van de groep Dianne. Goede kennis van Bouhouche! Zoals ik ook geloof waren de gebroeders enkel op toneel bij de eerste feiten. Verdin is kennis medegangster geweest van de gebroeders Sliman. Waar of niet wie zal het zeggen, België is zo dood als een pier voor de interesse van de zaak over De Bende Van Nijvel.

64

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik heb gezegd een toenmalig lid van de schietstand , niet de mensen die hem openhouden .
Maar neem van mij aan dat iedereen deze man kent , het is daar al veel over de tongen gegaan .
Mensen vertellen spontaan wat ze weten tegen mij , heeft niks te maken met eerste de beste die passeerde .

65

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik haal mijn info niet uit kranten .
Ik ben daar zelf gaan schieten met verschillende wapens en had gesprekken met mensen die meer wisten .

66

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Enkele mensen beweren dat de munitie gemaakt is in Aalst door een toenmalig lid van de schietstand , Men verteld mij dat het maken ( prepareren ) van munitie een handtekening draagt .
Deze was door kenners zeer herkenbaar terug te vinden .
Zoals alles is dit nooit deftig onderzocht , het is thans maar even tot daar te gaan en je hebt de naam .

67

(760 replies, posted in 1985)

De winkel van Van Den Abiel ... Jawadde, mijn grootvader is misschien het brein van de bende … alloo! Het verhaal van de Golf die na de overval in Aalst rondreed kwam van de politie zelf. Ze hebben een Golf gevolgd tot in het Wijngaardveld (industrie) en daar is de auto verdwenen. Of deze Golf er iets mee te maken had is niet duidelijk. De politieagenten hebben dit altijd als een zeer vreemde zaak omzien. Maar zoals alles is het niet verder onderzocht.

68

(245 replies, posted in Westland New Post)

Er gaat geen maand voorbij zonder dat we brieven mails of berichten binnenkrijgen. Achter de schermen en in stilte werkt Mr Vermassen voort. Het is moeilijk zeer moeilijk en tijdrovend om alle fake info van goede te onderscheiden. U kunt niet geloven welke van de pot gerukte verhalen we te horen krijgen. Alles gaat naar de Cel voor verder “onderzoek“ (vermoeden we toch). De communicatie is nihil, en Charleroi lijkt wel een ander land met andere wetten en gangsters. Laat ons zeggen dat we vaak een zucht slagen, we hebben al gevochten, maar de vijand is sterk en machtig, anders was dit hele verhaal al lang verteld.

69

(73 replies, posted in Roze Balletten)

Hier begint alles.

70

(252 replies, posted in Hypotheses)

Meende dit nu echt !