1,581

(81 replies, posted in Robotfoto's)

Kunnen we schrappen als Bruno Vandeuren (= robotfoto nr. 16). Familie Van Deuren zou ondervraagd zijn, en dit op basis van PR16.

1,582

(207 replies, posted in Andere Personen)

Verklaringen familielid Vandeuren:

Pour répondre à tes questions:

  1. La CBW ne nous a jamais dit a quel moment les PR ont été fait ni pour quel fait, juste qu'il le soupçonnait pour l'affaire Dekaise.

  2. Il fréquentait les petits braqueurs et ne s'est jamais drogeur.

  3. Il était en prison de 81 au 1/12/88 (date de son congé!) sauf 15 jours en septembre 82 et 15 jours en mars 83 (il s'était évadé) et un jour le 7/3/86 (congé pénitenciaire d'où il n'est pas rentré il avait été arrêté le même jour vers 18 h).

  4. Il a été condamné à plusieurs reprises; 2 ans pour désertion, 2 ans pour le vol de 24 bacs de bières 3 ans pour plusieurs vols de voitures et la dernière en 87 de 4 ans. Je voudrais préciser qu'il n' jamais été une balance comme PH veut le faire croire il a été condamner si lourdement (par rapport aux faits commis) parceque il n' a jamais voulu " balancer " ses complices.

Vraag: Vous dites qu'il n'était pas en prison pendant 15 jours en septembre 82. L'attaque chez Dekaise a eu lieu le 30 septembre. Etait-il en prison, le 30?

Familielid: Non, il a été arreté le 1/10.

1,583

(23 replies, posted in Robotfoto's)

Men spreekt nu dat nummer 16 met zekerheid Bruno Vandeuren zou zijn. Nummer 22 zou hem niet zijn. Foto geüpload door familielid Bruno Vandeuren:

http://img369.imageshack.us/img369/4628/hhhfv9.jpg

1,584

(114 replies, posted in Westland New Post)

Op de Franstalige fora moet er meer te vinden zijn betreffende deze man. Feit is dat er in die periode heel wat gekken in België rondliepen. Zou het kunnen dat iedere aanslag door verschillende bendes zijn gepleegd, in opdracht van één leider? Op die manier wordt het bijna onmogelijk om identiteiten van daders te achterhalen.

Het zou dan kunnen gaan om zowel personen uit het banditisme, extreem-rechts, extreem-links, practical shooting, militairen, vreemdelingenlegioen, ex-rijkswachters die een soort opleidingskamp dienden te volgen om te zien of ze competent genoeg waren. Hieruit werden dan de beste gerecruteerd om de aanslagen uit te voeren tegen een mooie vergoeding en de garantie dat de kans heel klein is dat ze ooit zullen opgepakt worden voor deze daden.

1,585

(7 replies, posted in Hypotheses)

Ik geloof nog altijd niet in een degelijk onderzoek. Ik zie het eerder als een manoeuvre om de publieke opinie te sussen en laten te geloven dat ze er nog mee bezig zijn.

1,586

(19 replies, posted in Andere Personen)

Heeft die vrouw ooit lid geweest van FN? Kandidate geweest voor de verkiezingen?

1,587

(28 replies, posted in Andere Personen)

Of juist wel, eerst het vuile werk laten doen en als hij een grote mond opzet (wat hij gedaan had) zo snel mogelijk liquideren. Bij een heroïnejunkie is dat eenvoudig, gewoon een slechte dosis geven. Heeft hij toevallig slechte drugs gekocht. Eigenlijk hadden ze z'n dealer (Van Obberge) en zijn entourage ook moeten aan de tand voelen.

1,588

(28 replies, posted in Andere Personen)

Voor de overval in Temse en Colruyt te Nijvel komt de naam van Louvaert toch wel bijna iedere keer op de voorgrond. En dit toch wel van verschillende bronnen. Hij zou zelf ook uitspraken hieromtrent gedaan hebben.

1,589

(3 replies, posted in Bende Haemers)

Er stond vandaag ook een artikel in de krant over een huis dat uitgebrand was. Het zou om de eigenaar van restaurant Le Milan gaan. Ook uit dezelfde regio. Toeval of niet?

1,590

(75 replies, posted in Wagens)

Toevallig een regio de goed gekend was door de De Staerke's (koffer Pepingen na Aalst) en waarschijnlijk ook door Haemers (overval Leerbeek - niet zo veer hiervandaan).