1,661

(601 replies, posted in Hypotheses)

volgens mij was die op dat moment vooral voldaan van alcohol en drugs smile

1,662

(601 replies, posted in Hypotheses)

Maar toen had men geen getuige, want Kuros was zich nog niet bewust dat hij naar daar gelokt was. Het is pas nadien dat hij het dubbelleven van zijn vrouw ontdekt heeft meen ik gelezen te hebben.

1,663

(65 replies, posted in Organisaties)

Hier nog even de leden van wapenclubs uit die tijd:

http://img48.imageshack.us/img48/5464/t2ue7.jpg

http://img64.imageshack.us/img64/6859/t3eu1.jpg

http://img64.imageshack.us/img64/6859/t3eu1.jpg

Kijk maar eens naar de namen en hun beroepen: rijkswachter, gevangenisdirecteur, entrepreneur, garagist, architect, bijouterie, diamantmilieu, ...

Freddy Semoulin, parent (son frère je crois) d'Alain Semoulin, "Alain Dex", pilote très connu des amateurs de courses automobiles de la fin des années 70 et début 80. Il roulait sur Ford Capri je crois. Des sacrés pilotes!

Nog sterker: locatie schietclub Etterbeek = la boîte à partouzes.

Plaats waar Nihoul vaak als klant over de vloer kwam. Is dat ook niet daar waar die gek naartoe kwam, die overal kinderlijkjes in mortuarums/verkeersongevallen ging fotograferen. Bij een huiszoeking hebben ze een gigantische hoeveelheid foto's van zowel kinderen in gewone pose (genomen op straat) als foto's van kinderlijkjes in verschillende posities gevonden. In Etterbeek zou wel enkel maar met meerderjarigen geweest zijn. Maar er kwamen daar dus ook andere "zieke" gevallen.

1,664

(13 replies, posted in Organisaties)

Ben wrote:

De Phenix was de schietclub van Jean Bultot. Hieronder een foto van sommige leden van de schietclub

Forum » Robotfoto nr. 20

1,665

(10 replies, posted in Andere)

Ik denk dat de Franstalige zijde van extreem-rechts veel gevaarlijker is dan de Vlaamse.

1,666

(91 replies, posted in Bewijsstukken)

Op die foto van de schietclub van Bultot staat er ook zo'n man met dergelijk hoedje. Provocatie?

1,667

(949 replies, posted in Bende De Staerke)

Ik denk dat geld bij hem zelfs op de tweede plaats kwam (kreeg hij genoeg), in de eerste plaats was het hem vooral om "de kick" te doen. De politie / rijkswacht uitdagen. Als er naast de camouflagemoorden ook politieke motieven tussen zitten. En een type zoals Bouhouche spreekt hem aan: we gaan de politie, rijkswacht en gerecht voor gans België belachelijk maken. Men heeft een lijstje van mensen die moeten vermoord worden, en men doet er nog enkele andere bij (kinderen, zodat het op willekeurig moorden lijkt). Bij iedere oorlog vallen onschuldige slachtoffers. In mijn ogen zijn Bouhouche en Haemers 2 gevaarlijke psychopaten die op deze wijze denken.

1,668

(601 replies, posted in Hypotheses)

OK, Apostolos kan het dan al niet zijn.

1,669

(601 replies, posted in Hypotheses)

De gespierde reus die vroeg aan Kuros om zijn vrienden van de rijkswacht te bellen. Hoe oud was die ongeveer?

1,670

(949 replies, posted in Bende De Staerke)

Ik zie de De Staerke's toch eerder in een voorbereidende rol, zeker Philippe. Volgens mij is deze niet geschikt voor een overval waar zoveel publiek aanwezig is (véél te zenuwachtig). Als ze in staat zijn tot doden, dan toch eerder meer afrekeningen op niet publieke plaatsen (moorden St.Pieters Leeuw e.d.). Als "Bende" zelf hebben ze nooit geweld gebruikt en was de planning bijna altijd perfect.

Dit kan niet gezegd worden van de Bende rond Haemers. Haemers heeft zelfs ooit een te grote hoeveelheid springstof gebruikt bij overval op geldtransport. Een typisch voorbeeld van iemand die bij dergelijke omstandigheden gevoelloos blijft (doden) en desnoods een bloedbad aanricht om toch met een beetje geld weg te raken. Iemand die het op het moment zelf meer voor de kick doet (en ervan geniet) dan om het geld. Hij kickte op snel rijden, schieten, politie/rijkswacht uitdagen, ...