41

(35 replies, posted in Slachtoffers)

En volgens het recente bericht van Hipa, woonde een vriendin van Bende Haemers, in de zelfde appartementen als opa Van Den Abiel en Murcielago. Met al deze verdachten in de buurt, is het niet onmogelijk dat iemand iets te veel gezien heeft. En als die personen daar komen wonen zijn om aanslag voor te bereiden (en zelf uit te voeren?).

Misschien hebben ze echt wel één van de uitvoerders op de parking herkend? Ik las ooit dat men twijfelachtig was over één van de personeelsleden die bij opa VDA werkte? Heeft men deze persoon nagetrokken? Je kan ook lezen dat ze na het werk in de garage een pint gingen drinken. In welke cafés kwamen ze toen, kwamen daar ook bv. personeel van Podevijn of louche figuren?

42

(601 replies, posted in Hypotheses)

Kuros is al jaren overleden, niet abnormaal dat hij dan ook niets meer heeft gepost.

In hoeverre zijn vermoedens juist zijn weet ik niet, maar het is wel bewezen dat voor vele zware jongens het Aalsterse uitgaansleven een uitvalsbasis was.

Ik kan niet spreken over die andere vrouwen, maar die ene ex  is berucht en beroemd in de regio, en zeker het type dat zich ook zou bezighouden met louche types... voor de kick en voor het geld.

43

(35 replies, posted in Slachtoffers)

Heel wat mogelijke Bende-figuren kwamen of leefden in Aalst in buurt van familie Van den Steen ... Misschien dan toch een uitvoerder die in de buurt leefde en die zich betrapt voelde? Het kan natuurlijk altijd ... maar dan moesten ze wel in Delhaize rond dat uur komen opdagen...

Onoverkomelijk is dat niet, veel mensen hebben een routine. Wij gingen ook altijd met ouders winkelen op vrijdagavond rond hetzelfde tijdstip, daarna gingen we bij meter en namen we in de winkel gebak mee voor bij de koffie. Na de Bende-aanslagen van 1985 zijn we jaren niet meer gaan winkelen vanaf de late namiddag.

Ik had toen sowieso een hekel aan Delhaize, ik kon die geur van die stinkende papierzakken niet verdragen (zal wel enorm milieubewust geweest zijn voor die tijd). Het is wel gek dat ze met crisis bij Delhaize, de media al verschillende keren is gaan interviewen in Aalst.

44

(110 replies, posted in Andere Personen)

Of het geld was op... Volgens de Bende-lectuur jaagde hij er een pak geld door. Of chantage.

45

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Bob heeft vroeger al gezegd dat hij en Bouhouche, nooit bij Bonkoffsky over de vloer geweest zijn. Zijn broer verklaarde dat hij vermoedde van wel, in de tijd dat ze beiden nog in ouderlijk huis woonden? Ontkenning op zelfde manier als hij voor Farcy deed.

46

(15 replies, posted in Getuigen)

Profielen linken naar dit forum lijkt me geen goed idee!

Dan toch een verrezen Toumaniantz? In 1985, personen van 2m05, dat kan toch geen lang lijstje zijn. Als je de basketters weglaat zal er niet veel overgebleven zijn? En dan gaan we er van uit dat de reus niet altijd dezelfde persoon was.

47

(18 replies, posted in Bewijsstukken)

Ligt het tankstation / garage waar auto gekocht werd met ongedekte cheque ver van deze locatie? (Later werden in andere garage van zelfde eigenaar nog Golf GTI's gestolen).

Ik kom niet zo vaak meer in Aalst... is dit tankstation dan langs oude steenweg van Ninove naar Denderleeuw (in richting van Ninove en Denderleeuw) op enkele tientallen / honderden meters van Delhaize?

Heeft Hipa al met deze mensen gesproken?

Vergeet ook het valse alibi van Beijer niet voor Aalst (alsook wie hem dat verschafte)! Of Beijer stond daar om iemand die meer wist uit die buurt te intimideren of doen zwijgen.

48

(18 replies, posted in Bewijsstukken)

Zegt dit je iets Hipa? Er van uitgaande dat het over Aalst gaat, moet je dit tankstation / garage ook gekend hebben? Zijn er ook in deze buurt foto's gemaakt?

N.a.v. de duik in Damme, stond er ook een reactie / getuigenis op de sociale media die totaal nieuw voor me was. Ik vermoed dat het over Aalst gaat gezien de beschrijving? Is dit verhaal over autodiefstal al gekend?

Bende van Nijvel kocht bij mijn ouders met ongedekte cheques Auto's in hun tankstation een straat van Delhaize. Toen mijn vader het voertuig als gestolen opgaf is het in Anderlecht terug gevonden vol wapens.

Nadien is in de andere zaak van mijn ouders verschillende Golfjes GTI gestolen (waar ze meermaals naar komen kijken zijn) … mijn vader is in slechte gezondheid ze zullen wachten mijn vader te ondervragen als hij er niet meer zal zijn.

49

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Net als bij wijlen Deprêtre en Ruth, krijg ik bij Adam een unheimlich gevoel. Dat hij ook op onderzoek Dutroux zat, is niet om vrolijk van te worden. Ik kan natuurlijk ook verkeerd zijn. Het is mogelijk dat ze ingehuurd zijn voor één of andere taak. Maar dit alles op eigen houtje gedaan, dat is toch totaal onmogelijk? Met in gedachte dat een garagist na overval is gaan rondracen met Golfjes, en dat voor een paar Franse junks?

50

(1 replies, posted in 1970-1979)

Interessant