181

(71 replies, posted in Bibliografie)

Zie ook » wikispooks.com | wikispooks.com

182

(71 replies, posted in Bibliografie)

Ruf Nachtergaele wrote:

misschien is het maar tijdelijk dat de website weg is; in ieder geval er is nog een en ander van de website ISGP op te sporen via  internet

Blijkbaar toch definitief van internet: zie onderstaand bericht dat vandaag op internet staat.

PS: ter info zie ook  » x1dossier.forumup.be

http://i209.photobucket.com/albums/bb161/RufNachtergaele/ISGP%20PEHI/ISGP-JolvanderReijden07102010download.jpg

183

(71 replies, posted in Bibliografie)

Misschien is het maar tijdelijk dat de website weg is, in ieder geval er is nog een en ander van de website ISGP op te sporen via internet » web.archive.org | www.scribd.com | www.archive.org

184

(140 replies, posted in Bibliografie)

David Van de Steen was 9 toen zijn ouders en zijn zusje werden doodgeschoten door de Bende van Nijvel
Exclusieve Voorpublicatie: 'Niet schieten, dat is mijn papa!'

http://www.humo.be/images/Bende-van-Nijvel_PHOTONEWS_10070890-003-123965.jpg

Tussen 1982 en 1985 hield de Bende van Nijvel ons land in de ban: haar bloedige warenhuisovervallen eisten achtentwintig doden en minstens een dozijn gewonden. Na vijfentwintig jaar blijven slachtoffers en nabestaanden wachten op opheldering. Ook David Van de Steen, die negen was toen hij zijn ouders en zijn zus zag vermoorden op de parking van de Delhaize in Aalst. Zelf raakte hij zwaargewond, maar hij haalde het. Vandaag is hij vierendertig, getrouwd en vader van een zoon. In het boek 'Niet schieten, dat is mijn papa!' (Uitgeverij Vrijdag) vertelt hij zijn verhaal, samen met Humo-journaliste Annemie Bulté. In deel één van deze exclusieve voorpublicatie: de overval en de nasleep.

Forum » Aalst

185

(15 replies, posted in Roze Balletten)

Ter info: Op 15/07/2010 was  Regina Louf in Telefacts op VTM. Ik plaatste die uitzending op YouTube » Regina Louf in Telefacts. Ik vernam dat het waarschijnlijk de laatste uitzending zou kunnen zijn waaraan ze nog wou meewerken.

186

(137 replies, posted in Prullenbak)

Aansluitend bij wat Swan schrijft; zie ook een aantal gegevens op dutrouxdossier.aceboard.com. Daaruit blijkt dat reeds in 2002 sprake was over de publicatie van die 1300 pagina's synthesegegevens van het Dutroux-onderzoek.

187

(13 replies, posted in Bibliografie)

In Humo van vandaag (30 maart 2010) staat een interview met de auteurs Marc Toussaint en Xavier Rossey. En ook in P-Magazine.

Humo » www.scribd.com
P-Magazine » www.scribd.com

188

(268 replies, posted in 1980-1989)

Jammer voor mij dan, Swan, maar voor mij is het (nog) niet glashelder. Hopelijk wordt het mettertijd toch duidelijk. Het 'echte dossier' » www.scribd.com

203 pagina's, is eigenlijk de volledige en laatste synthese van het oude Van Hees-dossier zoals opgesteld door Bille. Dat is een feit, en dat blijkt uit de gegevens van Bille op www.scribd.com, en de commentaren en vragen door Bille in deze synthese. Ben jij daarmee akkoord? Of met andere woorden: is dat ook zo voor jou?

http://i209.photobucket.com/albums/bb161/RufNachtergaele/van%20hees/det210.jpg

Mijn vraag is bijgevolg nog: wat is dan het nep-dossier?

189

(13 replies, posted in Bibliografie)

Begin maart 2010 kwam het boek " Tous manipulés? Avant, pendant, après l'affaire Dutroux" op de markt. Zie hieronder de inhoudstafel. Op internet werd in de rand van het verschijnen van dat boek allerlei commentaar gegeven op details, items, onderwerpen, die ter sprake komen in het boek. Links naar allerlei internetinfo zette ik op een blog » tousmanipuleslinks.blogspot.com

http://i209.photobucket.com/albums/bb161/RufNachtergaele/manipules/tousmanipuls1kl.jpg

http://i209.photobucket.com/albums/bb161/RufNachtergaele/manipules/tousmanipuls2kl.jpg

http://i209.photobucket.com/albums/bb161/RufNachtergaele/manipules/tousmanipuls3kl.jpg

190

(62 replies, posted in Roze Balletten)

swansongunsung wrote:

Ik denk dat het is de waarheid, Ruf. Debaets heft nooit klacht ingediend. Hij heeft dat wel gedaan bij andere journalisten. Waarom niet in dit geval? De verschuldigen zijn zeer zwaar.

Hij kan er gewoon geen zin meer in gehad hebben; want hoeveel procedures liepen er al die tijd die te maken hadden met hem? Op bepaald ogenblik heeft hijzelf met Bille de klacht tegen Knack stopgezet. Het werd een eindeloos gevecht en het kostte geld, ook al waren het soms advocaten die door de vakbond betaald werden.