1

(1,141 replies, posted in 1985)

noorderling wrote:

Een uzi (ooit mijn persoonlijke wapen) is op 100 meter effectief zonder al te veel concentratie. Een hagelnieuwe uzi met kaarsrechte loop haalt ook wel de 200 meter maar dan moet je er echt voor gaan liggen.

Hahahaha, 100m en 200m? U leest teveel Wikipedia!

2

(55 replies, posted in Nieuws)

noorderling wrote:

Die conclusies van je zijn tekort door de bocht. laten we elkaar nou niet gaan zitten gek maken, en vooral het hoofd koel houden.

Ik vind u een irritante volksmenner, waarschijnlijk juist uw bedoeling. U leest en post hier namelijk met een reden die meerdere mensen hier weten.

3

(11 replies, posted in Nieuws)

De enige persoon die meer weet over deze zaak is Joris Demmink. U kunt hier meer over lezen in het boek: De Demmink affaire, van drs. J Poot.

4

(527 replies, posted in Hypotheses)

Insider schreef dat Peter van Haperen een sportschool aan de Noorderhaven had en die gebruikte als dekmantel. Deze sportschool werd later Kickboxing Noorderhaven, van Jaap Bruintjes. Deze heeft een aantal jaren geleden "zelfmoord' gepleegd, werd  als ik me het goed herinner gevonden in zijn auto, door de uitlaatgassen overleden.

Ik heb regelmatig met Jaap getraind, hij trainde namelijk vaak mee bij on in sportschool Chikara van Anne Beukema, heb  nooit kunnen geloven dat dit zelfmoord was. Daar was hij het type niet voor, maar nu ik de stukken heb gelezen van insider lopen mij de koude rillingen over de rug.

5

(7 replies, posted in Andere Personen)

Stanley Hilles was de killer van de bende van Nijvel. Daarom moest hij dood.