41

(382 replies, posted in Getuigen)

Murcielago, inderdaad net wat DeadLetterBox schrijft, doe het anders aan bepaalde personen op de e-mail. Ben zeer benieuwd, een (misschien) nadeel voor jou is dat als je het via de site mailt, je echte naam kenbaar wordt. Doe dit dus na zorgvuldige overweging (hoewel oplosbaar). Big Brother is watching? Of ben ik nu te paranoia? tongue

42

(382 replies, posted in Getuigen)

Murcielago, welkom terug.

43

(12 replies, posted in Hypotheses)

Ben schreef:

Dan heeft die discussie niet lang geduurd want onmiddellijk na het vertrek in Eigenbrakel gaat het in de richting van Overijse.

Ongetwijfeld stonden ze stijf van de adrenaline en moordzucht, maar om ad hoc te besluiten om dan nog maar een supermarkt te pakken?

noorderling: dit lijkt me inderdaad te fictief. Misschien niet onmogelijk maar vermoed dat het "gewoon" op het lijstje stond. Lijkt wel of ze een dubbele lijst hadden, 1 voor het geld (hoewel geen hoofdzaak) en een slachtoffer lijst. Schiet zoveel mogelijk mensen neer en jaag de samenleving schrik aan.

44

(753 replies, posted in 1985)

the end, lees het topic Wapens gebruikt door de bende (ook munitie) i.v.m. nr 7.

45

(28 replies, posted in Nieuws)

Vijftienduizend euro voor tip

De Amsterdamse politie looft vijftienduizend euro uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van de overvallers op een geldtransport van Brink's. Bij de uiterst gewelddadige overval bij het bedrijf aan de Kollenbergweg in Amsterdam werden eind juni explosieven gebruikt en werd met automatische wapens op agenten geschoten. Een vluchtauto ging op de A2 in vlammen op.

Vorige maand werd in Brussel een verdachte aangehouden. Eerder werden in verband met de zaak een 23-jarige en een 25-jarige Amsterdammer aangehouden. De 23-jarige verdachte wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de voorbereiding. Hij werd na een paar dagen gevangenschap vrijgelaten. De 25-jarige Amsterdammer zit nog vast.

Bron: Metro 14-03-2012.

46

(175 replies, posted in Magistraten)

Zucht, dan vrees ik weer met grote vrezen. Valt me trouwens op dat gangsters allemaal korte achternaam hebben. wink

47

(175 replies, posted in Magistraten)

Als hij het echt weet, waarom die initialen? Noem het beestje bij de naam! Trouwens gedurfde uitspraak, zitten ze al op het hok? Is er soms het e.e.a. naar boven gekomen met die huiszoekingen? En kunnen ze wat linken? Of toch DNA match.

48

(43 replies, posted in 1983)

Juist, bedoelen zij de dader of de bivakmuts? Zoiets » www.facemasks.nl

49

(731 replies, posted in 1982)

Merovinger  wrote:

Zijn dat riotguns achter de openstaande deur?

In het rechter raam zie ik er in ieder geval twee hangen.

50

(138 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Raf wrote:

Zonder probleem een vuurgevecht aangaan, er zelfs op staan wachten, de meer dan uitgekiende strategie die telkens naar voren komt. Buitengewone kennis van omgeving en vluchtwegen. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.

Dat de daders geen amateurs zijn ben ik van overtuigd. Dat in de samenstelling van de dadergroep 1 of meer "huurlingen" zaten geloof ik ook. (Misschien niet als schutter maar om andere capaciteiten.)

Dat het Frans van "ons" Nederlanders over het algemeen niet bijster goed is, allez. Maar wij hebben allemaal de zelfde doelstelling, en dat is (indien mogelijk) het oplossen van dit grote vraagstuk. Of in ieder geval zorgen dat het niet van tafel wordt geveegd! Zoals ze zo mooi zeggen: de neuzen de zelfde kant op en mekaar waar nodig aanvullen. En inderdaad die vertalingen zijn top!