3,151

(40 replies, posted in Andere)

  • Boudewijn is "Knight of Malta".

  • Alex zou SDRA-connecties hebben en achter een plan zitten om Leon Degrelle te ontvoeren uit Spanje. Kan iemand hier iets meer over melden?

In Spanje had je een prins ik kan nu even niet op zijn naam komen die met rechtse terroristen samen werkte. En dan heb je natuurlijk de Nederlandse prins.

3,152

(158 replies, posted in 1983)

Mincky wrote:

De bijl van Ordine Nuovo?

Si.

LEO wrote:

Een bijl met lange steel meezeulen als symbool van God weet wat is niet de manier om een overval te plegen. De drager ervan is belemmerd in zijn optreden. Het is wel het gereedschap bij uitstek om op spectaculaire wijze de kassa's te openen. Hier ging het wel duidelijk om geld buit te maken, wat dan ook gelukt is! Zonder bijl.

Juist Leo, bij het surfen kwam ik regelmatig dit symbool tegen. En zoals je meld waarom een bijl? Ik vroeg me af of het dit soort bij is omdat men duidelijk spreekt over een vikingbijl en niet een houthakkersbijl. Het maakt wel indruk op de slachtoffers.

Het is ook misschien de voorbereiding op wat gaat komen in '85. In Nijvel was er al een militaire methode in de achtervolging, in Beersel is het ook een soort militaire aanval op de supermarkt. Leo, u theorie is die van huurlingen misschien is dit de intrede van een soort huurling in de bende. De Italiaanse Nieuwe Orde zijn een soort huurling leger. Er is de link met Temse via Massagrande en De Staerke, er is ook een waarschijnlijke link met Dekaise en er zijn er nog. Het is gewoon een bedenking.

3,153

(158 replies, posted in 1983)

Over de bijl, weet er iemand of het dit soort bijl kan zijn. Men sprak over een vikingbijl:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/12/Ordine_Nuovo.png/250px-Ordine_Nuovo.png

3,154

(39 replies, posted in Andere Personen)

En dan heb je ook nog de link met Bultot, Bruno Vandeuren en zijn Italiaanse moordenaar.

3,155

(123 replies, posted in Algemeen)

Ok

3,156

(4 replies, posted in Bibliografie)

dim, zoals het verhaal in P-magazine.

3,157

(52 replies, posted in Bibliografie)

Ik hoop dat er in deel 2 wat opheldering komt. Want wat ik gelezen heb is vooral de theorie van de staatsveiligheid en de CIA. Dat de Staerkes er betrokken zijn staat vast maar om het hele Bende verhaal in hun schoenen te schuiven dat is toch wel kort door de bocht. Het is duidelijk dat de Bende van Nijvel op een hogere niveau gespeeld word en De Staerkes gebruikt zijn als bliksemafleiders. Dit is mijn bescheidden mening.

3,158

(39 replies, posted in Andere Personen)

Hij en zijn entourage passen perfect in het plaatje van de Bende van Nijvel. Er is de link met Temse en Dekaise, zie op de Franse forums. Ik heb de laatste dagen veel opgezocht, zijn entourage laat overal een spoor van driest geweld achter in Europa. En de Amerikanen zijn altijd in de buurt met hun 10th special forces, zie ook Vielsalm. Ik heb zelf een heel sterk vermoeden dat er een link is naar de CCC. En dan heb je nog Ciolini. Massagrande is een van planners en uitvoerders van het Europees plan van Spanning via samenwerking met criminelen om chaos te creëren.

Er is ook de niet onbelangrijke link met Otto Skorzeny. Massagrande werkte in opdracht van Otto Skorzeny, en dan ik de link naar Rex, oud SS'ers, Iran Contra niet ver. Het verhaal van Massagrande is er een van driest geweld drugs en extreem rechts.

3,159

(164 replies, posted in Staatsveiligheid)

De X-nota is bizar. Het komt van de zwarte baron en zou over zijn vriend Bougerol gaan, merkwaardig. Bourgerol maakt een grote kans om meneer X te zijn, maar wat is dan de rol van de staatsveiligheid? Zeker als je weet dat de staatsveiligheid een paar jaar voor de aanslagen in de jaren 80 de dienst van hoofdcommissaris Massart opdoekt die onderzoek deed naar extreme groeperingen.

En als je dan leest in het 2de boek van Guy Bouten vanaf pag. 68, maar zeker het stuk op pag. 69 ongeveer van in de helft: over de ontmoeting tussen Raes en Gol waar over Smets, WNP en de CCC. Heeft Bourgerol de rol van Massart over genomen met zijn Miller instituut? Bourgerol was ook betrokken bij Oesling (overval op de kazerne).

3,160

(39 replies, posted in Andere Personen)

Lees ook eens » Familie Bende-slachtoffers afgeluisterd