1

(382 replies, posted in Getuigen)

Ik probeer al meer dan 2 jaar iets meer dan beloftes en vage flarden van een verhaal uit kuros te krijgen. Telkens weer kreeg ik te horen dat hij binnen enkele dagen zijn verhaal (dat mij van men stoel zou blazen) op het net zou smijten. Maar ofwel ging het niet omdat zijn advocaat met het dossier bezig is of hij eerst bij de speurders moet langs gaan. Het is dus al langer dan vandaag dat ik de hypothese van kuros kritisch bekijk beste hestur. Het is ook al veel langer dan vandaag dat ik hem zie als een fantast die hier de aandacht zoekt van goedgelovige zielen en een doorbraak belooft aan naïeve hobbyspeurders zoals jij. yikes

2

(382 replies, posted in Getuigen)

Ik heb sterk de indruk dat murcielago dezelfde persoon is als Kuros om indertijd zijn fantastenverhaal te beamen. Die Kuros gaat hier ook al jaren grote ophelderingen brengen en houdt iedereen aan het lijntje om zichzelf ergens interessant te kunnen voelen. Wanneer teveel personen hem doorhadden is hij murcielago geworden.

3

(1,146 replies, posted in 1985)

Das wat ik ook denk!

4

(1,146 replies, posted in 1985)

Als hij er rondhing en David Van de Steen niet bezocht heeft, maar toch gesignaleerd is door mensen dan kennen die mensen zijn gezicht!?

5

(1,146 replies, posted in 1985)

David Van de Steen kreeg bewaking in het ziekenhuis. Een van de daders komt hem bezoeken. Hoe is deze dan ontgaan aan de bewaking?

6

(382 replies, posted in Getuigen)

Als ze in Aalst dan toch met 6 waren moet ik steeds aan deze foto terugdenken.

7

(127 replies, posted in Robotfoto's)

Murat?    

http://deredactie.be/polopoly_fs/1.20863!image/2912650136.jpg

8

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Eindelijk geloof ik er weer in.

9

(382 replies, posted in Getuigen)

Laat eenieder spreken zoals hij gebekt is? Het zijn jullie met het  intimiderende woordengebruik die op een agressieve manier mensen proberen het zwijgen op te leggen en in diskrediet te brengen wanneer sommigen hun visie proberen te weerleggen. Ik ben zelf een reus van 1m95, is het de bedoeling dat bij een volgende meeting ik jullie intimideer? Zo geraken we geen meter verder.

Laat ieder geloven wat hij wil en probeer met bewijzen of volledige verhalen hun visie te veranderen. Wij hebben hier op het forum al lang genoeg op een verhaal moeten wachten, dat ieder moment online ging komen. uiteindelijk zijn er enkelen die het nu gehoord hebben op de meeting in Aalst. Zelf heb ik maar achteraf over de meeting gehoord en heb ze dus gemist, dus ken ik dat verhaal nu nog niet volledig. Dus vergeef de mensen die pas iets voor waar aannemen wanneer ze het volledige verhaal kennen maar begin niet direct met scherp te schieten.

Komt het volledige verhaal van Kuros online of kan iemand dit doormailen?

10

(382 replies, posted in Getuigen)

Let maar een beetje op uw woorden beste Murcielago. Iedereen zit hier met de bedoeling wat wijzer te worden, de ene gelooft dit, de andere is van iets anders overtuigd. Met een scheldtirade bereik je niks. Probeer liever wat minder -dt fouten te schrijven en een degelijke zinsconstructie op te bouwen, jij met je goeie functie.