531

(26 replies, posted in Bende Haemers)

Heeft Denise Tyack soms geen zwijggeld gekregen? Is het niet zo dat ze geld van een postoverval niet heeft moeten terugbetalen na de dood van Patrick Haemers of ben ik mis?

532

(59 replies, posted in Getuigen)

Aubanel wrote:

Dat is precies wat mij bang maakt, om het zo te zeggen. Deze P.V. kende Peter De Vleeschauwer en was medio de jaren 90 BOB'er in Aalst. Maar het is ongetwijfeld informatie die bij de onderzoekers van Jumet bekend is. Minstens weten zei wie ik bedoel (en van wie  Djuroski in Aalst kippenvel kreeg) - waarmee ik niet wil zeggen dat PV de killer was. Het is Djuroski die zegt dat hij hem heeft herkend.

Aubanel, hebt U soms geen foto van deze P.V.? Het is zeer belangrijk. Je mag hem mij doorsturen in privébericht. Dank U.

533

(308 replies, posted in Politiek & Business)

De man die met Meester Jef Vermassen wou spreken op zijn sterfbed zou een bejaarde man zijn uit Hoeilaart, die zijn fortuin heeft gemaakt in de handel van fruit en groenten. Eens de overlijdensberichten afspeuren van de laatste dagen op het internet ... Een "zeer" oude man zelfs, dan denk ik aan iemand van rond of boven de 90 jaar.

534

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ik ontvang hier terug een bericht van "Cobra". Ziehier :

op het forum

ben de staatsgreep nog begrepen : mei 1981 gestopt op 17 september 1987

om de "bulshit" te begrijpen

doel van de bende: "lekken" te vermoorden van Dos Pinon + Eurosystem + Staatsgreep door het gebruik van excessief bruut geweld om een internationaal netwerk te beveiligen

https://isgp-studies.com/belgium-la-neb … ux-x-files

bende: 4 gd's + 3 criminelen (Pilarski?) + 4 para's ( home van colonel De Vuyst=>> allemaal vrijgezellen gebleven) + 5 WNP leden (genoemd door Latinus)

één vreemd voorval: Bultot zocht begin 1985 (zat nog niet in den bak) naar nieuwe professionals volgens van esbroeck (bij zijn arrestatie==> spoor nooit gevolgd)

nog zo'n vreemd bericht zowel op vlaams als waals forum

http://tueriesdubrabant.winnerbb.com/t1 … ean+Bultot

Félix P. (was ne echte crimineel en gevaarlijk)
spoor van Christian B.
Van Rossem heeft Eliane Van Vreckom een fortuin aangeboden voor haar "memoires". zij ging daar niet op in. vreemd.

hoop dat het nu wat minder bulshit wordt

sporen in dossier: tientallen niet nader onderzochte sporen waaronder het onderzoek van Overijse, Nivelles om te huilen is ( een onderzoek onwaardig)
Veel leesplezier

535

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ziehier het antwoord van Cobra :

Zet maar op het forum.

uitgesteld tot na de feesten ( geen interesse van de pers!!!)
zoek geen "publiciteit" leef allang in de "duisternis"
maar zal via een bericht op dit forum genoeg linken geven zodat alles duidelijk wordt.
Vindt dat deze mensen meer recht hebben op de ontdekte feiten dan de pers die daar geen brood aanziet.
In elke geval hebben ik genoeg linken gevonden van smerige samenzweringen die sinds (ik begin in 1981) het Belgische volk gegijzeld houden en nog steeds.

Door die persconferentie wilde ik die 'niet gekende" krachten laten weten dat het voorbij is dat het hun toer is om in hun broek te doen .
Operatie 'no mercy' : doen hetzelfde als de SIPO, PUMA,DELTA van Mr. Libert.
Onze vraag was:
Hoge magistraten, tientallen hoge Rijkswacht officieren, onderofficieren en elite rijkswachter, leden van de gerechtelijke politie (CP en andere,) enkele politiemensen van gemeentelijke korpsen, politici, machtige industrielen, leden van Loges (OPUS DEI) persmensen,enz. die hun carrière, hun financiële zekerheid, hun familie, hun vriendenkring enz. op het spel zetten om ofwel te worden opgepakt in de grootste, smerigste, vuilste doofpot zaak ooit in België of na verjaringstermijn aan de openbare schande blootstellen en dan voor vele decennia en dat:
voor enkele pyschopatische noordfranse criminele die hier , om zich te amuseren, eventjes zomaar lukraak zaken overvallen, klein geld stelen, champagne zuipen, patè eten, een speciaal kolf stelen (de 1ste overval) enz. en dan zonder noemenswaardige buit naar hun hol terug keren?????

Wie dat gelooft is ne grotere fantast dan wij.
Wat wij wel weten is dat binnen de bende die roteerde met diverse personen die geleken op elkaar, om identificatie te bemoeilijken, sommige leden van de ex-SAC zaten die zich in 1981 (het jaar dat alles gebeurde, WNP,EUROSYSTEM
DOS PINON, AFFAIRE OTAN (CIA) AFFAIRE Kintex (MOSSAd , oprichting commando's : SIPO,PUMA Delta (liber)=>
commando: TRIDENT,GAP==> Latinus) hebben aangeboden bij de PIO van Jean Bougerol (die werd "ontslagen" uit zijn rol op de zetel van P.D.G. door leger maar lustig bleef verder doen) de Rijkswacht (zeker ESI en TEMSE) , 5 permanente leden van de WNP (denk aan de SIPO=> hebben zelfs Dauphin + Elkinoff schrik aangejaagd)( namen werden door Latinus + connectie met Le Canard bekomen van een para die schuilde bij Jeandrain==>> was erbij als chauffeur/ réserviste==> kan geconcludeerd worden uit zijn bekentenis door één woord.) + para's komende uit het home van Colonel de Vuyst en maakte deel uit van een bataljon ( de Buyst had 45 jongeren zwak van geest opgeleid tot para) gewerkt voor :
Ministero della difesa


Publieke dienst en overheidsdienst · Leger
Ministère des Armées (France)

klikt allemaal .
moet alleen de verbanden zien.
Een groot samenzwering (kan al de magistraten opnoemen) om de "personen" van de Monarchie te doen vergeten.
Alleen daarvoor stierven (nu al) 40 mensen waaronder 15 die dood moesten en 25 "nevenschade" om de echte executies te verdoezelen.
Het gaat eenvoudig om macht door middel van erotische chantage op wereld niveau met ongelukkig het middelpunt in de stad van Europa (Brussel==>> middelpunt van intriges, spionages )
DOS pinon was de reden: link met de bende: Pinon ( villa gekocht in Zuid-Frankrijk, vrouwen dos pinon: rijkelijk vergoed voor stilzwijgen, de privé detective rijkelijk vergoed=> banden met Marbaix (WNP)) Bende raids (3 weduwen rijkelijk vergoed ) ==> staat allemaal in onderzoeks dossier van waar kwam dat geld? LEGE DOOS EUROSYSTEM:
8 miljard "commissielonen " dat moest dienen voor inrichten partouzen, extreem-rechtse organisaties , zelfs WNP (50.000 BF per module ziekenhuiskamer) ezn.
De organisator (Felix P.) is reeds dood.
Velen leven nog maar al meer dan 70 jaar oud.
Heb een lévende getuige gevonden die Latinus de info gaf over de betrokkenheid van 5 WNP bij de bende van Nijvel en de betrokkenheid van Le Canard ( daarom was Latinus begin 1984 zo optimitisch: hij zie letterlijk ' J'ai assez maintenant pour passer Smets et ce 5 WNP devant l'assises.

strategie bende: organigram FJ in 1979: bestudeerd door Lekeu en zijn vriend J.DEMOL
één link: DEMOL (Vottem): lid van ouwendijck==>> neo-nazi bijeenkomst==>> rabiate royalisten
DEMOL: één van de 5 verdachte rijkswachters door de Rijkswacht zelf maar geen huiszoeking mogen doen omdat Demol reeds al officier werkte bij de politie Brussel ( heb al van alles gelezen maar dit had ik nog nooit gelezen zelfs meegemaakt)
Demol: licensié en droit.
Demol: scherpschutter, meester in gevechtgsporten, groot struis atletisch (2.00 m) gebouwd, stille figuur, smeet met geld ( van een gewoon salaris konden wij dat niet) en vooral een lidkaart gevonden van de FJ (heeft dus ferm gelogen)
Demol : grootste geheim van belgie of niet
2de bendedossier: volgens politici beschikte WNP over GEEN EIGEN POLITIE
en wat is de SIPO (sicherheidsPolizei) dan van Libert ==>> een moord brigade

**** bronnen; gerechtelijke dossiers, 2de bende dossier, kollega's)

Ik ben niet slim genoeg om het antwoord van "Cobra" te begrijpen... Misschien kan er iemand meer uitleg geven?

536

(540 replies, posted in Hypotheses)

"Cobra" heeft op mijn "message privé" nog niet geantwoord.

537

(540 replies, posted in Hypotheses)

coconut, ik heb zopas aan Cobra (via "message privé") inlichtingen gevraagd in verband met zijn bericht van 15 december 2017 om 16:49. Verschillende forumleden hebben op het Franstalige forum n.a.v. zijn bericht vragen aan hem gesteld, maar hij heeft er niet op gereageerd. Zelfs de webmaster van het Franstalige forum (Michel Leurquin) heeft hem gevraagd: Wanneer gaat die persconferentie door, maar hij heeft er dus niet op geantwoord. Nu is het wachten of hij aan mij gaat antwoorden.

538

(540 replies, posted in Hypotheses)

coconut, ikzelf heb op het Franstalige forum eens een vraag gesteld aan "Cobra" (via "message privé"). Cobra is een Nederlandstalige naar mijn bescheiden mening.

Maar ik weet niet wie hij is. Misschien is hij ook wel op dit forum?

539

(132 replies, posted in 1983)

LEO, dank u vriendelijk!

540

(6 replies, posted in Bibliografie)

Vooronderzoek naar substituut Merckx na bordeelbezoek op kosten van zakenman » www.hln.be