81

(52 replies, posted in Bewijsstukken)

En die is? Sorry voor de vraag, ik vraag misschien om een herhaling van wat u reeds eerder neerschreef.

82

(29 replies, posted in Robotfoto's)

Volgens mij moet men de moed hebben, op basis van aanzienlijk bewijsmateriaal (de papiersnippers,  de verklaringen van Leopold Van Esbroeck, de bekendheid van Bultot met tal van waarschijnlijke uitvoerders, foto van Bultot vanuit die periode, om de voornaamste publieke elementen te noemen) om te zeggen dat dit met een zéér grote waarschijnlijkheid om Bultot gaat. Het is hier al meerdere malen opgemerkt.

83

(61 replies, posted in Robotfoto's)

Het is inderdaad een heel volledige website.

84

(28 replies, posted in Vragen)

Ik zou daar toch niet te naïef in durven zijn hoor, ik denk dat de meeste magistraten, speurders en oversten van speurders aan elkaar gewaagd zijn, want de lageren worden wel door de hogeren benoemd, zo dus soort zoekt soort. En er waren in ieder geval genoeg ploerten aanwezig om de daders, opdrachtgevers en medeplichtigen een hand boven het hoofd te houden. Ik wil wel even aanstippen dat in een democratie de verkozen overheid in bepaalde beleidslijnen nu eenmaal het laatste woord moet hebben, zo niet zit men binnen de kortste keren met een politiestaat, wat altijd erger is.

Bovendien is binnen de politie de burgemeester enkel hoofd van bestuurlijke en administratieve politie, niet van de gerechtelijke tak, dat zijn de magistraten! Maar zeg nu zelf, als ge rondom u kijkt en ziet wie politieman is, dan zijn dat meestal niet de snuggersten,en meestal ook niet de voorbeeldigsten. Dat is ook één van de problemen van politiekorpsen, het trekt cowboys aan, en degenen die wel geschikt zouden zijn solliciteren er gewoonlijk niet voor uit koudwatervrees.

Eigenlijk zou men politie-ambtenaren niet rechtstreeks mogen rekruteren uit de bevolking, maar zou men ze slechts mogen rekruteren uit mensen die minstens 2, 5, ...  jaar tewerkgesteld zijn geweest binnen een burgerlijke overheidsdienst en daar hun validiteit bewezen hebben, m.a.w. men mag pas een wapen dragen e.d. en de vaak verregaande bevoegdheden van een politieman genieten als men eerst bewezen heeft nog iets anders te kunnen dan cowboy en indiaantje te spelen! Maar dat is voorlopig utopisch, maar het zou een goede piste zijn.

85

(41 replies, posted in Politiek & Business)

Kan iemand zorgen voor een foto van Delperdange?

86

(45 replies, posted in Speurders)

En wat lees ik nu? De 2 weken voordien vermoorde José Vanden Eynde was eveneens taxichauffeur en had bij hetzelfde taxibedrijf gewerkt als Constantin Angelou! Dit feit in combinatie met het feit dat er tussen de 2 moorden slechts een periode van één week zat, bewijst meer dan genoeg. Die ploerten hadden bij de herberg waar die man conciërge was, de proviandkasten geplunderd, en daar werden geen stalen van genomen en héél dat onderzoek werd één jaar lang stilgelegd door die ploert van een  Deprêtre! Die man is er dus zeker bij betrokken.

87

(5 replies, posted in Staatsveiligheid)

Weeral een teken aan de wand!

Beste forumleden, graag uw mening omtrent het volgende:

  1. Is er ook maar enig risico op liquidatie naar aanleiding van deelname aan dit forum? Of is dit een belachelijke en paranoïde idee? Hoe beoordelen jullie dit?

  2. Heeft iemand die op dit forum berichten heeft nagelaten, reeds bedreigingen van enigerlei aard ontvangen of eigenaardigheden opgemerkt. Ik neem aan van niet, het is maar een vraag?

Waarom deze vraag:

  1. Ik stel vast dat het dossier steeds duidelijker wordt en helderder en dat er steeds duidelijkere verdenkingen gaan rusten op zowel uitvoerders als opdrachtgevers!

  2. Hoewel er géén duidelijke elementen zijn voor zijn betrokkenheid.

  3. Staatsveiligheid, Leger, (Rijkswacht bestaat niet méér/ Federale Politie) en Gerecht durven uiteraard niets te ondernemen, bovendien zijn de betrokkenen van toen meestal niet meer in functie. CIA en NAVO hebben geen operationeel kader meer en wie gaat zen pollekes branden voor de bestialiteiten van zen voorgangers die meestal niet meer in functie zijn. Bovendien is Gladio begin jaren 90' ontmanteld en dus niet meer operationeel.

  4. De uitvoerders zijn bijna allemaal marginale figuren die op hun eentje niets voorstellen (Smars dood, Bouhouche dood, Bultot onbetekenend individueel en staat alleen, De Staerke marginaal, (Haemers dood voor zover hij betrokken zou zijn geweest!) maar die ...  is wel een gevaarlijk en wispelturig ventje!).

  5. Beaurir dood, Claes heeft het 'oud zot', Mathot dood, Wathelet ongevaarlijk, Gol dood, Deprêtre zal ook wel 'oud zot' of seniel zijn ondertussen.

Conclusie: grootste gevaar Habran en zen trawanten.

Mijn intuïtie en aanvoelen zegt dat Bouhouche de persoon is wiens DNA men gevonden heeft. Waarom geeft men dit dan niet vrij?

cfr, bijdrage kolonel Sack en antwoord hierop. En dat doet méér en méér vragen rijzen bij diens dood!

90

(45 replies, posted in Speurders)

Persoonlijk vindt ik dat kolonel Sack zéér interessante dingen ten berde brengt (beste beheerder, komt de informatie uit een interview?) die perfect passen binnen wat de eerste feiten betreft, daar zit iets in, misschien gaat het om dezelfde personen-gangsters, maar met een andere opdracht of een andere bedoeling en dat de eerste feiten eerder passen bij een andere opdracht(en), maar misschien met hetzelfde netwerk erachter! Dat zou erop kunnen wijzen dat de heren Beaurir, Claes, Deprêtre, Mathot, Wathelet, Gol misschien reeds zeer dicht aanleunden bij criminele milieus of hiermee vertrouwd waren en dat op het moment dat Leger, Staatsveiligheid, Gerecht, Rijkswacht e.d. zich inschrijven in het veroorzaken van een 'Strategie van de Spanning als reactie op de CCC, zij ook hiervoor een beroep gingen doen op de criminele milieus waarmede zij reeds vertrouwd waren!

Zo is geopperd dat Constantin Angelou, van wie de moordenaar defacto bekend is bij het Belgische gerecht betrokken was als taxichauffeur bij het transport van (minderjarige?) deelnemers aan de sexevennementen. Wat zou een taxichauffeur anders teveel kunnen weten, dat moet iets te maken hebben met transport van minderjarigen, drugs (ook cfr. Bouhouche), misdaadgelden, personen, naar plaatsen waar zij liever niet mee in verband worden gebracht. Bovendien stoten we hier op de link naar Bouhouche. Die coördinerend zou zijn opgetreden bij de bewaking van 'sexevennementen'. Wat ik dus vermoed: Bouhouche is de persoon wiens DNA gevonden werd in de wagen van Constantin Angelou d.m.v. de aanwezigheid van sigarettenpeuken. Weet iemand of Bouhouche toen rookte?

Het zag er in ieder geval een zenuwachtig figuur uit. Ik denk dus dat Bouhouche reeds voor er sprake was van de Bende van Nijvel, hand- en spandiensten uitvoerde voor politici met een grote machtspositie in Brussel en Wallonië. Ook (zéér waarschijnlijk smeerlap-gangster) Etienne Davignon bleef nadien, nadat Bouhouche tal van veroordelingen had opgelopen, via diens detectivebureau op diens diensten beroep doen! Voor mij wordt het sinds ik mij op het forum heb ingeschreven steeds helderder! Wat voor een misdadig en achterlijk gerecht moet er in de Waalse en Brussels gerechtelijke arrondissementen in functie zijn opdat zij een dergelijk helder dossier niet kunnen afronden!

Wat een achterlijke konijnen en door inteelt miskweekte delinquenten. In Vlaanderen zou de zaak reeds lang opgelost zijn geweest, bewijze de prestaties van de Delta-cel in Dendermonde, en ineens moest het dossier naar Wallonië, Charlataneroi dan nog! Welnu iedereen weet dat Wallonië in vgl. met Vlaanderen een kakkerlakkenland is, en daar gaan ze dat dossier dan zogezegd centraliseren! Echt sorry voor de onbedekte termen, maar zelfs dergelijke onbeleefde en anders misplaatste termen zijn in dit geval te wellevend om die ploerten te beschrijven! En er zijn teveel doden gevallen om in eufemismen te spreken.