61

(169 replies, posted in Getuigen)

dim wrote:

Wat met de rue du Pire als schuilplaats in het bos van Houssière zelf = "het spookhuis"? Of de glasfabriek in Fauquez? Houdt dat steek, o.a. wat betreft rijrichting of is dat geografisch niet plausibel?

Twee plaatsen waar ik een dezer zeker is naar toe ga, en verder een goede boswandeling maken daar. Daar hebben ze ergens een schuilplaats gehad, en er was een afspraak om het lijk te vervoeren naar een veiliger plaats. Dat is ze waarschijnlijk ook gelukt!

62

(601 replies, posted in Hypotheses)

Oei, dat is minder goed nieuws, toch bedankt voor de responsen op mijn berichtje hier, maar zit nog met een vraag. Is dit verhaal waar, niet waar, gedeeltelijk verzonnen?

63

(601 replies, posted in Hypotheses)

Ja, ik heb hier ook al veel gelezen, vind het leuk en wekt mijn interesse, ik was toen zo tussen de 15 en de 20 en weet nog goed dat ik de vrijdag en zaterdagavond na zeven uur niet meer naar de supermarkt ging! Fantasten lopen er overal rond, of deze er een is, zou ik me niet zo snel over uit spreken!

Mij lijkt de theorie van samenbrengen van slachtoffers helemaal niet zo onwaarschijnlijk, diegene die je op die manier kunt samenbrengen en tegelijk neerleggen daar ben je van af. Diegene die door een of ander toeval de dans ontspringen die hebben geluk gehad, als je der drie hebt van de mogelijke zes die je misschien gepland had, is dat een mooi resultaat. Als je toch een soortement holdup/overval met slachtoffers op de planning hebt staan, zou het voor mij mooi meegenomen om er een paar op te ruimen die al een tijdje op mijn lijstje staan! (Hiermee bedoel ik mensen die je al wat hebben aan gedaan en nog flink wat van je te goed hebben in de kering!)

Verder lijk je (legia) me een leuk persoon, misschien wel eens de moeite om eens richting Aalst te komen! smile

64

(601 replies, posted in Hypotheses)

Beste legia waar kan ik dat wijnverhaal van jou vinden? Heb wel iets gevonden, jouw getuigenis, maar dat je echt effectief werd opgestuurd om een fles wijn te gaan kopen, heb ik nog niet gevonden! Graag even een wegwijzertje, indien mogelijk!

Verder aan Ben, denk dat je antwoord duidelijk genoeg is voor mij, de zaak loopt nog steeds! thx

65

(601 replies, posted in Hypotheses)

Is hier nog een vervolg van te lezen of is dit verhaal een stille dood gestorven?

66

(137 replies, posted in Plaatsen)

Ga der zeker ook nog is terug, ik laat je iets weten, dat spookhuis staat ook hoog op mijn lijstje! smile

67

(137 replies, posted in Plaatsen)

Vorige week per toeval even de kans gehad om door dit bos te rijden en heb het dan natuurlijk ook gedaan. Had van hier al veel info, mijn indruk, de Rue de Pire aan het begin (woonwijk) ingereden. Dit is echt wel een kleine lange baan. Als je het bos in rijd lijkt het wel of je in een andere wereld komt. Heuvelachtig en bos flinke lage begroeiing, de ideale plaats om van alles te doen wat het daglicht niet verdraagt. Heel de streek rond het bos heeft iets speciaals, als je daar je weg kent ben je daar heer en meester. Ik ga der zeker nog is naar toe om nog is te gaan speuren! smile