1

(45 replies, posted in Speurders)

Eric Sack is de jongere man in uniform op deze foto?

http://blogimages.seniorennet.be/jp_dendermonde02/1265542-eaebbd5999bedf00a7aa60b4a8d6822d.jpg

2

(8 replies, posted in Organisaties)

Trojan wrote:

De vader van Van Camp was vice-president van voetbalclub Anderlecht. Dat lijkt me heel relevant, Van Camp kan via z'n vader zijn ingewijd in de duistere geheimen van deze club en haar geliefkoosde bank.

Wat was de voornaam van zijn vader dan en wat is jouw bron?

Nog een andere link: de tranen van Michel Verschueren op de begrafenis van zijn vriend Paul Vanden Boeynants. En waar Anderlecht nog genoemd wordt: begin jaren '90 zouden verschillende spelers klant geweest zijn bij hoerenmadam Chantal Roefs, waaronder een erg bekende Zweed. wink

Bon, nutteloze piste wat mij betreft (mensen van elk groot Brussels instituut zullen wel kunnen gerelateerd worden aan figuren uit de duistere dossiers), maar een opsomming van linken is altijd fijn.

3

(601 replies, posted in Hypotheses)

howitzer wrote:

Tijdens de verschillende onderzoeken heeft men toch de achtergrond van alle slachtoffers onderzocht  om verbanden te leggen? Dat is trouwens standaard procedure dus dat moeten de daders ook weten.

De grote theorie is net dat alle onderzoeken op een bepaald moment konden gemanipuleerd worden en de daders en verwanten untouchable waren. Dan is een opmerking als de jouw hierboven eigenlijk compleet irrelevant. Eerste les in het Bende van Nijvel-dossier: je mag niks afleiden uit de gevoerde onderzoeken of uit de logica die daar in principe mee gepaard zou moeten gaan.

4

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

club_le-happy-few wrote:

Volgens artikel DHnet een vrouwelijke getuige (of interpreteer ik het verkeerd?):

Je leest inderdaad verkeerd. 'Persoon' is een vrouwelijk woord in het Frans, vandaar 'Elle'. Ze weten helemaal niet om wie het gaat.

5

(601 replies, posted in Hypotheses)

Net geregistreerd. Héél boeiend verhaal. Is het mogelijk om de lang uitgeschreven versie te kunnen lezen (per e-mail of zo)? Zelfs al zal het geen oplossing bieden voor het hele Bende van Nijvel-verhaal, ik vind dit relaas zo fascinerend dat ik het volledige verhaal van kuros mét details zou willen lezen.