831

(178 replies, posted in Westland New Post)

Die getallen symboliek is je reinste onzin. David Van de Steen, bijvoorbeeld, overleefde ternauwernood de aanslag in Aalst. Het was de bedoeling om hem te doden, niet te verwonden, wat de teller op 29 zou gebracht hebben. Zonder enige twijfel zal het cijfer 29 ook een symboliek hebben en zo kan je maar blijven doorgaan...

832

(148 replies, posted in Westland New Post)

Ben wrote:

Vóór Elnikoff bij Desplanque was, was hij gehuwd. Bij de vereffening-verdeling van dat vorige huwelijk kwamen er overschrijvingen naar boven voor verkeerstaksen en verzekeringen voor een Ford Taunus. De echtgenote (dus die vóór Desplanque) had er totaal geen weet van dat die Ford Taunus eigendom was van Elnikoff en ingeschreven was door Elnikoff. Het is 100% zéker dat dat dé Ford Taunus was waarmee WNP verkenningen deed voor de bende in Aalst'

Zou het mogelijk zijn om via het Franstalige forum een reactie van Michel Libert te krijgen op deze info? Benieuwd hoe hij daar op zou reageren.

833

(148 replies, posted in Westland New Post)

Hoe is het mogelijk dat er nog getwijfeld wordt aan de betrokkenheid van WNP?

834

(1,219 replies, posted in 1985)

Vandaar misschien ook het DNA-spoor op een van de opgeviste vesten.

835

(58 replies, posted in Westland New Post)

Ik meen dat Hilde Geens zich in een interview liet ontvallen dat er lange tijd een Joegoslaaf verdacht werd van lid van de bende te zijn. Op de robotfoto lijkt de killer me ook eerder een Slavisch type.

Denkt u dat de namen van de Bende-leden in het dossier staan, zoals onder anderen Jef Vermassen beweert.

Geens: “Ja. De oplossing en de namen zitten al jaren in het dossier: Bouhouche, Beijer, de clan rond De Staerke, een Joegoslaaf enzovoort. In de loop der tijd is tenslotte toch een tiental mensen in beschuldiging gesteld, omdat er serieuze aanwijzingen waren voor hun betrokkenheid.”

Bron: interview Knack

836

(20 replies, posted in Andere Personen)

Een getuige in Overijse die door de reus beschoten is beschreef hem als een man van een jaar of 40 en met voorhoofdskaalheid.

837

(59 replies, posted in Getuigen)

Aubanel: de CWB heeft die info toch al jaren? Misschien hebben ze dit spoor al onderzocht en heeft PV er daadwerkelijk niets mee te maken.

838

(56 replies, posted in Getuigen)

Charly: inderdaad, je hebt gelijk.

839

(56 replies, posted in Getuigen)

De getuige over de drie figuren in het Bos van Aa: 'Een van de drie zat vooraan rechts (niet de reus en niet die met snor, maar dus de middelste, hij liet zich doorzakken, zodat zijn hoofd net boven de onderkant van het raam kwam, en plette zich met zijn neus tegen het raam van rechts naar links in het wegrijden, zodat zijn kwade grijns leek op een platgedrukte boksersneus om zijn aangezicht te verdoezelen). '

Zou het kunnen dat deze beschrijving over Dauphin gaat, die door zijn kleine gestalte met zijn hoofd maar tot de onderkant van het raam kwam?

840

(59 replies, posted in Getuigen)

Je hebt inderdaad gelijk om niet zomaar namen op het net te smijten.