1,091

(32 replies, posted in Mededelingen)

Leading site in de sector. smile

Ben, er is een waslijst organisaties in de index, maar is het mogelijk om de bedrijven die in het verhaal figureren ook een rubriek te geven? Ik denk aan banken, luchtvaartbedrijven, medische labs, ...

1,092

(643 replies, posted in 1983)

Ik schreef Paraguay, maar Israël is ook goed. smile

1,093

(25 replies, posted in Organisaties)

Heb net de bio van Antoine Pinay gelezen, een paar merkwaardige parallellen...

1,094

(73 replies, posted in Roze Balletten)

the end wrote:

Aan iedereen lezen » fr.scribd.com

Zeer interessant document! Moet even bezinken ... Belliardstraat 39, las ik datzelfde adres niet in de context van de bekentenisbrief van Philippe De Staerke?

1,095

(643 replies, posted in 1983)

chenda wrote:

PS: Ik heb hier nog steeds het dominosteentje niet geplaatst.

Dan heb ik alle ruimte om er naar te raden. smile Heb er even over nagedacht en zie maar 1 mogelijke verklaring voor de loslippigheid van je gesprekpartner die dag. Had hij al een ticket voor een verre bestemming op zak? Vertrok hij de volgende dag definitief vanuit Zaventem naar pakweg Paraguay? Als ik de dag nadien het vliegtuig zou opstappen om ver weg een nieuw leven te beginnen, dan zou ik dat exciting news misschien na een paar biertjes ook wel delen met een toevallige passant.

1,096

(9 replies, posted in Politiek & Business)

Kende Jurion zoon Vanden Eynde via vader Vanden Eynde of omgekeerd?

1,097

(40 replies, posted in Wagens)

Vlakbij Beau Site. Door een tegenpartij daar gezet als hint? Om te zeggen: ik weet dat jullie het zijn.

Juul wrote:

Lesbroussartstraat 52 is vlakbij bij een grote Delhaize in de Charles Decosterstraat en de De Henninstraat. Indien die er al was in 1983 kon het wel eens een bedreiging (afpersing) tegen Delhaize geweest zijn. In dat geval moesten ze er wel voor gezorgd hebben dat Delhaize wist dat die auto er stond. 

Hoe wist de bende dat die auto in Waterloo te vinden was? De concessiehouders van VW zullen ongetwijfeld een terminal gehad hebben die verbonden was met een centrale computer bij D'Ieteren.

De Delhaize in de Heninstraat was vroeger een Rover /Jaguar garage, ik weet niet in welk jaar dat een Delhaize geworden is.

Terminals en centrale computers waarbij de concessionarissen gegevens konden opvragen bestonden in de jaren 80 niet!

1,098

(784 replies, posted in 1982)

Jef Jurion, omkooppraktijken. Vanden Eynde, verwoed gokker. Is er iemand pissig op Vanden Eynde omdat hij altijd juist gokt op het voetbal? Ook wordt het voetbal sinds jaar en dag geassocieerd met witwassen van zwart geld...

Wat vreemd. Een telefoon die klikt.

1,099

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Kogel in de knie?

1,100

(957 replies, posted in Bende De Staerke)

Is het denkbaar dat Philippe De Staerke rond kerstdag 1982 penitentiair verlof had? Ik vind nergens een precieze timeline ... Wanneer voor het eerst geärresteerd? Wanneer precies terug gearresteerd na de eerste ontsnapping? Over het laatste vind ik tegenstrijdige gegevens.

Waarop slaat de veroordeling van 8/12/1982? De straf van 20 jaar dateert toch maar van 1987? Welke straf dan in 1982? Wie was gevangenisdirecteur in Sint-Gillis eind 1982? Aangenomen dat De Staerke daar zat. Waar zat hij in voorarrest?