1,101

(784 replies, posted in 1982)

  • Dagindeling José Vanden Eynde begin jaren 80: 's morgens de vloer poetsen dan in de namiddag naar Brussel afzakken om te gaan spelen.

  • Dagindeling Philippe De Staerke begin jaren 70: 's middags frieten bakken dan in de namiddag naar Sterrebeek om te gaan spelen.

De twee gegevens uit dezelfde bron (interview zoon Vanden Eynde). De parallel frappeerde me, dus ik post het maar even.

1,102

(52 replies, posted in Wagens)

Ach, hippodroom Watermaal <> Sterrebeek. sad But then again, laatste koers daar in 1995, dus blijft overeind als mogelijk kruispunt in 1982. smile

1,103

(52 replies, posted in Wagens)

Teruggevonden aan het begin van de Korporaaldreef ... Klopt dat? Dat is pal achter de Hippodroom van Sterrenbeek. Een plaats waar Philippe De Staerke en José Vanden Eynde elkaars pad hebben gekruist? Misschien heeft Vanden Eynde per ongeluk de Burberry van De Staerke meegekregen aan de vestiaire (teveel verbeelding, i know)?

K& wrote:

Ben, die Santana werd ook gezien in rue Sapiniere.

Veronderstel dat ik met een gestolen auto in Sterrenbeek op de paarden ga gokken, ik zou daar parkeren. Leuke wandeling dwars door het bos.

1,104

(55 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De federale politie is hier tot op vandaag slordig. Hun website killersbrabant.be situeert de Auberge du Chevalier in de Lotstraat, ipv de Lotsestraat 65. God is in de details. Corrigeren jongens!

1,105

(35 replies, posted in Andere)

Wat was de precieze activiteit van de Office de Représentation Fiscale? Wat was de precieze functie van José Vanden Eynde in dit bedrijf? Kan Vanden Eynde kennis hebben gehad van het fiscale reilen en zeilen van bepaalde Brusselaars?

1,106

(527 replies, posted in Hypotheses)

Ik ben 99,99% zeker dat het helemaal niets heeft te betekenen. Maar toch dacht ik meteen aan het verhaal van Insider toen Didier Reynders gisteren voor de nieuwscamera vertelde dat hij gewacht had op ... 'de dienst'. In elk geval een mooie aanleiding om deze hypothese een keer te bumper. Is het boek nog op komst? Of heeft Van Haperen in stilte een mooi pensioen gekregen ondertussen?

1,107

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Is er al onderzocht of Tinck in aanmerking komt als moordenaar van Bruno Vandeuren?

1,108

(51 replies, posted in Roze Balletten)

Bij Bultot lees ik dat de Pépé De Rycke ook eigenaar was van Le Plein Pot. Misschien geen slecht idee om daar even op in te zoemen?

1,109

(41 replies, posted in Onderzoekspistes)

Ben wrote:

Voor zij die het al die tijd hebben willen weten: Angelou en Van Den Eynde hebben gewerkt bij Taxi Verts. De eigenaar van dat bedrijf was een zekere René Barre, boezemvriend van Pépé De Rycke (de uitbater van de club Le Jonathan) en Jean Bultot. Zal wel toeval zijn.

Tussen Jean-Marie Tinck en De Rycke is er ook al een stippellijntje. Vooralsnog vaag, maar via tussenstation De Rycke toch een eerste begin van verband tussen Tinck en Vanden Eynde/Angelou.