1

(854 replies, posted in 1985)

Theends?

2

(149 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Leo, vond ook dat met zulke wapens Gladio weer niet veraf was.

3

(26 replies, posted in Organisaties)

@finn ze hebben de rijkswacht  losgereden, maar beslisten toen om snel de nummerplaten te wijzigen waardoor ze terug in het vizier kwamen.

4

(58 replies, posted in Bewijsstukken)

the end wrote:

Tot op heden is er daar weinig zinnigs over geschreven.

Ook nog niet door u. Wanneer kom je nog eens met iets interessant zoals toen over Aalst?

5

(297 replies, posted in Andere)

Al in de eerste golf was er minstens een dader met militaire of practical shooting training (Dekaise, Nijvel). Deze mannen werden pas in '84 opgeleid, hecht er weinig geloof aan. Ze passen niet in de vroege nachtelijke avonturen van de bende.

6

(887 replies, posted in 1983)

Mooie post, zou absoluut niet verwijderd mogen worden, eerder gemarkeerd als zeker te lezen! Heb enkel een vraagje ivm je beschrijving van de situatie rond Morue. Je zegt daar dat hij geraakt werd “afkomstig vanuit een positie aan de Mercedes”. Kwamen die schoten dan niet van achteraan de combi door de schutter met RG die achterom kwam? Of mis ik iets, want als die schoten van de Mercedes kwamen zat daar toch wel een tweede schutter?

7

(887 replies, posted in 1983)

the end, dus jij denkt dat er twee daders aan de Mercedes stonden, waarvan er een gezien is door Lacroix? Bedoel je met “van drie zijden” dat de tweede van de Mercedes is blijven staan (verantwoordelijk voor gat in koffer Mercedes?) terwijl de eerste rechtsom ging, en er een derde dader vanuit de Colruyt de kant van Morue beschoot?

8

(887 replies, posted in 1983)

Waarom ga heb er vanuit dat hij de dader na het uitschieten van de koplamp heeft gezien? Lacroix stapt uit, en onmiddellijk komt er iemand van achter de Mercedes uit - wie Lacroix dan ziet in de koplampen - die eerst het vuur opent op de rijkswachter en dan de lampen omdat ze hem verblinden. Dat tweede schot op de lampen geeft Lacroix de mogelijkheid om achterom de combi weg te vluchten richting Morue.

Allez, zo zie ik het toch, maar sta altijd open voor andere invalshoeken.

9

(1 replies, posted in Hypotheses)

Knappe logisch opgebouwde post, Billy&!

10

(887 replies, posted in 1983)

Mooi werk, Billy&!