31

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

Exactly, en in dat bewust artikel verdedigt hij zichzelf (lijkt te liegen) over de drie punten die hem aan Aalst kunnen koppelen:

  • getuigenis David Van de Steen die zowel Haemers als Philippe De Staerke lijkt te herkennen (“ik ken Haemers niet, en handelde niet in drugs”)

  • de getuigenis van die zigeuner die Philippe De Staerke lijkt te herkennen (“ik spreek geen Manouche”)

  • zijn link met Aalst en de potentiële verkenning (“was wel in Aalst maar niet in Delhaize”).

Waarom doet hij dat consequent als hij er toch niks mee te maken heeft?

32

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

Nog zoiets dat hij ontkent, zijn verleden als drugshandelaar. Als dit ook een leugen is zie je toch een patroon: hij liegt over alles dat hem kan linken aan Aalst (drugs zouden hem linken aan Haepers die in aanmerking komt voor Aalst).

33

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

Toch twee zaken in het interview die makkelijk te verifiëren zijn:

  • hij beweert nooit in de Delhaize in Aalst geweest te zijn. Heeft hij vroeger niet beweerd dat hij er een andere dag was geweest dan die bewuste zaterdag?

  • hij zou geen zigeunerbloed hebben.

Indien dit duidelijke leugens zijn in het interview, waarom liegt hij daar dan zo over? Is toch niet nodig als je onschuldig bent?

34

(5 replies, posted in Filière Boraine)

Interessant persoon, marginaal type dat in aanmerking komt voor de Angelou/Auberge feiten, welke mijne insziens niet door “de bende” gepleegd zijn, maar door een figuur die via wapencirculatie of kleine klusjes gelinkt kan worden aan de warenhuisovervallers.

Zijn (onrechtstreekse?) link met De Staerke is interessanter dan die van bv. Nicolas Lebon die enkel een geografische link heeft met Philippe De Staerke.

35

(26 replies, posted in Organisaties)

Ai Edd, je hebt je laten vangen.

36

(1,135 replies, posted in 1983)

De alarminstallatie omzeilen mss? Je kunt trouwens de vraag omdraaien: zouden ze met zulke gasflessen sleuren enkel om een inbraak te simuleren? Dan doe je het toch simpeler? Al die inspanning bewijst dat ze effectief de Colruyt in wilden.

37

(1,141 replies, posted in 1985)

HIPA wrote:

Laat dit nu net de plaats zijn waar de joggers de bendeleden zien rondwandelen en hun auto parkeerden.

Hey HIPA, was dat niet een beetje verder aan de atletiekpiste? Soit, in elk geval mocht het park als vluchtweg gediend hebben, zouden ze van de Delhaize bij de atletiekpiste zijn uitgekomen, maar dan uiteindelijk toch voorbij die plek gekomen zijn om uit het park te geraken. Het blijft idd mss verband houden. Is er mss een oefening geweest waarbij ze de vluchtweg hebben uitgetest inclusief dumpen van materiaal voor ze op de Parklaan uitkwamen?

38

(11 replies, posted in Organisaties)

Ik heb de indruk dat er zoveel mogelijk wind wordt gemaakt rond NV-a boegbeelden nav de komende verkiezingen.

39

(1,135 replies, posted in 1983)

Tru Dat wrote:

Volgens een rapport van Fijnaut was het koppel Fourez Dewit vermoord voor de inbraak begonnen was?

Klopt, maar ik denk dat je er de verkeerde conclusies uit trekt. Ze waren nog niet binnen, maar nog bezig met het openbranden van de deur toen het koppel arriveerde.

40

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Het ziet er naar uit dat men Philippe Vermeersch eindelijk iets ten laste kan leggen!