1

Topic: Gustave Becker

Eind februari 1986 wordt een familielid van Robert Becker - namelijk Gustave Becker - in Anderlecht aangehouden omdat hij een taxichauffeur had afgemaakt. De modus operandi leek sterk op die van de Bendemoord op de Griekse taxichauffeur Angelou.

Iemand toevallig meer informatie over Gustave Becker of de moord op de taxichauffeur?

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Gustave Becker

Een jaar geleden woonde hij nog in Ukkel, nu Sint-Pieters-Leeuw » www.facebook.com

Goede contacten met familie De Staerke.

Re: Gustave Becker

https://i.imgur.com/mr4tmz9.jpg

https://i.imgur.com/LMeV9vd.jpg

https://i.imgur.com/lH868Wu.jpg

De moord op Gerson De Groot was op 6 juni 1984 » Forum

Re: Gustave Becker

https://i.imgur.com/KvKDiAt.jpg

Bron: Gazet van Antwerpen | 29 Mei 1979

Re: Gustave Becker

Interessant persoon, marginaal type dat in aanmerking komt voor de Angelou/Auberge feiten, welke mijne insziens niet door “de bende” gepleegd zijn, maar door een figuur die via wapencirculatie of kleine klusjes gelinkt kan worden aan de warenhuisovervallers.

Zijn (onrechtstreekse?) link met De Staerke is interessanter dan die van bv. Nicolas Lebon die enkel een geografische link heeft met Philippe De Staerke.

6

Re: Gustave Becker

Was Gustave Becker in 1989 betrokken bij een zwaar verkeersongeval?

Twee doden en twee zwaargewonden te Ukkel

Vrijdagmorgen om 5 uur gebeurde in de Helleveltlaan ter hoogte van woning 33, in Ukkel, een zwaar verkeersongeval, waarbij twee personen werden gedood, en twee andere zwaar gewond.

De zware Mercedes, bestuurd door Gustaaf Becker uit Ukkel, ging plots van de weg en ramde enkele geparkeerde auto's. Hierdoor verloor de autobestuurder Becker de controle over zijn wagen. Het voertuig ging aan het slippen en reed te pletter tegen een boom. De passagier, naast bestuurder Becker zat, zekere Renato Molon, zat gekneld in het voertuig en was op slag
dood.

Een tweede passagier, die achter Monon, zat overleed in het Sint-Pietersziekenhuis. Bestuurder Becker en een derde passagier werden zwaar gewond en eveneens naar het Sint-Pieters-ziekenhuis overgebracht. De brandweer van Brussel, onder leiding van commandant De Sneyder, gebruikte een reddingsschaar en hydraulisch materiaal om de slachtoffers uit het wrak te halen. De oorzaak van het ongeval is niet gekend. De politie van Ukkel deed de vaststellingen.

Bron: Gazet van Antwerpen | 6 Mei 1989

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube