111

(278 replies, posted in 1982)

Als ik de site van de federale lees, spreken we van twee daders. Ik ga er nog steeds van uit dat ze gestoord zijn tijdens de inbraak. En uiterst geweldadig zich er uit geschoten hebben. De vraag die we ons moeten stellen: wat maakt de locatie zo belangrijk om zulke risico's te lopen

112

(785 replies, posted in 1982)

noordeling wrote:

Die volg ik even niet. Hoezo is de maaginhoud van Vanden Eynde interessant

Noordeling, de maaginhoud is belangrijk om vast te stellen of er is meegedaan aan het drink en eetgelag. Zoja dan waren de daders bekenden.

113

(13 replies, posted in Mededelingen)

Ben gefeliciteerd met tien jarig bestaan.

114

(8 replies, posted in Vragen)

XeNon7 allereerst welkom op dit forum. Mijn advies is om je eerst in te lezen over alle onderwerpen. Begin met het voorwoord van Ben over de doelstellingen van het forum. Het heeft mij een jaar lezen gekost om de loden jaren te trachten te begrijpen, alvorens ik lid werd hier grt.

115

(36 replies, posted in Roze Balletten)

Loopt er in dit verhaal nog een lijntje naar Aalst?

116

(785 replies, posted in 1982)

In aanvulling op noordeling zijn vraag, is er een autopsie rapport bekent, met name de maag inhoud is interessant.

117

(14 replies, posted in Wagens)

Ben enig idee hoe het pad van deze grappenmakers zich verhoud tot de tijdlijn van de Bende van Nijvel?

118

(61 replies, posted in Nieuws)

Dirty Harry met alle respect, u wenst anoniem te blijven terwijl  u aangeeft de anonimiteit van kenza op allerlei fronten te schenden. Dus maak u bekent aan ten minste in een pb aan Kenza.

119

(61 replies, posted in Nieuws)

Allereerst vind ik zeer onbehoorlijk om ongevraagd bij schoonouders langs te gaan na zo'n dramatische gebeurtenis. Dus moet Dirty harry (m/v) hoe goed misschien ook bedoeld, zich nader verklaren.

120

(61 replies, posted in Nieuws)

Kenza, je leven ligt volledig op zijn kop en de pijn is ondragelijk. Maar eens zal de zon ook weer voor jou gaan schijnen. Geef het een plekkie kerel. Heel veel sterkte toegewenst en ik hoop dat je deelname hier niet verloren gaat. grt.